Е вече вие двамата се гласите за покупки. Само дето, ако се знае наистина институционалните няма спят една солидна бариера ще стане около 45-50.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Това е най-доброто решение...... Нека да купуваме ама в ниското
. Защо да даваме излишни пари на тези американци
.
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВерно бе, от тука беше.
Спомнях си аз смътно че съм го мяркал някъде това за Октомври.
Да се дърпаме вкупом викам поне 10% надолу и да им събуваме поср..те УСА гащи.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеЕто от тук съди:
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-u-nas,140620/
То Инвестора са сетиха да го пишат, почти с месец закъснение.
Спомнях си аз смътно че съм го мяркал някъде това за Октомври.
Да се дърпаме вкупом викам поне 10% надолу и да им събуваме поср..те УСА гащи.
Коментар
-
От къде ще дойде тази бариера?
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеЕдна мощна бариера по ниско ще има от купува, ако ще е това че Артио излиза и за нагоре е чистоМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЩо пък да е края на Октомври ?
Дай линк ако си го чел нейде това.
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-u-nas,140620/
То Инвестора са сетиха да го пишат, почти с месец закъснение.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАко Artio гонят срок и той е края на Октомври....представям си какво ще стане тук другия месец.
Дай линк ако си го чел нейде това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАко Artio гонят срок и той е края на Октомври....представям си какво ще стане тук другия месец.
Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДали ще я видим под 0.50 акцията. Приготвил съм една сума, но да я чакам ли.......... да вляза другаде ли
Само не ми е ясно ония мискиня от ПИБ-а какво я крепят толкова и нея и се ослушват и не падат до 1.30-40 поне.
Ще ги чакам там. Вече разпродадох всичко на 1.68 преди време
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДали ще я видим под 0.50 акцията. Приготвил съм една сума, но да я чакам ли.......... да вляза другаде ли
Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХе, хе, и Импа решил да гризне малко ЦКБ-ца - 555бр на 0.555.
Че се и наредил начело.
Само някой мискинин ( че не липсват и такива) да не му пласира 1 акцийка, че ще му развали готините числа.
Нема лошо , дано да е на късмет на позицията ...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХе, хе, и Импа решил да гризне малко ЦКБ-ца - 555бр на 0.555.
Че се и наредил начело.
Само някой мискинин ( че не липсват и такива) да не му пласира 1 акцийка, че ще му развали готините числа.
Типичен пример за пенаджия, с най-малко бройки най-горе на бида и после пак най-горе на аска
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕйй никой не ще да лапне от тая ефтения
Айде бря давайте !!
Айде бе ефтинко, нека поне под 53-54 слезе янкито.
Засега се ослушва, ма няма де да иде.
Коментар
Коментар