IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така бе,

Аз м/у другото бих ги оферирал 500к акции по 5стинки ако искат

П.С.Виж днес като те си махнаха поръчките продава всичко вяло с няколко к цената 10% ще направи ръст
    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Няма значение кой е Продавача.

махаме всички поръчки купува...Те няма да имат избор... Цената ще падне на 20-30 стотинки и 10 млн акции ще им ги изкупим тогава за 2-3 млн. (500 човека ще изкараме по 5000 лв и ще им решим проблема...щом са толкова на зор )
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Спекулант, не си прав това което писа Мариан бе за Хим, и второ 2/3 от акциите на Артио ги изкупи Хим Инвест.
        Тук не е ясно кой е продавача. Докато има проблем в Гърция и не са ясни нещата какво ще се случва с тях тук ще е мътно, от отчетите на ЦЦБ се вижда, как им е спаднало кредитирането спрямо конкурентните и се трупа кеш - това ясно какво говори.

А иначе като нищо мажо може чака още падне все пак на края на година като вземат подчинения дълг - това е с перспективи за увеличаване на кредитирането - който взел от ниското доста ще се облажи.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
          ..... Но както и да е чакам др месец да дойде или нещо излезе до тогава, че само гадаем, кой е и какво прави
          Не гадаем бе хора. Излязоха отчети, инфо от сайта на фонда, Мариян ви писа новина че е Артио. Какво още искате, да се публикува в ДВ ли?!

Единственото което е за гадаене е защо мажоритарите по тия позиции не купуват. И вариантите за мен са три - или смятат акцията за шит и че не струва толкова, или нямат пукната стотинка, или чакат Артио да смъкнат гащи още по-ниско. Това е, всеки сам да си прецени.
          Добрият, стар Батя

Коментар

• Тук факторите са външни ей на днес от Тройката искат от Гърчулята още 2 милярда - това отиграване за шитване на страната от ЕЗ няма как да не ни игирае и на нас като страна партньор и като един голям процент от БГ банките са гръцки - това е цялата схема + излизането на някой голям - като гледам обемите още доста поетапно на порции ще има излиза. Мен ми стана чудно лакомията като я запратиха до 70 стинки много бързо я свалиха очаквах доста ще разшитнат по високо, че да не им се налага на ниско да чистят. Но както и да е чакам др месец да дойде или нещо излезе до тогава, че само гадаем, кой е и какво прави

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Марков ,
              не се заяждам ,но когато 2008/9 г. излизаха естонците ,свалиха цената докато имаше желаещи да купуват ,след това Хипо не знам коя швабска банка,сега Артио и той се мъчи с хартиО....
              ...
              Грамърси две години излиза от Софарма и на 2 и нешо най накрая можа при един печелив бизнес с дивиденти.....
              Ирланците от БАСБ излязоха на леФче за цялата банка и се радваха....
              А тук всяко едно забавяне влошава обстановката и намалява желаещите за покупка....
              П.П. От опит на западните маркети , .. излезе лошали новина за дадена банка ,за седмица и цената може да падне ....наполовина.
              Тук западните фондове са дали оценка ...НЕ СТАВА и освен нашите ПФ или мажоритара ,няма кой да обърне палачинката....
              Не е препоръка....
              Със сигурност имат определена някаква сума за допустима загуба.
              Ако нямаше такава, нямаше да пускат на порции акциите си а щяха да стоварят всичко на куп и квото стане .....можеше и 5 стотинки да видим, все ще вземат нещо. Но според мен не е така !
              Предполагам че скоро ще спрат/намалят предлагането пазара да си поеме въздух за няколко дни и после пак ....
              Last edited by markov; 21.09.2012, 11:14.
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Не мисля че са чак толкова прости.
                Като смъкнат цената на 20-30 ст. какво ще получат от инвестицията си.

Мисля са си определели някаква минимална цена бизка до текущата , защото около нея циклим от няколко месеца, с приемлива за тях загуба при излизането от инвестицията си .
                Марков ,
                не се заяждам ,но когато 2008/9 г. излизаха естонците ,свалиха цената докато имаше желаещи да купуват ,след това Хипо не знам коя швабска банка,сега Артио и той се мъчи с хартиО....
                ...
                Грамърси две години излиза от Софарма и на 2 и нешо най накрая можа при един печелив бизнес с дивиденти.....
                Ирланците от БАСБ излязоха на леФче за цялата банка и се радваха....
                А тук всяко едно забавяне влошава обстановката и намалява желаещите за покупка....
                П.П. От опит на западните маркети , .. излезе лошали новина за дадена банка ,за седмица и цената може да падне ....наполовина.
                Тук западните фондове са дали оценка ...НЕ СТАВА и освен нашите ПФ или мажоритара ,няма кой да обърне палачинката....
                Не е препоръка....
                Last edited by Монти; 21.09.2012, 10:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                  Нямам търпение да видя отчета др месец, кой с акции е сега - че много гадаене взима да става. Както ни затапиха около 70 така и дъно около 52-3 ще видим - ако толкова искаха излизат и под 52 щяхме паднем
                  Днес може да видим 53-54 ст

Коментар

• Имаше навремето едни умници много ми се дървеха за тая артия кога им кажа че цената ша падне ама си останаха с дървенето щото си бяха и дървени кратуни по принцип Абе голяма работа е Великият дух вижда ги нещата и ми нашепва

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      Добре де....нека падне цената и да продават тогава на 20-30 стотинки...

Аз лично ще си купя акции на тези цени
                      А защо не и под 20 ст Ама тогаз некой голем вой ша реват

Коментар

• Нямам търпение да видя отчета др месец, кой с акции е сега - че много гадаене взима да става. Както ни затапиха около 70 така и дъно около 52-3 ще видим - ако толкова искаха излизат и под 52 щяхме паднем

Коментар

• Първоначално изпратено от Nice Man Разгледай мнение
                          според мен ще продават, щом са решили да излизат
                          Не мисля че са чак толкова прости.
                          Като смъкнат цената на 20-30 ст. какво ще получат от инвестицията си.

Мисля са си определели някаква минимална цена бизка до текущата , защото около нея циклим от няколко месеца, с приемлива за тях загуба при излизането от инвестицията си .
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Защото цената пада

Ако падне изключително много ...тогава бих си купил ))).

Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                            Като те слушам, ти си купуваш на всякакви цени. Защо не и на тези.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Добре де....нека падне цената и да продават тогава на 20-30 стотинки...

Като те слушам, ти си купуваш на всякакви цени. Защо не и на тези.

Коментар

• Добре де....нека падне цената и да продават тогава на 20-30 стотинки...

Първоначално изпратено от Nice Man Разгледай мнение
                                според мен ще продават, щом са решили да излизат

Коментар

Working...
                                X