и ши посъбираш до 10 стинки ли мушморок нас...... . колко си кух
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеВожде, ти ли се раздвижи тук?
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеВ интерес на истината в това тримесечие имат спад на административните разходи, големият ръст дойде в първото тримесечие и не изключвам да е свързан с преместването на централата по някакъв начин. Така или иначе административната издръжка на банката е несъизмерима с бизнеса, който генерира и трябва да се намали драстично, но явно няма подходящ финансов мениджър да сложи нещата в ред.Last edited by needtoknowmore; 31.07.2015, 12:56.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеАз не мога да разбера от къде се взимат тези допълнителни административни разходи - но за другото и аз съм съгласен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеНай-после виждам неща, които исках да видя от години - силен ръст на нетния лихвен доход и таксите и комисионни, т.е. на банковия бизнес. остава да видим и намаляване на административните разходи, които си остават огромни и по-бърз ръст на кредитиранетоМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеСтабиУен отчет - най-после се виждат малко по-реални обезценки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеСтабиУен отчет - най-после се виждат малко по-реални обезценки.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеПо-интересното е ще видим ли най-после оптимизиране на разходите и същевременно нарастване на кредитирането. Доколкото имам впечатления се надявам поне в ипотечното кредитиране да се отчете приличен ръст.
Да не говорим, че имат доста изгодна оферта за ипотечен кредит с 4.4% лихва за първата година!
Не е препоръка, разбира се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеИ аз имам подобни очаквания! Затова залагам на тази акция!
Да не говорим, че напоследък забелязвам и подобрение в обслужването на клиенти: почти никакво чакане, любезни служители и с едни усмивки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеМен пък ми миреше, че цената тук е бетон около 1 лев и когато и да има движение то ще е нагоре.
Да не говорим, че напоследък забелязвам и подобрение в обслужването на клиенти: почти никакво чакане, любезни служители и с едни усмивки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеМен пък ми миреше, че цената тук е бетон около 1 лев и когато и да има движение то ще е нагоре.
Коментар
Коментар