IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чакай да видим какво Ще измислят първо в кодекса и също новата дефиниция А свързани лица и тогава ги зарибявай... Има доста време ..., а и без чужди инвеститори няма да стане нищо по скоро ще върнат

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
      Щом ТИ пишеш за изстрелване тук, значи ще е мноого силно изстрелване!
      Наблюдавам нестихващия оптимизъм затова питам ще има ли изригване тук ? Според мен всичко върви по план така както си мисля че е режисиран.Просто според мен на определени кръгове им трябваше да се разклати борсата и те го направиха.Затова очаквам да има сериозно раздвижване тук.Кога не знам дали утре или в други ден не мога да кажа.Влязъл съм сериозно в позицията та не ми остава нищо друго освен да чакам а аз го умея това .

Коментар

• Щом ТИ пишеш за изстрелване тук, значи ще е мноого силно изстрелване!

Коментар

• Как е ще има ли изтрелване тук ?

Коментар

• ЦКБ е една от седемте банки със съществено пазарно присъствие и значим брой клиенти, гласи проучване по поръчка на MasterCard Europe. Според анализа, ЦКБ е възприемана като една от двете банки с най-висок процент на отлично обслужване. Такава оценка поставят 34% от клиентите, ползващи услугите на банката, които са участвали в националното проучване от 17 декември 2014 до 3 януари 2015 г.

Резултатите от анкетата открояват изключително добрите постижения на „Централна Кооперативна Банка" (ЦКБ) във връзка с развитие на портфолиото от банкови продукти, поддържане на високо качество на обслужването и коректно отношение към клиентите, както и постигане на ключови пазарни позиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
              Само дето не се знае колко айсберга има по пътя нагоре. Вече станаха 10% от левчето и някои хора с кеф ще излизат, така че ще се види. Винаги има 2 страни
              Прав си че ще има играчорчета дето ще прибират по 10 ст. за пица с бира
              Могат сега да вземат 10 ст., после от 1,50 до 1,60 още 10, на 2 - 2,10 пак, на 3 лв. и т.н. Аз обаче мисля да си изчакам в акции целия път нагоре.. просто амбициите ми са за повече бири и пици

Коментар

• Все по-тегаво ще става за купувачите.. дано има айсберги, че хептем ще ми дожалее за закъснелите душици

Коментар

• Колкото и айсберги да има, цената е толкова ниска, че ще се стопят като пролетен сняг.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    тук съвсем оредяха офертите
                    Само дето не се знае колко айсберга има по пътя нагоре. Вече станаха 10% от левчето и някои хора с кеф ще излизат, така че ще се види. Винаги има 2 страни

Коментар

• тук съвсем оредяха офертите

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        До понеделник ще се поохладят страстите.
                        дали???

.............. някой май има още кеш за наместване

Коментар

• Жалко че днес не е работен ден.
                          Имаше инерция за още.
                          До понеделник ще се поохладят страстите.
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Отдавна съм спрял да си правя илюзии за това. По същото това време, че и по-рано купувах ЕМКА и не продавах на под 300% отгоре. Купувах и ОЦК на 50 и на 70 и на 120 и продавах после на 8,40 . Грозна картинка - як черен Петър му викам на това. Сега реално погледнато какво и е на ситуацията по-различно от преди 2-3 дни? Просто е странно животно това БФБ. Да го продават един път , да се спрат недомислиците при приемането на закони, да се привлекат инвеститори на БФБ, а други ще дойдат и да отварят работни места като има стабилна борса. Сега София и Пловдив не могат да се оплачат ама всичко друго е леш. Малко негативно ама ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                              Ами добре изглежда 2 цифрен ръст на Софа, ако стане и над 500 последните минути Пон дали няма да се натискат на входа? Не е препоръка за каквото и да било.
                              Това си го обсъждаме тук от маса време и все го чакаме. Аз от 2008 г. като падна го чакам да направи рязка корекция над 1000 пункта, ама на няма нищо Вече не си правя планове за Софикса

Коментар

• Ами добре изглежда 2 цифрен ръст на Софа, ако стане и над 500 последните минути Пон дали няма да се натискат на входа? Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Working...
                                X