Първоначално изпратено от realista
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Драма няма! Това е борса и ако си умен ще хванеш хубавите движения, които се случват....
- 1 like
Коментар
-
Драма няма! Това е борса и ако си умен ще хванеш хубавите движения, които се случват....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТая артийка стабилно си върви към 1 лв.Сегашната цена беше 2016 ако не се лъжа.Да държите артията от 2 лв до сега си е мазохизъм.Как ли ще се чувстват държателите когато иде на 1 лев? Не ми се мисли.Тук специалисти много а истински борсови играчи няколко които продадоха 2017 и сега гледат отстрани драмата .
Коментар
-
Тая артийка стабилно си върви към 1 лв.Сегашната цена беше 2016 ако не се лъжа.Да държите артията от 2 лв до сега си е мазохизъм.Как ли ще се чувстват държателите когато иде на 1 лев? Не ми се мисли.Тук специалисти много а истински борсови играчи няколко които продадоха 2017 и сега гледат отстрани драмата .
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
защо излизат така на пожар?
Времето е мъгливо, облачно и пътя е хлъзгав, ама и трафика е слаб. Шофьорите са нащрек и вероятността от челен удар е по-ниска,сравнено с летния сезон.
Хубав ден на меци, бици и кибици!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
а кво пречи през ПФБК ) да ви шитка кака ви Даниелка) и тп по всичките Софикс позицийки )
Коментар
-
Каролеца беше дребен с няколко т. Чужденецът излезе с всичко, вече на 100% е потвърдено и продаваше през ПФБК!Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Вчера беше Каролец,днес ПФБК утре кой ще е.....някой има ли смислено предположение кои са и защо излизат така на пожар?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вчера беше Каролец,днес ПФБК утре кой ще е.....някой има ли смислено предположение кои и защо излизат така на пожар?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекупил съм от ПФБК днес.Last edited by спекуланта; 19.02.2020, 21:31.
- 1 like
Коментар
-
Цената ми харесва. Първите ми покупки бяха миналата седмица. Вчера и днес удвоих. Ако падне още 10 ст.ще удвоя отново!
Коментар
Коментар