Първоначално изпратено от 4f4
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Last edited by TheSkorpion; 25.02.2019, 12:26.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
-
Вече си мисля, че беше по-добре пенсиите да купят тия няколко млн. акции от пазара ....така щеше да се набалончи цената ...
От друга страна има и други пенсионери ...наши и ваши ...Другари, докога ще се срамувате
п.с. Имам , разбира сеLast edited by Protokol; 25.02.2019, 12:08.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеДобре започваме... ударно, дано така и да продължи. С увеличението на капитала дадоха цена на акцията - 3.22.
Имам акции и се кефя на движението, просто логиката с 3.22 е доста глупава!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergenov Разгледай мнениеАко пипнат парата на пенсиите ще стане мега скандал. Тогава най-малкия проблем ще е имиджа. Не е препоръка.
Къде предлагаш да ги инвестират ???- злато или биткойни ...
Но по-сериозно и без майтап - виждал съм пенсионери да инвестират в акции на стабилни сини чипове от БФБ , както и в селектирани общински облигации ....голем смех... Естествено на пазарни цени
Наливането на пари в избушеняци начело с презаписваната Енемона нЕма да коментирам...
Ето това са теми за мега скандал
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergenov Разгледай мнениеАко пипнат парата на пенсиите ще стане мега скандал. Тогава най-малкия проблем ще е имиджа. Не е препоръка.
Тогава всичко ще си е ОК.
Време има достатъчно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеВарианти 2 за цкб под 1лв
Дълбока корекция зад океана .
Правителството подава оставка -тук ще е по интересно
Въпроса е не кой ще стане а кой ще бъде първия .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеДа бе....ама ако променим на 20 г. срока на баса - и ако направят няколко сплита ....но тогава трябва да черпиш с бая отлежало уиски ...
Няма лошо
Имаше един с pelotas pequeñas ...който предложи да чакаме до края на 2020 с надеждата да го огрее ....
п.с. Какво стана с OHL , нещо се услушва пазара ...или чакат да минат изборите - за да е ясно накъде да пращат пликовете с рушветите
Утре или във вторник ако не ме мързи ще сметна точно колко са ,че от 21 декември спряха да публикуват данните на всеки 2 седмици.
Чакат първо мисля че март месец ако не се лъжа да подпишат договор с банките за банкови гаранции които си изискват при договори за големи проекти.Last edited by lobos; 24.02.2019, 21:51.
Коментар
Коментар