Що става тука ,бе?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Т.к. повечето сини чипове падат (ПИБ, ХИМ, СОФАРМА, ЕНЕМОНА, и т.н.)... не ми се вярва, че ЦКБ ще удържи.
Т.ч. ще си изтегля поръчките купува на 0.56-0.57.
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеТук в момента ръстът е труден над 66 стотинки, т.к. няма ръст при другите акции на БФБ.
Ако акцията върне до 60 стотинки ще си купя.
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПомпате ли ,помпате ли .....
Качването е само спекуланска изцепка с цел прехвърлянето на картофа......
Имам акциии.....
Нито ХИМ се качва и е на 90 ст. ,нито банките по света и у нас са цъфнали ,нито борсата се съживява.....
Не е препоръка....
Батя да не си авторАт на тази спекулация защото се купуват само АДСИЦ и изведнАж ССВ...А иначе днес най-напомпеното в Софикс изглежда да е Еубг - друга любима заигравка на спекулантчетата
Не е препоръкаhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеНакрая, ще е интерсно)
аз лично, очаквах да дръпне повече надолу.
Ще се разчуе когато стане нещо сериозно в близко/далечно бъдеще
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМда, не вярвах че толкова бързо ще добави 10% и то с обем. Сега ще ме е яд че не съм лапнал 100-тицаМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение... Че, това си бе най спукулантската хартия - навремето, разбира се... Даже и да е изцепка - който може ще хапне
.
Докато гледаме шоуто, може да си плямпаме и надъхваме пазара)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПомпате ли ,помпате ли .....
Имам акциии.....
Нито ХИМ се качва и е на 90 ст. ,нито банките по света и у нас са цъфнали ,нито борсата се съживява.....
Не е препоръка....
Батя да не си авторАт на тази спекулация защото се купуват само АДСИЦ и изведнАж ССВ...
... Че, това си бе най спукулантската хартия - навремето, разбира се... Даже и да е изцепка - който може ще хапне
.
Докато гледаме шоуто, може да си плямпаме и надъхваме пазара
Коментар
-
Помпате ли ,помпате ли .....
Имам акциии.....
Не е препоръка....
Батя да не си авторАт на тази спекулация защото се купуват само АДСИЦ и изведнАж ССВ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМда, не вярвах че толкова бързо ще добави 10% и то с обем. Сега ще ме е яд че не съм лапнал 100-тица
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнениеДобре бе Батя, добре!
Сега и други ще клъвнат вероятно по някое зрънце... Дай боже всекиму!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСпекуланти. 50-те хил. пакет на 0,602 аз ги лапнах. Май трябваше повечко да взема, но пуста предпазливост
Сега и други ще клъвнат вероятно по някое зрънце... Дай боже всекиму!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеБързате.......За няколко дена минаха някакви акции....ама не е старт....мисля,че има още няколко седмици да потегли ВЛАКЪТ
..........Ама ще стане....споко
" рано е ,
рано е още миличък....."
Коментар
Коментар