IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и ши посъбираш до 10 стинки ли мушморок нас...... . колко си кух

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
      Вожде, ти ли се раздвижи тук?
      аз си посъбирам от тая артийка .

Коментар

• Вожде, ти ли се раздвижи тук?

Коментар

• Туканка както дремят дали няма да изсипят скоро а кофата поевтинели артии ?

Коментар

• Как ви се струва отчета колеги?

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              В интерес на истината в това тримесечие имат спад на административните разходи, големият ръст дойде в първото тримесечие и не изключвам да е свързан с преместването на централата по някакъв начин. Така или иначе административната издръжка на банката е несъизмерима с бизнеса, който генерира и трябва да се намали драстично, но явно няма подходящ финансов мениджър да сложи нещата в ред.
              При тази огромна ликвидност 1,8 милиарда кредити и 4,5 милиарда активи и такива големи административни разходи, просто го виждам като много сериозна пречка - всички банки в момента оптимизират именно тази си част. Няма бизнес логика толкова големи разходи да има по това перо.Наистина трябва нов CFO за да оправи нещата и да вкара банката в 2015 година.
              Last edited by needtoknowmore; 31.07.2015, 12:56.
              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                Аз не мога да разбера от къде се взимат тези допълнителни административни разходи - но за другото и аз съм съгласен!
                В интерес на истината в това тримесечие имат спад на административните разходи, големият ръст дойде в първото тримесечие и не изключвам да е свързан с преместването на централата по някакъв начин. Така или иначе административната издръжка на банката е несъизмерима с бизнеса, който генерира и трябва да се намали драстично, но явно няма подходящ финансов мениджър да сложи нещата в ред.

Коментар

Най-после виждам неща, които исках да видя от години - силен ръст на нетния лихвен доход и таксите и комисионни, т.е. на банковия бизнес. остава да видим и намаляване на административните разходи, които си остават огромни и по-бърз ръст на кредитирането
                  Аз не мога да разбера от къде се взимат тези допълнителни административни разходи - но за другото и аз съм съгласен!

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    СтабиУен отчет - най-после се виждат малко по-реални обезценки.
                    Най-после виждам неща, които исках да видя от години - силен ръст на нетния лихвен доход и таксите и комисионни, т.е. на банковия бизнес. остава да видим и намаляване на административните разходи, които си остават огромни и по-бърз ръст на кредитирането

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                      СтабиУен отчет - най-после се виждат малко по-реални обезценки.
                      Да, малко над 8 милки и най-накрая решиха да вложат солидна част от кеша в действие - нищо, че е по линия на фин. активи.

Коментар

• СтабиУен отчет - най-после се виждат малко по-реални обезценки.
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

По-интересното е ще видим ли най-после оптимизиране на разходите и същевременно нарастване на кредитирането. Доколкото имам впечатления се надявам поне в ипотечното кредитиране да се отчете приличен ръст.
                          Би трябвало мен ако питаш!
                          Да не говорим, че имат доста изгодна оферта за ипотечен кредит с 4.4% лихва за първата година!
                          Не е препоръка, разбира се!

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                            И аз имам подобни очаквания! Затова залагам на тази акция!
                            Да не говорим, че напоследък забелязвам и подобрение в обслужването на клиенти: почти никакво чакане, любезни служители и с едни усмивки...
                            По-интересното е ще видим ли най-после оптимизиране на разходите и същевременно нарастване на кредитирането. Доколкото имам впечатления се надявам поне в ипотечното кредитиране да се отчете приличен ръст.

Коментар

Мен пък ми миреше, че цената тук е бетон около 1 лев и когато и да има движение то ще е нагоре.
                              И аз имам подобни очаквания! Затова залагам на тази акция!
                              Да не говорим, че напоследък забелязвам и подобрение в обслужването на клиенти: почти никакво чакане, любезни служители и с едни усмивки...

Коментар

Мен пък ми миреше, че цената тук е бетон около 1 лев и когато и да има движение то ще е нагоре.
                                направо е армиран бетон .

Коментар

Working...
                                X