Тази артия ще си завоюва левчето много скоро.Не е умно да се хранят празни надежди тук при положение че скоро ще има рецесия.Все повече анализатори заявяват че ситуацията е аналогична както през 2005 г.Доста сериозно е положението за да се очаква някакъв възход.И да има такъв той ще е като предсмъртен гърч.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
това просо (цкб) до август месец изобщо не ме интересува...М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
това просо (цкб) до август месец изобщо не ме интересува...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Гладна кокошка просо сънува!
Същия си като червенокожия шмекер.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
и преди месец пак чакаше 1,8 а акцията се е отправила пак към 1,5
[ATTACH=CONFIG]n3453346[/ATTACH]
Коментар
-
и преди месец пак чакаше 1,8 а акцията се е отправила пак към 1,5
[ATTACH=CONFIG]n3453346[/ATTACH]
Същия си като червенокожия шмекер.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеУтре минаваме отново 1.7 а докрая на мес. 1.8
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Не става въпрос нито за отчети нито за печалба,според мен.А за тези нови акции и цента при която са били конвертирани. https://www.investor.bg/novini-i-ana...a-ckb--279057/ P.S.Имам точно 8880 бройки,и нищо не препоръчвам разбира се.Ако се повтори случката с "Еврохолд" няма да се учудя изобщо.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Разбиира се ,че я гледаме.
Тя излезе преди 10 дена - годишната консолидирана печалба нараства с около 60 %.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеНякой погледна ли тук консолидацията ) колко милки е ) вместо да пишете безброй глупости )
Разбиира се ,че я гледаме.
Тя излезе преди 10 дена - годишната консолидирана печалба нараства с около 60 %.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНа борсата наивноста винаги се наказва.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНа борсата наивноста винаги се наказва.
Коментар
Коментар