Първоначално изпратено от swot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеколко е P/E на тая акция
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеТук изоставаме от колегита инвестирали в ПИБ
който е купувал навреме - купувал ................... другите ще се качват на влака в движение и при все по-голяма скорост..
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеТук изоставаме от колегита инвестирали в ПИБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеПесимизът оптимизъм черешарят ще каже след месец , рано е още , освен това няма чужденци в момента а и скоро няма да дойдат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНикой не зарибявам ама ти не беше ли от оптимистите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеЧакай да видим какво Ще измислят първо в кодекса и също новата дефиниция А свързани лица и тогава ги зарибявай... Има доста време ..., а и без чужди инвеститори няма да стане нищо по скоро ще върнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеЩом ТИ пишеш за изстрелване тук, значи ще е мноого силно изстрелване!? Според мен всичко върви по план така както си мисля че е режисиран.Просто според мен на определени кръгове им трябваше да се разклати борсата и те го направиха.Затова очаквам да има сериозно раздвижване тук.Кога не знам дали утре или в други ден не мога да кажа.Влязъл съм сериозно в позицията та не ми остава нищо друго освен да чакам а аз го умея това
.
Коментар
-
ЦКБ е една от седемте банки със съществено пазарно присъствие и значим брой клиенти, гласи проучване по поръчка на MasterCard Europe. Според анализа, ЦКБ е възприемана като една от двете банки с най-висок процент на отлично обслужване. Такава оценка поставят 34% от клиентите, ползващи услугите на банката, които са участвали в националното проучване от 17 декември 2014 до 3 януари 2015 г.
Резултатите от анкетата открояват изключително добрите постижения на „Централна Кооперативна Банка" (ЦКБ) във връзка с развитие на портфолиото от банкови продукти, поддържане на високо качество на обслужването и коректно отношение към клиентите, както и постигане на ключови пазарни позиции.
Коментар
Коментар