обаче продавачите много бързо се разбягват
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Разбира се, както pipbel така и всеки друг участник във темата и форума има свое мнение по въпроса за финансовите капацитети на страната.Споменаването на проф.Тодор Вълчев го направих по-скоро като признание към всички финансови специалисти в България. В никакъв случай не искам да намесвам политиката, защото моето мнение да преминем през различни катаклизми е сериозната политическа намеса. Мисля, че повечето хора имат много ниска финансова култура, което до голяма степен влияе и на слабата активност на БФБ. Бих обърнал внимание на всеки който участва в тези дискусии да направи нещо макар и малко за подобряване на тази култура /ако вече не го е сторил/. Колкото до ЦКБ, мисля че мажоритаря няма да позволи най-добрата българска банка да бъде подценявана, а на нея да се гледа като на една сериозна и сигурна инвестиция. Най-малко последните 10 дни показват, че това е напълно нормално развитие на нещата. Желая здраве и финансови успехи на всички.Last edited by Vendor; 16.01.2013, 17:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vendor Разгледай мнениеЧестно казано не мога да разбера защо постоянно има някаква конфронтация в тази тема. Имаше едно време един управител на БНБ - проф.Тодор Вълчев, изключетелен банков капацитет... Като се появеше по ТВ и каже "Не съветвам никой да купува валута" и ръста на долара спираше...
Моето лично мнение е че трябва да се уважават инвестициите в български предприятия и банки, независимо кой е собственик. Това ще е начина и ние да имаме принос в ръста на икономиката ни. Май трябва да имаме повече вяра във възможностите на България.
Не е препоръка, задължително е! Имам акции...
Който ги е слушал подобни "капацитети" и не си бе взел валута - изгоря като факла тогава.
Някои още още им държи влага и сега в другата крайност - трупат жълтици само
Хубавите ти думи си остават само...думи.
Коментар
-
Честно казано не мога да разбера защо постоянно има някаква конфронтация в тази тема. Имаше едно време един управител на БНБ - проф.Тодор Вълчев, изключетелен банков капацитет... Като се появеше по ТВ и каже "Не съветвам никой да купува валута" и ръста на долара спираше...
Моето лично мнение е че трябва да се уважават инвестициите в български предприятия и банки, независимо кой е собственик. Това ще е начина и ние да имаме принос в ръста на икономиката ни. Май трябва да имаме повече вяра във възможностите на България.
Не е препоръка, задължително е! Имам акции...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАко върне искам да забележите, как всички ще са продали на поне 0.80.
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениеимам странното усещане, че днес ще завършим нагоре...
Коментар
Коментар