Първоначално изпратено от daneda121
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе е задължително.Лятото съм в Европа всяка година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеГоворя спрямо долара, предполагам че все пак ще осребриш вложението си в долари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе ми се мисли тогава за Европа.Още не могат да се оправят от кризата а ако има следваща не ми се мисли.Европейският съюз ще е история,заплатите ще станат по мизерни а живота никакъв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНяма как да се обезценят.Цените са в евро и имаме фиксиран курс на лева към еврото.Акциите поефтиняват и това е добре за влизане или увеличаване на експозициите.Last edited by daneda121; 11.01.2015, 08:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеТо това хубаво, ама ако еврото продължи на долу, левчетата дето имаш в бг се обезценяват...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНа мен ми плащат в долари.Преди 10к в долари бяха 15к в левове а сега са 16,5 к което означава повече бг артии повече спекула.Сега като пада борсата става още по добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеНещата лека по лека отиват при баба Меца
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБългарските поговорки не важат тук.Важи само мечо Пух: "Колкото повече толкова повече"
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеМного добре не е на добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНа мен ми плащат в долари.Преди 10к в долари бяха 15к в левове а сега са 16,5 к което означава повече бг артии повече спекула.Сега като пада борсата става още по добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеС това падащо евро, не се ли губи далаверата, все пак ти долари искаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПарите са вече в Бг-то.Не се притеснявай за мен.Каквато и да е посоката все ме устройва.За нагоре имам акции за надолу кеш.Лошо ще е само ако един ден кеша свърши.За сега няма такива изгледи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ за какво ти е да влагаш в една фалирала икономика?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПарите са вече в Бг-то.Не се притеснявай за мен.Каквато и да е посоката все ме устройва.За нагоре имам акции за надолу кеш.Лошо ще е само ако един ден кеша свърши.За сега няма такива изгледи .
Коментар
Коментар