IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Май ще тръгва влака тук .
    Чак май ли? Далеч ми е.
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Май ще тръгва влака тук .

Коментар

• Имат вътрешен пос

Коментар

• Някой знае ли банката дали подържа услугата виртуален пос терминал ?

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
            а защо изпускаш софарма и пиб
            не ги изпускам и тях следя и там съм по скептичен....
            Но и там се крепи от чичо оги и от цеко....

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
              Лятото по-скоро ще е 530
              Софикса направо се срина- от 510 до 480
              Важното е, че прогнозата за ПЕТ ти се разминава не с няколко % , а с мноооооооооого
              Не се засягай, но наистина като напишеш, че ПЕТ скоро ще е 3.5лв. и отгоре, чак ми става забавно. А ти това си го пишеш от доста време
              И ще го пиша още доста време....
              Спомняш ли си преди година ,когато беше на два лева....
              Тогава писах ,че ще стане 4-5 лева и пак на някой му беше смешно.....
              Стана 4,5 лв. в милиони броеве....
              Сега ти е смешно на 3,5 ..може и да си прав ,но ако аз съм прав що правим....
              Като предишните....затваряме акаунтите и мълчим.....някой се извиниха....точно трима човека....
              За това и сега не пишат в тази тема....

Коментар

• ти така като правиш , изведжъш ако скочи, не си виждал как скача изведнъж , и ще останеш без и ще гризеш лапи

Коментар

• а защо изпускаш софарма и пиб

Коментар

като са основни , защо ги следиш след като нямаш интерес ,ходи на други борси) искаш по евтино, няма да видиш по евтино, а ще ги гониш

кажи това на на този който ми купи 5К на 1,60.....
                    Балъците никога няма да свършат ,ако има крепене на цената...
                    Купувай под лефче и продава над лефче....
                    жива далавера....
                    Отворих ли ти очите....
                    Нямам никакъв интерес към хартията ,само да я препродам на по висока цена....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      като видиш през лятото 430 като бисер ли ще го тълкуваш или настроенито пак ли ще ти се оправи....
                      До тук познах за 480.....
                      Лятото по-скоро ще е 530
                      Софикса направо се срина- от 510 до 480
                      Важното е, че прогнозата за ПЕТ ти се разминава не с няколко % , а с мноооооооооого
                      Не се засягай, но наистина като напишеш, че ПЕТ скоро ще е 3.5лв. и отгоре, чак ми става забавно. А ти това си го пишеш от доста време

Коментар

• като са основни , защо ги следиш след като нямаш интерес ,ходи на други борси) искаш по евтино, няма да видиш по евтино, а ще ги гониш

Коментар

те тези които са насрани и не ги искат защо изобщо следят тук ами не си играят там където си заслужава, очевидно имат интерес да следят, много интересно какво ще кажат като изпуснат и го търсят къде нагоре
                          не знам защо се мъчиш да пишеш в диапазона ..плЮс ,минУс 50 на софикс....
                          Истината е ХИМ е основна акция за БФБ ,ССВ за банките , Газта за промишлеността...ЗХБГ за лузърите ....
                          Така ,че ги следя от интерес за посоката на борсата.....
                          А каква е деиствителната им цена.....
                          Не ми се пише....

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                            Малко е скучно, вярно е, но къде шега, къде истина, като напишеш някакви бисери и ми се оправя настроението.
                            Имам си доста тука, не ми трябват повече.
                            като видиш през лятото 430 като бисер ли ще го тълкуваш или настроенито пак ли ще ти се оправи....
                            До тук познах за 480.....

Коментар

• те тези които са насрани и не ги искат защо изобщо следят тук ами не си играят там където си заслужава, очевидно имат интерес да следят, много интересно какво ще кажат като изпуснат и го търсят къде нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Сигурно скучаеш.....нали!
                                Вземи си купи на 1,1 ССВ....
                                Малко е скучно, вярно е, но къде шега, къде истина, като напишеш някакви бисери и ми се оправя настроението.
                                Имам си доста тука, не ми трябват повече.

Коментар

Working...
                                X