Ето, и Ташунко продал. Ми то никой не остана вече.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Бат ви Ташунко напуска гемийката тук.Берекет работка беше .Скачам другаде където смятам че предстои разтеж.За мен туканка в тази артия той се изчерпа.Следва пързалка надоле.На останалите тук успех.Ожънете прерийката още ако пусне гювеч но за мен той свърши вече.Успех бледолики и по кротко с алчнеенето .
Коментар
-
Благодаря Ти , Вейдъре, за коментара.
Да продадох малко ,но днес пак се изкуших , а имам и още ...
Подкрепям и Международните ни приятели ,затова ще "закарфича" едни скромни 12К на 2.00 лв.
А за останалите ще видим ....
Да живее ЪПАLast edited by Dmirkata; 31.01.2013, 20:10.не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеКато гледам БИГ Пикчъра - следва рязък спад до 0,80 или греша ....
Не че нивата на съпротива са много силни, но ъпът нещо поизчезна
засега няма такава опасност
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеок , ще стискаме още малко .......... и дано да си прав ...че не ми се пропуска момента да си ги продам,понеже оптимизмът е хубаво нещо , но понякога доста скъпо ми струва ...
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеЕ , как да се сдържи човек при такива коментари подкрепени със съответната графика и да не продава....Last edited by 2012; 31.01.2013, 18:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе гледаш правилната картинка. Аз пък я виждам другояче - тестване на 1.83 ... до тогава 3-4 напред една назад...класика
Last edited by Dmirkata; 31.01.2013, 16:55.не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеКато гледам БИГ Пикчъра - следва рязък спад до 0,80 или греша ....
Не че нивата на съпротива са много силни, но ъпът нещо поизчезнаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениене се учудвам на тези разпродажби ............................. от една страна някои очакват корекция, а от друга страна настоящите цени бяха силни нива на подкрепа при спада и на теория сега трябва да са силна съпротива при ъпа
да видим какво следва - не е препоръка за нищо - имам акции - и нищо не съм продал до сега
Като гледам БИГ Пикчъра - следва рязък спад до 0,80 или греша ....
Не че нивата на съпротива са много силни, но ъпът нещо поизчезнане е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Голямата Мисирка1059381206мисирко, ти вчера купи привилегировани ХИМ-чета и от днес вече си мислиш, че Шеф съм ти станал
мисирко, доктор ти трябва на теб, че се люшкаш на пазара като "изоставена гемия" .................. до вчера слушаше анаизаторчето и гледаше тъпо компа, а днес се юрна да купуваш като невидяла...
е защото си шеФ на ятото на всички пернати инвестирали в ТИМ с надеждата да станат милионери тази година....
Колкото по малко се чува нашияг глас ,толкова по близо е кланицата ...
Никола е години напред в знанията и анализите от някакъв пъдпъдък...даже и водач на ятото...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Голямата Мисирка Разгледай мнениемисирко, казах ти да не продаваш на следващия ден след като анализатора написа
но ти не ме послуша и седя на няколко седмици пред компа така
мисирко, едва вчера се набуха при привилегированите на ХИМ-а което е сигурен сигнал за излизане от позицията ...................... не е препоръка за покупко-процажби на акции
Спомняш ли си кога купуваше на 1,2 по 60 К от форума ,ССВ а после ми обясни че си ги продал и си купил ХИМ... , а по късен етап когато ХИМ стана 70 ст и нещо каза че си ги продал и на 2,3 си купил ХИМ прив...
Та сега защо така жално и милно пишеш и лъжеш ....както би казал поета...
Шефе ще те сменят ако така продължаваш и отиваш при пъдпъдъците за отстрел.. !!! .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнениеNikola, след големия срив, ти вече не си същия
какво се е променило от анализчето му
че да има промяна и да не е същия анализатор???
Коментар
Коментар