IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никакво движение тук.Уж ликвидна акция пък то умряла работа търговията.

Коментар

• Браво на г-н Пенков
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
        Имаме вече материали от ОСА-то?
        Ще я бъде ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          30.06.2015 10:00
          ТБ Централна кооперативна банка АД
          Общо събрание на акционерите
          Имаме вече материали от ОСА-то?

Коментар

• 30.06.2015 10:00
            ТБ Централна кооперативна банка АД
            Общо събрание на акционерите

Коментар

• Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                мдаааа

няма инвеститори на бнб, а от доста време се вижда, че с миячи на тирове нещата не стават и това сигурно също е някакъв фундамент...

изобщо нещата са фундамент до фундамента, а нещата не вървят ............. за това са виновни или американците, или руснаците...

ти как мислиш?
                Ни с миячи ни с готвачи става ако питаш мен.Става с бизнес ама в БГ го няма.Какви са индивидуалните инвеститори на БФБ ? Повечето са обикновени хора като теб.Рядкост са големите играчи.

Коментар

Ами това, на което на другите борси му се вика фундамент, го имаме за тази акция. Нямаме обаче инвеститори на БФБ. Ако това не тие също фундамент, здраве му кажи. Това си е разликата между нашата борса и останалите, каквото и да си говорим го има и е факт.
                  На БФБ докато не влязат чужденци няма да има раздвижване.Индивидуалните инвеститори не разполагат с достатъчно пари че да вдигнат цените.Собствени на малки бизнеси,сергии,закусвални,автогаражи и прочие не изкарват достатъчно пари че да заделят големи суми за инвестиции,защото и на тях самите кеша им трябва за да поддържат бизнеса си.Познавам някой и се сещам и за други които позаработват лятото на морето ама и това е недостатъчно.
                  Last edited by Ташунко със сапа; 27.06.2015, 17:32.

Коментар

мдаааа

няма инвеститори на бнб, а от доста време се вижда, че с миячи на тирове нещата не стават и това сигурно също е някакъв фундамент...

изобщо нещата са фундамент до фундамента, а нещата не вървят ............. за това са виновни или американците, или руснаците...

ти как мислиш?
                    Добре де объркала съм се. Съди ме ... Преди това ти отговарях в другата тема просто. Ти явно само си критикуваш без никава идея за какво си говорим. Хайде кажи си ти твоите виждания, де. Аз не твърдя, че съм права. Дай да те видим сега и теб

Коментар

Ами това, на което на другите борси му се вика фундамент, го имаме за тази акция. Нямаме обаче инвеститори на БНБ. Ако това не тие също фундамент, здраве му кажи. Това си е разликата между нашата борса и останалите, каквото и да си говорим го има и е факт.
                      мдаааа

ти как мислиш?
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

аз пък не знаех, че на това което си написала му се вика фундамент ................... винаги има какво да се научи във форума и затова го чета редовно...

чакаме септември тогава за да се промени фундамента
                        Ами това, на което на другите борси му се вика фундамент, го имаме за тази акция. Нямаме обаче инвеститори на БФБ. Ако това не тие също фундамент, здраве му кажи. Това си е разликата между нашата борса и останалите, каквото и да си говорим го има и е факт.
                        Last edited by Mammita; 27.06.2015, 14:48.

Коментар

Първо, чак края на следващия месец ще излезе отчетът на банката за второто римесечие. Обикновено август месец е доста замрял от към търговия на БФБ, защото всички са на море. При нас хората с пари, които инвестират са доста малко. Основно са инвестиционните и пенсионните фондове, а като им изляза портфолиомениджърите в отпуск и всичко заспива . Така идваме до септември. Обикновенно през последното тримесечие чуждите инвестиции в страната нарастват като тамп, а една част от тях съответно идват и на БФБ. Това ми е виждането.
                          аз пък не знаех, че на това което си написала му се вика фундамент ................... винаги има какво да се научи във форума и затова го чета редовно...

чакаме септември тогава за да се промени фундамента

Коментар

как така сега няма фундамент за поскъпване, а есента ще има раздвижване???

не те разбирам?

какво изменение във фундамента на банката очакваш да има през следващите 3 месеца което ще доведе до повишение на цените на акциите на ЦКБ? ....................... объркана ми звучиш...
                            Първо, чак края на следващия месец ще излезе отчетът на банката за второто римесечие. Обикновено август месец е доста замрял от към търговия на БФБ, защото всички са на море. При нас хората с пари, които инвестират са доста малко. Основно са инвестиционните и пенсионните фондове, а като им изляза портфолиомениджърите в отпуск и всичко заспива . Така идваме до септември. Обикновенно през последното тримесечие чуждите инвестиции в страната нарастват като тамп, а една част от тях съответно идват и на БФБ. Това ми е виждането. Ако ти имаш по-добро кажи, може и да изпускам нещо. Не твърдя, че съм някакъв оракул

Коментар

не виждам какво ще го доведе този гап. То с няма фундамент нито за надолу, нито за нагоре. Ако тук видим гап, означава, че и на цялата борса ще има някакъв катаклизъм или еуфория. Не мисля, че ще имаме раздвижване на цената преди есента.
                              *не е препоръка
                              как така сега няма фундамент за поскъпване, а есента ще има раздвижване???

не те разбирам?

какво изменение във фундамента на банката очакваш да има през следващите 3 месеца което ще доведе до повишение на цените на акциите на ЦКБ? ....................... объркана ми звучиш...

Коментар

как мислите ................. тази седмица или едва другата ще отворим с 10 % гап

Aз не виждам какво ще го доведе този гап. То с няма фундамент нито за надолу, нито за нагоре. Ако тук видим гап, означава, че и на цялата борса ще има някакъв катаклизъм или еуфория. Не мисля, че ще имаме раздвижване на цената преди есента.
                                *не е препоръка

Коментар

Working...
                                X