Чакай да видим какво Ще измислят първо в кодекса и също новата дефиниция А свързани лица и тогава ги зарибявай... Има доста време ..., а и без чужди инвеститори няма да стане нищо по скоро ще върнат
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеЩом ТИ пишеш за изстрелване тук, значи ще е мноого силно изстрелване!
Коментар
-
ЦКБ е една от седемте банки със съществено пазарно присъствие и значим брой клиенти, гласи проучване по поръчка на MasterCard Europe. Според анализа, ЦКБ е възприемана като една от двете банки с най-висок процент на отлично обслужване. Такава оценка поставят 34% от клиентите, ползващи услугите на банката, които са участвали в националното проучване от 17 декември 2014 до 3 януари 2015 г.
Резултатите от анкетата открояват изключително добрите постижения на „Централна Кооперативна Банка" (ЦКБ) във връзка с развитие на портфолиото от банкови продукти, поддържане на високо качество на обслужването и коректно отношение към клиентите, както и постигане на ключови пазарни позиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеСамо дето не се знае колко айсберга има по пътя нагоре. Вече станаха 10% от левчето и някои хора с кеф ще излизат, така че ще се види. Винаги има 2 страни
Могат сега да вземат 10 ст., после от 1,50 до 1,60 още 10, на 2 - 2,10 пак, на 3 лв. и т.н. Аз обаче мисля да си изчакам в акции целия път нагоре.. просто амбициите ми са за повече бири и пици
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениетук съвсем оредяха офертите
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДо понеделник ще се поохладят страстите.
.............. някой май има още кеш за наместване
Коментар
-
Отдавна съм спрял да си правя илюзии за това. По същото това време, че и по-рано купувах ЕМКА и не продавах на под 300% отгоре. Купувах и ОЦК на 50 и на 70 и на 120 и продавах после на 8,40 . Грозна картинка - як черен Петър му викам на това. Сега реално погледнато какво и е на ситуацията по-различно от преди 2-3 дни? Просто е странно животно това БФБ. Да го продават един път , да се спрат недомислиците при приемането на закони, да се привлекат инвеститори на БФБ, а други ще дойдат и да отварят работни места като има стабилна борса. Сега София и Пловдив не могат да се оплачат ама всичко друго е леш. Малко негативно ама ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеАми добре изглежда 2 цифрен ръст на Софа, ако стане и над 500 последните минути Пон дали няма да се натискат на входа? Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
Коментар