IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кой е посредника на 1.001 ? )
    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Това е артията от която ще изкочи заек ако някой все още не е разбрал.Няма да е скоро но ще даде много добра доходност.Сега е времето на тия които могат да чакат.Който не може да ходи да се пробва с валутата .

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        питах те за коя дата ................... няма да пускам всичките си сделки за последния месец, я
        Е кво толкова ги мислиш пусни за една дата.Въпроса е въобще защо се бавиш или дали въобще имаш сделки.Както и да е това не ме топли много но аз пуснах на Софиксчо сделка веднага щом прочетох написаното от него докато ти нищо не направи.Съмнително е поведението ти и мнозина не биха те приели на сериозно.Жив и здрав!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Много се бавиш да не ги взимаш тия скрийншотове от друг ?
          ако искаш ела да ги видиш на платформата ми

Коментар

Не го виждам твоя пакет на мобилната версия на платформата.
            кажи на мисирката .............. тя го вижда много добре...

Коментар

Кво стана с тия скрийншотове 2012 -и аз моя го пуснах за секунди а на теб ти трябват часове.Айде не се мъчи.Всичко ми е ясно.
              питах те за коя дата ................... няма да пускам всичките си сделки за последния месец, я

Коментар

• Кво стана с тия скрийншотове 2012 -и аз моя го пуснах за секунди а на теб ти трябват часове.Айде не се мъчи.Всичко ми е ясно.

Коментар

онзи пакет на ХИМ дето го взех на 1,60 съм го сложил за продаване на 27.май.2015г. на цена 1,91 и си стои там цели 3 месеца до 27,август.2015г.

може да го гледаш по цял ден и дори можеш да си го сложиш на десктопа
                  Не го виждам твоя пакет на мобилната версия на платформата.

Коментар

• Много се бавиш да не ги взимаш тия скрийншотове от друг ?

Коментар

дай за последния месец и оня пакет на Хима ма 1.60 дето го купи
                      онзи пакет на ХИМ дето го взех на 1,60 съм го сложил за продаване на 27.май.2015г. на цена 1,91 и си стои там цели 3 месеца до 27,август.2015г.

може да го гледаш по цял ден и дори можеш да си го сложиш на десктопа

Коментар

за коя дата искаш?
                        дай за последния месец и оня пакет на Хима ма 1.60 дето го купи

Коментар

Така те искам.Дай един скрийншот да не си голословен.
                          за коя дата искаш?

Коментар

последните няколко седмици съм купил повече от теб

последните няколко месеца съм купил повече от теб
                            Така те искам.Дай един скрийншот да не си голословен.

Коментар

Ти купи ли нещо или ти взеха акъла от бачкане?
                              последните няколко седмици съм купил повече от теб

последните няколко месеца съм купил повече от теб

Коментар

• Ти купи ли нещо или ти взеха акъла от бачкане?

Коментар

Working...
                                X