Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Успех
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Понеже не ми е проблем скасявам времето с 1 година до края на 2019
Коментар
-
Аз мога да приема баса и казвам,че до края на 2020 цената ще е под 1 лев
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПриемам облога като фиксирам 10% над посочената от теб - т.е. аз казвам, че няма да върне под 1.1 лв.
Залагам бутилка Jack Daniel’s . Ти кажи какво предлагаш - какъв да е времевия хоризонт на очакваното събитие .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПриемам облога като фиксирам 10% над посочената от теб - т.е. аз казвам, че няма да върне под 1.1 лв.
Залагам бутилка Jack Daniel’s . Ти кажи какво предлагаш - какъв да е времевия хоризонт на очакваното събитие .Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОт кога пък да изразиш мнение за цената в бъдеще на дадена артия е спекулации?? Айде един бас да хванем,че ще върне до на лев или малко над него,но ще искам после публично извинение във форума.
Залагам бутилка Jack Daniel’s . Ти кажи какво предлагаш - какъв да е времевия хоризонт на очакваното събитие .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
сега ще има една активност на БФБ по 'онези' странните позиции. Някои хора ще редят пасианси докато тече проверката. Дано не им изплющят едно увеличение на капитала, че тогава цената на акциите няма да е гот. (същото се отнася и за пиба)
ако проверката мине и кажат, че са бетон... цените и на двете акции излитат с едно 25% за отрицателно време... да не сме черногледи.Last edited by tony1975; 15.11.2018, 08:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМного облигации летят. Една банка да не почна да се подготвя за една проверка?
ако проверката мине и кажат, че са бетон... цените и на двете акции излитат с едно 25% за отрицателно време... да не сме черногледи.Last edited by bertram; 15.11.2018, 00:05.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Разбирам те добре, но щом е борса, вярвай и в това
В един момент ще помогнем добронамерено - в желанието им, да се отърват от папира (y)
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеГледам и не вярвам на очите си хората на какви цени си дават акциите...
В един момент ще помогнем добронамерено - в желанието им, да се отърват от папира (y)
- 1 like
Коментар
Коментар