Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
За 0,55
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеПодразних се от категоричността, Вале!
Но не мисля утре да се появи там човек, който да има право, а ако има право - то желание няма да има, да отговори на тези въпроси.
Ясно ми е, че при голям пакет продавача ще се обърне директно към тях. Но самия факт, че са си дръпнали големите бидове, говори достатъчно.
Вероятно Керезов ще отговори на някои въпроси относно оперативното управление на холдинга.
Но той винаги е заявявал ,че представянето на дружествата от холдинга на БФБ не го интересува !
Това не би трябвало да е така обаче !
Трябва да се интересува не само като акционер,служител и управляващ на част от компаниите,но и поради новите счетоводни стандарти и изискваниятa на ESMA, които би трябвало да изпълняваме,като страна част от ЕС.
Освен него там би трябвало да е и представител на най-големия институционален инвеститор в ХИМ дружествата - ПФ на Съгласие,които са най- засегнати от текущото борсово състояние на дружествата от групата....
Коментар
-
Подразних се от категоричността, Вале!
Но не мисля утре да се появи там човек, който да има право, а ако има право - то желание няма да има, да отговори на тези въпроси.
Ясно ми е, че при голям пакет продавача ще се обърне директно към тях. Но самия факт, че са си дръпнали големите бидове, говори достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеПри общи приказки - какво да питам?
Имам доста оферти купува, но нещо не става сделка.
А и съм разпитал, та поне за момента не съм получил оферта, освен за надпазарна
Не си избрал добре мястото и хората ,които да питаш!
Мога да ти помогна - утре от 15 часа на ул.Стефан Караджа 2 в София ще има хора ,които са по запознати с въпросите ти.
Ако имаш желание може да се възползваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеИ чие е този пакет, колко е и каква цена му се търси?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеСмешно е тая акция да е 90+ стот. Бързо ще мине 1 лв. А до НГ поне 1.20 смятам, че има потенциал даже и за нагоре. Минаха пакетите дето натискаха и сега пътя е на север!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеСмешно е тая акция да е 90+ стот. Бързо ще мине 1 лв. А до НГ поне 1.20 смятам, че има потенциал даже и за нагоре. Минаха пакетите дето натискаха и сега пътя е на север!
Коментар
Коментар