Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТука който иска да купува да се заложи на 1 лв и под него.Скоро цената ще е там.Въобще не бързайте според мен.Тепърва ще се сговнясат нещата.Безработица,затворили бизнеси,стагнация.Това ни очаква.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз закрих едната от сметките ,отдавна им се каня .Преди 2 месеца не ми даваха повече от 100 Евро/ден да тегля от собствените си .И после банките били сигурни ,собствените ти пари да не ти дават. Правят си каквото си искат и все си от е*аната страна .
Само да не се обърне палачинката .
- 1 like
Коментар
-
Това са ценови политики да ви накарат да сте онлайн. Ако теглиш на гише скъпо и прескъпо, което ти е стимул да си онлайн. Лошото е, че и онлайна има такси, а трябва да е без пари, НО е така, защото тези ИТ системи са още нови да кажем, след години като се изплатят, като има повече транзакции ще им паднат и таксите.
Но си е така особено в Б-я, банките винаги печелят. Винаги са нужни, защото винаги има хора, които имат свободни пари (депозит), и такива които търсят пари (кредит), а банките им е дадено да печелят от маржа в лихвите и таксите. Няма криза, няма мриза, банките винаги печелят (в Б-я говорим)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
От 16.05.2020г има промяна в Тарифата- за поддържане на картова сметка 2,40 лв, а за теглене до 2000лв в офис на банката 0,035 % от сумата, но не по-малко от 4 лв. Наглост !
Интересно, сигурно са подобрили значително услугата.
Коментар
-
От 16.05.2020г има промяна в Тарифата- за поддържане на картова сметка 2,40 лв, а за теглене до 2000лв в офис на банката 0,035 % от сумата, но не по-малко от 4 лв. Наглост !
има картел между банките и от десетина години редовно вдигат всичко ...... днес вдигат някои цени, след няколко месеца други цени и т.н. ....... не се прави рязко и от всички банки заедно, а леко и постепенно ........ една банка като вдигне някои цени на следващият месец друга банка си повишава цените леко над съседната ...... направо невероятно звучи това което пиша, но е факт...
при конкуренция цените вървят леко надолу, а при картел цените вървят леко нагореfuск the bеаr - give me the bееr
- 4 Харесвания
Коментар
-
Общо взето това е показателно за капацитета на мениджмънта.
За съжаление вместо да търсят нови инициативи и действия за подобряване на рентабилността ,те тръгват по най-лесния път,като увеличават таксите си за да доят своите клиенти.
Без всякакъв сантимент (като акционер тук) ще преценя дали друга банка не предлага по-добри условия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Все от някъде трябва се печели при тия ниски лихви.
Сигурен ли си че не си добавил една нула ? И така да е пак е добре в сравнение с дск примерно, там е 0.6-0.7% ( при суми над 3к лв)....те това е вече наглост на куб !И това ще мине ...
Коментар
-
Сигурен ли си че не си добавил една нула ? И така да е пак е добре в сравнение с дск примерно, там е 0.6-0.7% ( при суми над 3к лв)....те това е вече наглост на куб !Last edited by pipbel; 22.05.2020, 18:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеK.O. амбицираш ме да проверя за таксите. Допреди 2 месеца нямах такива при теглене до 2 000 и бях супер доволен. На картата ми вземат 2,20/месец. Това спрямо Уникредит си беше мегаоферта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнениеБанкерската мафия е навсякъде..
От 2008-а банките са само надолу, златните им години отминаха, в световен план са добре тези със силни инвестиционни отдели, но това е различен бизнес. ЦКБ съчетава в момента почти най - лошото от БГ пазара, а в сравнение със световните гиганти и корекциите в цените им, на текущите нива си е безбожно скъпа, има много по - добри възможности за ентусиастите, които искат експозиция към финансовият сектор.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Не знам дали са само тези, и дали не е обща болест на българските банки.. А и не само на българските. В чужбина съм (EU) и получих преди няколко месеца уведомление от банката ми, че има промяна и имам право месечно да тегля от банкомат (безплатно) 2 пъти.. Следващите тегления се облагат с такса нам-си колко евро.. Банкерската мафия е навсякъде..
- 1 like
Коментар
Коментар