IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
    То това хубаво, ама инвестициите ти оценени в долари за загубили около 15 % за последните 6 месеца, а тенденцията май ще продължи
    Не ме притеснява това.Аз живея и на двата континента харча пари,но работя за долари.Колкото по високо е долара толкова по добре за мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Не е задължително.Лятото съм в Европа всяка година.
      То това хубаво, ама инвестициите ти оценени в долари за загубили около 15 % за последните 6 месеца, а тенденцията май ще продължи

Коментар

Говоря спрямо долара, предполагам че все пак ще осребриш вложението си в долари.
        Не е задължително.Лятото съм в Европа всяка година.

Коментар

Не ми се мисли тогава за Европа.Още не могат да се оправят от кризата а ако има следваща не ми се мисли.Европейският съюз ще е история,заплатите ще станат по мизерни а живота никакъв.
          България имам предвид, спада е около 20% от върха

Коментар

Няма как да се обезценят.Цените са в евро и имаме фиксиран курс на лева към еврото.Акциите поефтиняват и това е добре за влизане или увеличаване на експозициите.
            Говоря спрямо долара, предполагам че все пак ще осребриш вложението си в долари.
            Last edited by daneda121; 11.01.2015, 08:11.

Коментар

То това хубаво, ама ако еврото продължи на долу, левчетата дето имаш в бг се обезценяват...
              Няма как да се обезценят.Цените са в евро и имаме фиксиран курс на лева към еврото.Акциите поефтиняват и това е добре за влизане или увеличаване на експозициите.

Коментар

На мен ми плащат в долари.Преди 10к в долари бяха 15к в левове а сега са 16,5 к което означава повече бг артии повече спекула.Сега като пада борсата става още по добре.
                То това хубаво, ама ако еврото продължи на долу, левчетата дето имаш в бг се обезценяват...

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                  Нещата лека по лека отиват при баба Меца
                  Не ми се мисли тогава за Европа.Още не могат да се оправят от кризата а ако има следваща не ми се мисли.Европейският съюз ще е история,заплатите ще станат по мизерни а живота никакъв.

Коментар

Българските поговорки не важат тук.Важи само мечо Пух: "Колкото повече толкова повече"
                    Нещата лека по лека отиват при баба Меца

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                      Много добре не е на добре
                      Българските поговорки не важат тук.Важи само мечо Пух: "Колкото повече толкова повече"

Коментар

На мен ми плащат в долари.Преди 10к в долари бяха 15к в левове а сега са 16,5 к което означава повече бг артии повече спекула.Сега като пада борсата става още по добре.
                        Много добре не е на добре

Коментар

С това падащо евро, не се ли губи далаверата, все пак ти долари искаш?

Коментар

Парите са вече в Бг-то.Не се притеснявай за мен.Каквато и да е посоката все ме устройва.За нагоре имам акции за надолу кеш.Лошо ще е само ако един ден кеша свърши.За сега няма такива изгледи .
                            С това падащо евро, не се ли губи далаверата, все пак ти долари искаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              И за какво ти е да влагаш в една фалирала икономика?
                              Защото оптимистите няма да се свършат .Те са ми най-сладките.

Коментар

Парите са вече в Бг-то.Не се притеснявай за мен.Каквато и да е посоката все ме устройва.За нагоре имам акции за надолу кеш.Лошо ще е само ако един ден кеша свърши.За сега няма такива изгледи .
                                И за какво ти е да влагаш в една фалирала икономика?

Коментар

Working...
                                X