IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
    Тука докато не се разберат за пенсионните и то окончателно , нещата са за приземяване , колкото и желание да има , то не става само с желание , каквото наредят шефовете
    Те се разбраха .
    Просто ти не знаеш .

Коментар

• Тука докато не се разберат за пенсионните и то окончателно , нещата са за приземяване , колкото и желание да има , то не става само с желание , каквото наредят шефовете

Коментар

• Какво има да затопляш, приземяването тепърва започва
        Last edited by swot; 15.02.2015, 19:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Колко ли време ще трябва тази тенденция ще достигне и затопли и бавнозагряващия БГ реотан!? 1, 2 или 3 години...

Рисковите инвестиции на невиждани нива от 13 години насам
          Кой реотан Служителите по банките не знаят що е борса!
          А чуждите?
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Колапс???

Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
            Зле е колеги нашта борсичка, гледайте и DAX-a и щатските индекси хвръкнаха по 15-20% за последните 6 месеца.
            Някой ще каже - Украйна натиска, Гърция с очаквания фалит - натиска. Е да де ама те натискат за всички, не само у нас.
            Эгон фон Грейрц: ФРС – банкрот, в США разворачивается экономический коллапс, глобальная финансовая система умирает..
            Человек, предсказавший крах евро к швейцарскому франку, делает новый неутешительный прогноз: время вышло..

Коментар

• Колко ли време ще трябва тази тенденция ще достигне и затопли и бавнозагряващия БГ реотан!? 1, 2 или 3 години...

Рисковите инвестиции на невиждани нива от 13 години насам

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                Много просто. Четвърто тримесечие обхваща периода октомври декември 2014. За по нагледно ще вземем ноемви за средна стойност. Нека видим какво отразяват данните през ноември и какво се е променило.
                Спрени еврофондове - сега са пуснати.
                Скъп петрол - падна значително.
                Скъпо евро - доста поевтиня.
                Фалит на КТБ - проблема е разрешен.
                Политическа криза и липса на правителство. Видимо и ток несигурността е намаляла доста.
                Международна излолация на България - Очеизвадно западният свят с който е 70 процента от стокооборота ни отново ни приема като нормална държава.
                По-високи лихви - продължават да падат.
                Масов страх и психоза в населението - бавно и мъчително отшумява.
                В общи линии имаме навсякъде положитени промени. Трябва да се отбележи, че икономиката е инерционна система и обикновенно реагира със закъснение. Примерно 6-9 месеца, като крайният ефект започва да се изчерпва около 18 тият. Сега извади 9 месеца от ноември и виж кои събития отиграва статситиката за БВП. Това е ояснението ми за цифрите. Тъй като всички горепосочени неща започнаха да се променят през ноември-декември, то е логично да им дадем един срок от 6-9 месеца и да започнем да ги виждаме в статистиката. После около 2 месеца между отчетният период и публикацията и готово. Затова твърдях, че ускоряването ще започне втората половина на годината. Българската борса реагира със закъснение на събитията и тук да не се търгува по очаквания е разумно. Може би това е причината българските спекуланти масово да се провалят на западните борси и да си губят парите. Там не е добре да се движиш шест месеца след събитията. Аз съм си задавал и друг въпрос. В случай, че някой не види възходящата промяна, то той би ли вудял низходящото обръщане? Да изтървеш промяната към растеж не е фатално, но към спад би било. Продължавам да мисля, че различията ни идват от времевият хоризонт. Спомням си как ми се подиграваше, на теориите, че петрола ще пада. Те и за златото ми се подиграваха, а когато твърдях на приятелите ми, че руската икономика ще се срути бяха склонни да ме бият. Опита сочи, че нещата се случват около година след като започна да говоря в тази посока. В преобладаващата част съм прав, но понякога бъркам. Обичам да търся масови заблуди и да заставам срещу тях, но винаги има малка вероятност да съм се излъгал. Имам познати, които бъркат на 100 процента. Те са много надеждни. Като гледам назад познавам в около 80 процента от случаите, което е наистина кофти. Гаранция никаква.
                В цялата схема дори не съм описвал куонтитив ийзинга на ЕЦБ.

какво я касае мисирката всичко това което си написал???

набила е целия си кеш в петрол и самата тя не вижда светлина в тунела ................ как очакваш да вземе рационално решение след една обективна оценка като е "петролно" обременена???

свиркай си и не се хаби толкова...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Умни ,прости като няма пари така се получава,макар че с този нов заем ще вържат
                  гащеризона за 2-3г.
                  Това не е така. Колко държави като нямат пари си съсипват фондовият пазар Не е ли по-добре да се качат държавни дружества на борсата? Всички знаем как се отрази на пазара пускането на акции на БТК 2005 г.
                  Last edited by SOFIX; 14.02.2015, 20:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Ако имахме по-умни политици БФБ нямаше да е на това дередже
                    Те не знаят, че съществува такова нещо бе.
                    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Умни ,прости като няма пари така се получава,макар че с този нов заем ще вържат
                      гащеризона за 2-3г.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                        Зле е колеги нашта борсичка, гледайте и DAX-a и щатските индекси хвръкнаха по 15-20% за последните 6 месеца.
                        Някой ще каже - Украйна натиска, Гърция с очаквания фалит - натиска. Е да де ама те натискат за всички, не само у нас.

Коментар

• Зле е колеги нашта борсичка, гледайте и DAX-a и щатските индекси хвръкнаха по 15-20% за последните 6 месеца.

Коментар

• Една добра статия която апокалиптосите трябва да прочетат и дано успеят да я разберат, за да не гледат пак така - след време

Основателен ли е страхът от дефлация?

Коментар

• Още една добра новина

Русия прогнозира с 35% по-евтин газ за Европа през 2015 г.

Коментар

Working...
                              X