Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеГръмнали един офис на ЦКБ ( покрай банкомата ....) и банката расте с 4.4 %...
А дано и централата изтрещи, та да порасне с 44 %....
пп Пу, Пу... да не чуе дявола ....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
За съжаление на безкозовия, както и за наше съжаление оставаме с все по малко козове да държим български акции.
п.п.Имам много акции не точно тук, но да видим до кога !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеГръмнали един офис на ЦКБ ( покрай банкомата ....) и банката расте с 4.4 %...
А дано и централата изтрещи, та да порасне с 44 %....
пп Пу, Пу... да не чуе дявола ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Поздравления за написаното.Това точно се опитвам да обясня на Безкозовия
п.п.Имам много акции не точно тук, но да видим до кога !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Ще ме извиняваш, ама би ли обяснил с какво точно председателството ни ще помогне на икономиката ни ? (айде да не влизаме на ниво подпомагане на акциите на БФБ, но поне на ниво макроикономика)
Това си е една ротация, при която е дошъл нашия ред, не председателстваме по заслуги....
Чисто икономически, ще има минимален принос към икономиката (в София) от ползвани допълнителни нощувки в хотели, услуги, хранителни стоки и др., но процентно е толкова незначително това....
P.S. И аз съм с положителни очаквания за борсата ни, но дай да гледаме малко по-реалистично на нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Явно не знаеш, че ще председателстваме ЕС. Ето, казвам ти.
За другите неща,които си писал... обяснението е просто.
Емигрирал си и нямаш акции. Кратко, точно и ясно!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Ще ме извиняваш, ама би ли обяснил с какво точно председателството ни ще помогне на икономиката ни ? (айде да не влизаме на ниво подпомагане на акциите на БФБ, но поне на ниво макроикономика)
Това си е една ротация, при която е дошъл нашия ред, не председателстваме по заслуги....
Чисто икономически, ще има минимален принос към икономиката (в София) от ползвани допълнителни нощувки в хотели, услуги, хранителни стоки и др., но процентно е толкова незначително това....
P.S. И аз съм с положителни очаквания за борсата ни, но дай да гледаме малко по-реалистично на нещата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобро утро!
Един бонус от мен!
[/IMG]
Само да вметна нещо, което ме изненада вчера - четох, че нетния резултат на банките само за Септември е отрицателен, което е странно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Явно не знаеш, че ще председателстваме ЕС. Ето, казвам ти.
За другите неща,които си писал... обяснението е просто.
Емигрирал си и нямаш акции. Кратко, точно и ясно!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар