If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодаря! Ами това е нормално за ЦКБ. Но гледам данните за Юробанк и ми е чудно как правят 37 млн. печалба с тези активи?? Голяма рентабилност или счетоводна уловка ...
Здрасти, Полки Има и други подценени акции на борсата, поне, според коефициентите и някои очаквания, но при тях понятието търговия е екзотика... Като цяло бфб-то е тегаво и заслужават медал, хората, които още не са я напуснали. Медалът може и тиквен да се окаже
Преди месец разговарях с моят брокер приятел и му споделих че искам да се отказвам от БФБ в края на този икономически цикъл.Пенсиониране и край на “екзотиката” БФБ.
А той ми каза :
Хора като нас никога няма да си тръгнат от БФБ.Винаги ще ни “сърби” за нови сделки.(като алкохол наркотици хазарт-страст).
та всеки от нас си мрънка ликвидност Екзотика медали дини...но утре пак сме тук,докрай!
Има и други подценени акции на борсата, поне, според коефициентите и някои очаквания, но при тях понятието търговия е екзотика...
права си за "екзотиката" да се търгува на БФБ .............. подобно е положението дори и за компании от софикс ................. при едни от най-ликвидните дружества (например двете банки в софикс) коства невероятно усилие да излезнеш от пазара с 10-20 хил.лв. например като задължително смъкваш цената с 4-5%
Като цяло бфб-то е тегаво и заслужават медал, хората, които още не са я напуснали. Медалът може и тиквен да се окаже
тиквен, тиквен, но медал все пак .......... но дори и такъв не са ни дали до сега .................. не, че сме тук за медали, де а още по-малко за тикви ....... чакаме сезона на дините
съни, извини ме, че се получи малко секстистко накрая, но ти започна с плодовете
Здрасти, Полки Има и други подценени акции на борсата, поне, според коефициентите и някои очаквания, но при тях понятието търговия е екзотика... Като цяло бфб-то е тегаво и заслужават медал, хората, които още не са я напуснали. Медалът може и тиквен да се окаже
Никога не е късно да вземеш участие в играта.... аз лично последните 12 мес. влизам и излизам няколко пъти и по 2те позиции и все на + продавам. Да видим тоя път: купих ЦЦБ, защото мисля, че е по-добре и след месец-два пак ще коментираме
успех
харесвам банката и единствената причина да нямам акции тук от около година и половина е, че съм преценил, че другаде потенциала е по-голям...
А бре, вие май се осланяте само на предишно изпълнение и толкоз …
Изглежда батко е толкова гламав, че играе със свалени карти ...
Не се чудете когато пазара да ви бие …
Определено се опитваме да му разгадаем картите,но за сега не успяваме!
Коментар