Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Купих доволно на 1.46. Ако падне още ще купя още толкова поне
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
След време ще им продаваме наще пакети на 3-4 лв., но това е пазара....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Що е туй нещо дето хем е изненадващо хем няма да ни учиди и му е рано тази година?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеНе бих се учудил, ако тук се появи изненадваща новина от ОС. Въпреки, че ми се струва рано да е тази година.
Лалке, нали знаеш - осредняването може да се движи и в дветете посоки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Първо бяха чужденците, после почнаха и пенсионните...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
И после ще се нареди следващият на аска ,преди Доверие бяха Упф ДСК Родина.От години чакаме да се напродадат ама те май са наредени
на опашка и си чакат редът.Може леко да вдигнат преди да се появи новият мераклия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеосреднявай
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеСпоред мен тук е място за коментари за артията ЦКБ, а не за некви бъдещи пенсии. Аз лично предпочитам да си управлявам сам парите.
А иначе пакета мина, от Хима остават под 20т и понеделник ще приключи. И после накъде?
на опашка и си чакат редът.Може леко да вдигнат преди да се появи новият мераклия.Last edited by Grosss; 16.02.2020, 12:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеСпоред мен тук е място за коментари за артията ЦКБ, а не за некви бъдещи пенсии. Аз лично предпочитам да си управлявам сам парите.
А иначе пакета мина, от Хима остават под 20т и понеделник ще приключи. И после накъде?
Коментар
-
А иначе пакета мина, от Хима остават под 20т и понеделник ще приключи. И после накъде?Last edited by mibova; 16.02.2020, 10:18.
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Не смятам,че ти и Монти сте прави. Ако Монти има 20х. лв в партидата,означава,че се осигурява на висока заплата.Т.е. когато се пенсионира ще взема тавана на пенсия от НОЙ.И няма смисъл да си прехвърля в НОЙ частната партида.Така,че има още много хляб в частните пенсионни дружества.
Коментар
Коментар