кой е посредника на 1.001 ? )
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепитах те за коя дата ................... няма да пускам всичките си сделки за последния месец, я
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМного се бавиш да не ги взимаш тия скрийншотове от друг ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе го виждам твоя пакет на мобилната версия на платформата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКво стана с тия скрийншотове 2012 -и аз моя го пуснах за секунди а на теб ти трябват часове.Айде не се мъчи.Всичко ми е ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеонзи пакет на ХИМ дето го взех на 1,60 съм го сложил за продаване на 27.май.2015г. на цена 1,91 и си стои там цели 3 месеца до 27,август.2015г.
може да го гледаш по цял ден и дори можеш да си го сложиш на десктопа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениедай за последния месец и оня пакет на Хима ма 1.60 дето го купи
може да го гледаш по цял ден и дори можеш да си го сложиш на десктопа
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеза коя дата искаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТака те искам.Дай един скрийншот да не си голословен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепоследните няколко седмици съм купил повече от теб
последните няколко месеца съм купил повече от теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи купи ли нещо или ти взеха акъла от бачкане?
последните няколко месеца съм купил повече от теб
Коментар
Коментар