Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Докато не свърши продавача в Хима и тук няма да отлепи май......като скачени са!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Докато не свърши продавача в Хима и тук няма да отлепи май......като скачени са!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеУтре ще мине ли 1.70 според вас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеУтре ще мине ли 1.70 според вас?
все...пак...
бъдещи намерения
Коментар
-
Една добра новина - ЦКБ влиза в индекса на компаниите с добро корпоративно управление !
Интересно !
Вадят Албена и вкарват ЦКБ.
12-06-2017 - Съобщение от БФБ-София (Съобщение от БФБ-София)
В изпълнение на Правилата за изчисляване на индекса на компаниите с добро корпоративно управление и след извършена преценка доколко резултатите от картата за самооценка съответстват с реалното прилагане на принципите на Националния кодекс от всяка от компаниите, отговарящи на всички изисквания на правилата, НККУ взе решение за следващия едногодишен период, считано от 19.06.2017г., съставът на индекса да бъде както следва:
1. Агрия Груп Холдинг АД-Варна
2. Българска фондова борса-София АД
3. Индустриален Холдинг България АД-София
4. Монбат АД-София
5. Софарма АД-София
6. Стара планина Холд АД-София
7. ТБ Централна кооперативна банка АД-София
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от boys Разгледай мнениеЗдравейте,
бихте ли ми помогнали с информация за ОСА на ЦКБ тази година.
Къде мога да прочета съобщението?
Благодаря предварително.
Коментар
-
Г-н Керезов,
Предполагам четете темите във форума, отнасящи се към Химимпорт и свързаните с нея фирми. Имам един въпрос. Къде можем да следим и научаваме най-актуалната информация за ЦКБ? Питам, защото отчетът на ЦКБ беше качен на сайта на БНБ първоначално. Гледам, че има голямо забавяне при качването му на сайта на ЦКБ официално. Мен ме интересува (предполагам и другите акционери, било то дребни, много дребни или средни) къде се обявява поканата за ОСА първоначално? Хубаво е да го знаем, за да няма неравномерно разпределяне на информацията.
Благодаря и извинявам се, ако въпросът е глупав, но на мен не ми е ясно.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Все ми е тая бил съм доста време извън Бг но не мисля ,че съм излъгал за нещо или дал подвеждаща информация
А как ще се отрази тази промяна на ЕТФ предстои да видим.
Коментар
Коментар