Пепии, предупредих те да помниш ХДПАТ И МОСТ, а ти взе, че и бас изгуби.. Какво стана с твоите големи прогнози за ръст..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Басът ни беше да падне под тазгодишното: Хим 83 ст и Цкб 76 ст. За другите басове не знам.....М.... . ш..... ..й.о!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХахахахахахахаха!!!!! Красота!! Цената удари 1 лв.Загубилите басовете да се обозначат да им кажа на кой да изпратят уискитата . Доволен съм.За 2 месеца цената се върна отново на 1 лев.Много я усещам тая борса ей .Дали не беше бичи капан а ????
- 1 like
Коментар
-
Заложили сме се спокойно, ама като гледам кой купува от няколко седмици, надали ще падне под 1 лв., по-скоро ше качи над 1.10 следващата седмица!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
До 76 стот. има още доста път..... по-скоро ти ще пращаш след някой друг месец.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЦената е почти 1 лв и скоро ще трябва да ми пращате бутилки уиски от спечелените басове.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Заложили сме се спокойно, ама като гледам кой купува от няколко седмици, надали ще падне под 1 лв., по-скоро ше качи над 1.10 следващата седмица!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТука който иска да купува да се заложи на 1 лв и под него.Скоро цената ще е там.Въобще не бързайте според мен.Тепърва ще се сговнясат нещата.Безработица,затворили бизнеси,стагнация.Това ни очаква.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз закрих едната от сметките ,отдавна им се каня .Преди 2 месеца не ми даваха повече от 100 Евро/ден да тегля от собствените си .И после банките били сигурни ,собствените ти пари да не ти дават. Правят си каквото си искат и все си от е*аната страна .
Само да не се обърне палачинката .
- 1 like
Коментар
-
Това са ценови политики да ви накарат да сте онлайн. Ако теглиш на гише скъпо и прескъпо, което ти е стимул да си онлайн. Лошото е, че и онлайна има такси, а трябва да е без пари, НО е така, защото тези ИТ системи са още нови да кажем, след години като се изплатят, като има повече транзакции ще им паднат и таксите.
Но си е така особено в Б-я, банките винаги печелят. Винаги са нужни, защото винаги има хора, които имат свободни пари (депозит), и такива които търсят пари (кредит), а банките им е дадено да печелят от маржа в лихвите и таксите. Няма криза, няма мриза, банките винаги печелят (в Б-я говорим)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
От 16.05.2020г има промяна в Тарифата- за поддържане на картова сметка 2,40 лв, а за теглене до 2000лв в офис на банката 0,035 % от сумата, но не по-малко от 4 лв. Наглост !
Интересно, сигурно са подобрили значително услугата.
Коментар
Коментар