Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАхаааааааа, ти понеже си страшен разбирач, та като погледна едногодишната графика и на Химизпортен обикновени и привилигировани , както и на ЦКБ-то ми се доплаква, без да съм вложил и ЛЪВ, а теб напрао не мой те мислА! А иначе си разбирач и имотите както съм те чел дървесен философе. Ти се оказа от най-губещата страна. Да си набиеш всичкото КЕШ на мутрите
Пусни една тук на 30мин и на 1час...ЕМА 15 и ЕМА60......какво виждаш....
Има и още доста кеш:...
А за имотите....очаквам поне 10% спад догодина...Ама няма да ти кажа защо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМного хляб има да изядеш още....докато разбереш някои неща...Гледай си имотите(не,че там си голям разбирач)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕее, ти кой знай колко имаш и откога усредняваш. Тъй че е нормално да ги чакаш.
Ма аз съм скорошен и на 57 средна.
За левче и отгоре не се лакомя. На едни бързи 40% за някой друг месец ще съм предоволен.
Не е акция дето бих държал векове
Успех и Весели Празници
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТи явно само в тимаджийски начинания си се набил Бобанчо. Направо ми е жал за тебе вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение80ст.........1.30 е моята първа цел Пип.....
Не е препоръка...
Ма аз съм скорошен и на 57 средна.
За левче и отгоре не се лакомя. На едни бързи 40% за някой друг месец ще съм предоволен.
Не е акция дето бих държал векове
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение80ст.........1.30 е моята първа цел Пип.....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеА дано, време му е и тука да поизлети поне до 80 стинки .
Ма кой знай колко още тормоз ще има на 57....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТук 57ст...от съпротива....май стана подкрепа
Огън,служба не остана
Не е препоръка
Ма кой знай колко още тормоз ще има на 57....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТова ли беше?
Не е препоръка.
съмнявам се, че това беше всичко .............. просто сложих един ордер за 10К , свършиха акциите приготвени са продажба за днеска и после се наредиха няколко ордера пред моя
по-късно днес или утре ще има сложат нов айсберг .................... но на по-висока цена по всяка вероятност
Коментар
Коментар