If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ахаааааааа, ти понеже си страшен разбирач, та като погледна едногодишната графика и на Химизпортен обикновени и привилигировани , както и на ЦКБ-то ми се доплаква, без да съм вложил и ЛЪВ, а теб напрао не мой те мислА! А иначе си разбирач и имотите както съм те чел дървесен философе. Ти се оказа от най-губещата страна. Да си набиеш всичкото КЕШ на мутрите
Определени класове имоти си направиха едни 30-40 % ъп за миналата година, и няма никакви признаци за забавяне на ръста. Добре, че бяха АДСИЦ-овете да издърпат Софиксо.... Колкото до това тука, ще си позволя да цитирам един уважаван стар съфорумец от темата за ПИБ (не останаха много, особено в тимаджийските теми, щото на всеки 30% спад си сменят никовите):
Не бих се наел да "разследвам" всички "кълбета", които ТИМ са оплели.В един момент ако цената на ПИБ си струва риска бих си взел.Но не бих си взел нищо от ТИМ.Без значение какво пише в отчетите им.
Комдирект ти я продават на двойна цена.Просто и близко до акъла. Миналата седмица един познат се засили да си купува пакет, но каза,аз ще опитам от тук да си я взема чрез Комдирект. Та се оказа че акцията може да си я закупи на двойна цена
Не искаше като се върне в Бг да си губи времето и с разни посредници
Е ... то това е очевадно,ама
Особено като паднат наемите догодина....и се вдигнат данъците на имотите и такса смет.....
Виж що нещо се продава от съдии-изпълнители....а още колко ще има....
Запомни....за да се качат имотите ,първо Борсата трябва да се качи,защото тя генерира очаквания....а ти с твоите 5К на борсата...
Аре Весели Празници .....и не се притеснявай,а преглътни....Имотите още не са ударили дъното....
Това за наемите и данъците същата фея ли ти го говори дето те наби на хима?
Ако е тя, значи ще гуша повеке догодина! Аре весели празници и на тебе! Няма да ти смущавам повеке НЕспокойствието на индексите.
Разбирам от много неща, но както виждам, ти си се набил в най-безнадеждните активи на БФБ Имотите ми носят всеки месец доволен текущ доход, а ти гледайки умиращшите графики от година на година на мутрите, най-много да си докараш някой рак., ако ще да ги съкратиш и на 10 секунди.
Особено като паднат наемите догодина....и се вдигнат данъците на имотите и такса смет.....
Виж що нещо се продава от съдии-изпълнители....а още колко ще има....
Запомни....за да се качат имотите ,първо Борсата трябва да се качи,защото тя генерира очаквания....а ти с твоите 5К на борсата...
Аре Весели Празници .....и не се притеснявай,а преглътни....Имотите още не са ударили дъното....
Пусни една тук на 30мин и на 1час...ЕМА 15 и ЕМА60......какво виждаш....
Има и още доста кеш:...
А за имотите....очаквам поне 10% спад догодина...Ама няма да ти кажа защо....
Разбирам от много неща, но както виждам, ти си се набил в най-безнадеждните активи на БФБ Имотите ми носят всеки месец доволен текущ доход, а ти гледайки умиращшите графики от година на година на мутрите, най-много да си докараш някой рак., ако ще да ги съкратиш и на 10 секунди.
Ахаааааааа, ти понеже си страшен разбирач, та като погледна едногодишната графика и на Химизпортен обикновени и привилигировани , както и на ЦКБ-то ми се доплаква, без да съм вложил и ЛЪВ, а теб напрао не мой те мислА! А иначе си разбирач и имотите както съм те чел дървесен философе. Ти се оказа от най-губещата страна. Да си набиеш всичкото КЕШ на мутрите
Ма ти и от графики ли разбираш
Пусни една тук на 30мин и на 1час...ЕМА 15 и ЕМА60......какво виждаш....
Има и още доста кеш:...
А за имотите....очаквам поне 10% спад догодина...Ама няма да ти кажа защо....
Много хляб има да изядеш още....докато разбереш някои неща...Гледай си имотите(не,че там си голям разбирач)
Еее, ти кой знай колко имаш и откога усредняваш. Тъй че е нормално да ги чакаш.
Ма аз съм скорошен и на 57 средна.
За левче и отгоре не се лакомя. На едни бързи 40% за някой друг месец ще съм предоволен.
Не е акция дето бих държал векове
Пип....не съм усреднявал много...средна 69ст....Има време за тук...
Коментар