Тук наскоро се включих и аз, банката има сравнително добра капиталова адекватност... а и закрих малко депозити наскоро...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Тъкмо обратното -увеличил го е
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеТ.е. , мажо си е продал част от дела?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеТ.е. , мажо си е продал част от дела?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеСтруктура на акционерния капитал на ЦКБ АД към 31.03.2012 г. :
ЦКБ Груп EАД 68.56%
Химимпорт АД 9.90%
УПФ Съгласие 1.49%
ЗАД Армеец 3.34%
Artio International Equity Fund 1.13%
Други 15.58%
Структура на акционерния капитал на ЦКБ АД към 31.12.2011 г. :
ЦКБ Груп EАД 64.12%
Химимпорт АД 9.90%
УПФ Съгласие 5.13%
ЗАД Армеец 3.34%
Други 16.38%
Коментар
-
Структура на акционерния капитал на ЦКБ АД към 31.03.2012 г. :
ЦКБ Груп EАД 68.56%
Химимпорт АД 9.90%
УПФ Съгласие 1.49%
ЗАД Армеец 3.34%
Други 15.58%
Структура на акционерния капитал на ЦКБ АД към 31.12.2011 г. :
ЦКБ Груп EАД 64.12%
Химимпорт АД 9.90%
УПФ Съгласие 5.13%
ЗАД Армеец 3.34%
Други 16.38%
Коментар
-
Първоначално изпратено от БиволъСин на ключов руски министър е в управата на две банки на ТИМ
Иво Каменов, който е един от шефовете на варненската силова групировка ТИМ и трети най-влиятелен човек в България според "Форбс" е споменат на официалната страница на руското Министерство на природните ресурси и екологията като съучредител на Световния Съюз по Киокушин (б.ред. стил карате).
Министърът на природните ресурси Юрий Трутнев е запален каратист, поради което подчинената му пресслужба е натоварена и с оповестяването на тези несвойствени за ресора му събития.
Отношенията между Каменов и Трутнев обаче не се изчерпват със спортната дружба, показа съвместно разследване на Биволъ и сайта LiveBiz.
Синът на Трутнев, Дмитрий, е в управата на две банки на „Химипорт" в България и в Русия.
Дмитрий Трутнев е финансовият съветник на Централна кооперативна банка (ЦКБ) и е член на съвета на директорите на руския „ТатИнвестБанк", регистриран в столицата на Татарстан Казан. В управата на руската инвестиционна банка Дмитрий Трутнев е заедно с изпълнителния директор на „ЦКБ Груп" Красимир Жилов и изпълнителните директори на застрахователна къща „Армеец" Румен Георгиев и Цветанка Крумова.
„Децата на министрите трябва да се занимават с нещо. Големият ми син вече е достатъчно голям и може да се занимава с каквото си пожелае. Макар че, ако прави нещо в сферата на добива на природните ресурси, то мен, сигурно, ще ме е много срам", коментира ситуацията руският министър, цитиран от „Ведомости".
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕ това как го разбра живо ме интересува. Да не гледаш на кристална топка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение....като намалих печалбата с около 80%(само 20% е реална според менНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХа-ха аз не искам да ме слушате момчета, ама и 0.22 да чакаш. Дали пък тези които постоянно купуват не чакат 1-1.20 лева. За ТИМ съм съгласен и много пъти съм писал, че не са коректни, но да искараш и банката пред фалит е прекалено. Като онези твърдения на пумпалите за СОФИКС 0, на които за да им бъркам в мозъка виках UUUUP 4000- HA-HA. Според мен по близо е до 0.90- 1лев от от 0.
22. Ха дано де , ама надали
Стига бе...Аз си мислих,че са пред необявен фалит....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТова Бобан да каже нещо контра на тим позициите - да го видя, няма да го повярвам!
Е знаеш ли вица за младия палестинец,дето завършил Харвард.....и искал да почне работа в една голяма израелска фирма.....и pipbel почна първи....
Коментар
-
Бе те тези нашите не са банки, а бамки.Счетоводно мутренски плашила.
Лично за мене не е добре чиляк да има голяма експозиция в тях.
То и справедливо пазара ги е наказал от 3 години и са доста underperformed в сравнение с хилавия Софикс дори.
Ама няма си закривам позицията засега тука, макар и последна дупка за попълване да ми остане. Доста по безопасно е поне на тия нива в сравнение с ония металурго- скрападжии, дето бая балонче пораздуха напоследък. Там топ таргета за мене е 2лв, а влизане не по високо от 1.30-40.
PS Чакай да се скривам аз че ей сега ще се появи да ме разпердушини след тия ми думи техния PR агент М-----в...
Коментар
Коментар