Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Вода от извора:
https://www.bankingsupervision.europ.../index.en.htmlМНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеИнтересно дали ще остане на P/E 6 и P/B 0.4 при този резултат.
При всички случаи надали ( резонно отдавна за мен) в близко бъдеще ще видим съотношение пиб/цкб над 2.
Доволен че миналата седмица не диверсифицирах ( само ми мина флашидеята но биде отхвърлена) 20% от цкб към пиб.
Коментар
-
Ние сме пълни идиоти . От най - високо ниво ни казват , че банката е в отлично състояние . Че всичките празни приказки и обиди , които са написани по тази тема са съчинения на празнодумци . Въпреки това - ние - така наречените инвеститори с по някоя жълта стотинка в джоба , имаме повече претенции от европейските институции и повече уверения , за да сме сигурни че стотинките ни са вложени правилно . Притежаваме акции за по хиляда лева , но искаме прозрачност и бягаме от позицията като зайци дори под влияние на Ташунковите заклинания ... ПОЗДРАВЛЕНИЯ КЪМ СОБСТВЕНИЦИТЕ И РЪКОВОДСТВОТО НА БАНКАТА ! ГОРД СЪМ , ЧЕ ПРИТЕЖАВАМ АКЦИИ !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
Докато, не започне да дава дивиденти, тези коефициенти са просто статистикаМненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеИнтересно дали ще остане на P/E 6 и P/B 0.4 при този резултат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
не се притеснявай ........ ще има доста възможности да се допълни преди акцията да тръгне сериозно нагоре ....... но с твоите врътки за 20 стинки на акция сериозни пари няма да изкараш...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Прав си ама не ми се купува над 1.55, бих купил под 1.50 ама май няма да ми върже. Нищо, ще изкарам за едно море и от сегашните ми акции. Море за 4 души
Коментар
-
Прав си ама не ми се купува над 1.55, бих купил под 1.50 ама май няма да ми върже. Нищо ще изкарам за едно море и от сегашните ми акции. Море за 4 душиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
уж щеше да удвояваш и утрояваш, а преди да си го направил сега искаш да рипашLast edited by mapadona; 26.07.2019, 02:24.
- 1 like
Коментар
-
Ще рипаме ли?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Коментар