IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ....и един по-различен прочит на резултатите

https://www.capital.bg/politika_i_ik..._i_investbank/

Коментар

• Вода от извора:
      https://www.bankingsupervision.europ.../index.en.html
      МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Много добри резултати. Все някога пазарът ще оцени тази акция по достойнство. Аз ще продължавам да си пазаря, ако цените останат такива. Много добра работа, браво!
        Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
          Интересно дали ще остане на P/E 6 и P/B 0.4 при този резултат.
          Пазаря ще си каже сам докъде.
          При всички случаи надали ( резонно отдавна за мен) в близко бъдеще ще видим съотношение пиб/цкб над 2.

Доволен че миналата седмица не диверсифицирах ( само ми мина флашидеята но биде отхвърлена) 20% от цкб към пиб.

Коментар

• Ние сме пълни идиоти . От най - високо ниво ни казват , че банката е в отлично състояние . Че всичките празни приказки и обиди , които са написани по тази тема са съчинения на празнодумци . Въпреки това - ние - така наречените инвеститори с по някоя жълта стотинка в джоба , имаме повече претенции от европейските институции и повече уверения , за да сме сигурни че стотинките ни са вложени правилно . Притежаваме акции за по хиляда лева , но искаме прозрачност и бягаме от позицията като зайци дори под влияние на Ташунковите заклинания ... ПОЗДРАВЛЕНИЯ КЪМ СОБСТВЕНИЦИТЕ И РЪКОВОДСТВОТО НА БАНКАТА ! ГОРД СЪМ , ЧЕ ПРИТЕЖАВАМ АКЦИИ !

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение

Докато, не започне да дава дивиденти, тези коефициенти са просто статистика
              Тези коефициенти са неадекватни при доказаното вече състояние на банката, ми е тезата. На мен лично ми е все едно, дали инвестицията ми ще носи доходност през дивидент или през увеличаване на стойността.
              Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
                Интересно дали ще остане на P/E 6 и P/B 0.4 при този резултат.
                Докато, не започне да дава дивиденти, тези коефициенти са просто статистика

Коментар

• Интересно дали ще остане на P/E 6 и P/B 0.4 при този резултат.
                  Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Абе отивайте на море.Стига сте се надлъгвали с тая артия.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

не се притеснявай ........ ще има доста възможности да се допълни преди акцията да тръгне сериозно нагоре ....... но с твоите врътки за 20 стинки на акция сериозни пари няма да изкараш...
                      Ще, ще... ако смениш превозното средство - камиона с машина на времето
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Прав си ама не ми се купува над 1.55, бих купил под 1.50 ама май няма да ми върже. Нищо, ще изкарам за едно море и от сегашните ми акции. Море за 4 души
                        В сряда акциите бяха на добро ниво, но ще има определени раздвижвания днес, утре

Коментар

Прав си ама не ми се купува над 1.55, бих купил под 1.50 ама май няма да ми върже. Нищо ще изкарам за едно море и от сегашните ми акции. Море за 4 души
                          не се притеснявай ........ ще има доста възможности да се допълни преди акцията да тръгне сериозно нагоре ....... но с твоите врътки за 20 стинки на акция сериозни пари няма да изкараш...
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

уж щеше да удвояваш и утрояваш, а преди да си го направил сега искаш да рипаш
                            Прав си ама не ми се купува над 1.55, бих купил под 1.50 ама май няма да ми върже. Нищо, ще изкарам за едно море и от сегашните ми акции. Море за 4 души
                            Last edited by mapadona; 26.07.2019, 02:24.

Коментар

Ще рипаме ли?
                              уж щеше да удвояваш и утрояваш, а преди да си го направил сега искаш да рипаш
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                                Ще рипаме ли?

Коментар

Working...
                                X