IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Май познах
    Оказва се че не само финансовите резултати са основната сила.,макар че така ми се иска......справка ИХЛБЛ и Сирма.Някой каза че може някой ден да влязат в Софикс.....и ето

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Докато не свърши продавача в Хима и тук няма да отлепи май......като скачени са!
      Май познах

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Докато не свърши продавача в Хима и тук няма да отлепи май......като скачени са!
        Според мойте изчисления ЦЦБ трябва да е поне 20ст. по-скъп от ЧИМ. Да видим как ще се развие филма занапред

Коментар

Утре ще мине ли 1.70 според вас?

Коментар

• Крайно време е да отнесем 1,80-то като свиня блажен вестник. Може и като цунами японско крайбрежие.

Коментар

Утре ще мине ли 1.70 според вас?
              ми кво да ти кажа, на чай още не мога да гледам
              все...пак...
              бъдещи намерения

Коментар

• Утре ще мине ли 1.70 според вас?

Коментар

• Колко тихо и спокойно е тук. Големите специалисти са в другите теми.

Коментар

• Една добра новина - ЦКБ влиза в индекса на компаниите с добро корпоративно управление !

Интересно !

Вадят Албена и вкарват ЦКБ.

12-06-2017 - Съобщение от БФБ-София (Съобщение от БФБ-София)

В изпълнение на Правилата за изчисляване на индекса на
                    компаниите с добро корпоративно управление и след извършена преценка доколко резултатите от картата за самооценка съответстват с реалното прилагане на принципите на Националния кодекс от всяка от компаниите, отговарящи на всички изисквания на правилата, НККУ взе решение за следващия едногодишен период, считано от 19.06.2017г., съставът на индекса да бъде както следва:
                    1. Агрия Груп Холдинг АД-Варна
                    2. Българска фондова борса-София АД
                    3. Индустриален Холдинг България АД-София
                    4. Монбат АД-София
                    5. Софарма АД-София
                    6. Стара планина Холд АД-София
                    7. ТБ Централна кооперативна банка АД-София

Коментар

• Благодаря Dex.

Коментар

• Първоначално изпратено от boys Разгледай мнение
                        Здравейте,
                        бихте ли ми помогнали с информация за ОСА на ЦКБ тази година.
                        Къде мога да прочета съобщението?
                        Благодаря предварително.
                        http://www.infostock.bg/infostock/co...ouncements/CCB

Коментар

• Здравейте,
                          бихте ли ми помогнали с информация за ОСА на ЦКБ тази година.
                          Къде мога да прочета съобщението?
                          Благодаря предварително.

Коментар

• Г-н Керезов,
                            Предполагам четете темите във форума, отнасящи се към Химимпорт и свързаните с нея фирми. Имам един въпрос. Къде можем да следим и научаваме най-актуалната информация за ЦКБ? Питам, защото отчетът на ЦКБ беше качен на сайта на БНБ първоначално. Гледам, че има голямо забавяне при качването му на сайта на ЦКБ официално. Мен ме интересува (предполагам и другите акционери, било то дребни, много дребни или средни) къде се обявява поканата за ОСА първоначално? Хубаво е да го знаем, за да няма неравномерно разпределяне на информацията.
                            Благодаря и извинявам се, ако въпросът е глупав, но на мен не ми е ясно.
                            Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Тази акция може да лети и без допълнителна помощ
                              Attached Files
                              Last edited by Protokol; 08.06.2017, 11:13.
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Все ми е тая бил съм доста време извън Бг но не мисля ,че съм излъгал за нещо или дал подвеждаща информация
                                Това дава отговор на въпроса ми, а относно дали си излъгал, не мисля, но май започнахте да говорите за различни неща с Н.Василев. Едва ли тези промени свързани с кошницата акции не са предварително обсъдени със заварените инвеститори в ЕТФ.
                                А как ще се отрази тази промяна на ЕТФ предстои да видим.

Коментар

Working...
                                X