IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Покана има качена в ТР ... вписана е на 23.05.2018. Събранието ще се проведе на 27.06.2018 от 10,00ч в сградата на ЦКБ

https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...06ec0fdff5c0c5
    Хм, благодаря за инфото,
    Макар че, другаде трябва да я има публикувана...

Коментар

Покана има качена в ТР ... вписана е на 23.05.2018. Събранието ще се проведе на 27.06.2018 от 10,00ч в сградата на ЦКБ

Uf , за който е очаквал нещо по различно от попълването на резерви...

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
        Нито отчет, нито покана за ОСА...

Last edited by Innocent; 31.05.2018, 14:52.

Коментар

• Нито отчет, нито покана за ОСА...

Коментар

Има проблем с отчета

http://www.infostock.bg/infostock/co...ents/CCB/16579

На офиц. сайт също няма нищо ново ... http://www.ccbank.bg/bg/about-us/financial-statements/
            Къде е качен отчета на ЦКБ ?

няма го и в сайта на БФБ

http://www.bse-sofia.bg/?page=Quotes...&compnum=10308

Коментар

• Има проблем с отчета

http://www.infostock.bg/infostock/co...ents/CCB/16579

На офиц. сайт също няма нищо ново ... http://www.ccbank.bg/bg/about-us/financial-statements/

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Телефонна любов.
                Тия дни ще разберем кой ще плаща импулсния телефон
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Телефонна любов.
                  Аааааахахахахахаха!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Някакво предположение защо така внезапно се превъзбудиха купувачите ?
                    Телефонна любов.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Oт началото на годината.Май вече факт.
                      Следва 1.5
                      А преди годинка и над 4 като да бе рейшото.
                      Ма не ми се занимаваше с шортене на пиб-а, скъпо и неликвидно.
                      Някакво предположение защо така внезапно се превъзбудиха купувачите ?
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Ей, най после да паднем под 1/3 спрямо пиб-а.
                        Следващ средносрочен таргет 2.5
                        По насетне и 2..
                        Oт началото на годината.Май вече факт.
                        Следва 1.5
                        А преди годинка и над 4 като да бе рейшото.
                        Ма не ми се занимаваше с шортене на пиб-а, скъпо и неликвидно.

Коментар

• Монти не се хаби да пишеш.Забавлявай се на цирка.Толкова е весело с нашият палячо.Смехът е здраве .

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                            още един тираджия се е припознал ......... и какво от това?

1. Темата е за ЦКБ, а не за ХИМ-а

2. Не ме интересува кой какво прави с излишните си пари, а обсъждаме варианта дали би могла да падне акцията до 1/2 ойро

3. Съпоставям различни инвестиционни стратегии с акциите на ЦКБ. Ето ти един действителен случай който можеш да проследиш назад във форума:

Преди 4 години (през месец май 2014 год.) цената при ЦКБ беше 1,50-1,60 лв. Акцията вече беше започнала да пада (като и в момента на десетина % от върха) и повечето се ослушваха какво да правят - да купуват ли, да продават ли... Тогава на хоризонта се появиха двама изтъкнати герои (единия държавен служител известен със страста си да осреднява при падане на цената - "ловец на падащи ножове", а другия е известен мивкаджия на тирове в чикаго - популярен сред общността там като "инвестиционния гуру (донор, де)"). Тогава тези двамата герои започнаха да купуват ЦКБ. Цената пада, но двамата осредняват в стремежа си да продадат като се качи цената. В началото на юни 2014 г. цената вече беше 1,45 , а двамата герои се надпреварват да осредняват. Един ден минава 1 сделка за 1000 акции, а и двамата обявиха, че са купили тези 1 000 акции!?!?!? Осредняваха до 1,20 и след това се отказаха. Година по-късно (юни 2015 г.) на "ловеца" му се наложи да продаде понеже щерка му отиде да учи в Германия и той продаде ЦКБ-то под левче. Нервите му не издържаха и си взе почивка за дълго време като в тази тема не се вясва, но я чете редовно. Другия герой "донора" си продаде акциите година по-късно (лятото на 2016 г.) и инвестира в два апартамента на втора-трета линия от морето. Сега се опитва да ни убеди каква голяма далавера е направил и как руснаците се избиват да дойдат да спат в мухлясалите му катакомби. Донора от скоро се появи пак във форума и пак започна да дава наклон наааааааааааа акцията...

Това са фактите.

Прогнозата ми е, че скоро донора пак ще вземе да купува ЦКБ и ще осреднява както обикновенно, а накрая знам какво ще се случи още от сега...

не е препоръка - всякаква прилика с действителни лица и събития е случайно съвпадение - ако някой се разпознае да не го поема много навътре
                            Каръков , можеш да станеш автор на фантастична литература ,но не можеш да станеш спекулант ,защото ти липсва нюх, а за инвеститор ти липсват пари.....
                            Не можеш да купуваш 12 години хим и сие и да не се оприличаваш в образите който описваш....донор на ХИМ...
                            Що така ?
                            А относно Дъщеря ми тя замина 2008 г в Германия след продажбата на акции в БСТР през лятото на 2007 г. през 2015 кавгите с теб за нея бяха пуберска работа , интересното че за теб са били тинейджърско доказване ...което продължаваш и сега...
                            да си видял неИн пост даже и мен ме отвратихте от форума .....Тиквите и Балъците са основните донори сега на борсата...докато получат Шамара .
                            През зимата 2014 г. коЙ позна най ниската точка на Софикс 430 пункта в края и....защо да купувам високо тогава ,защо да купувам изобщо....
                            Сега е същото гледам сеира и правя прогноза до две години Софикс 480....пункта...
                            Не разбирам защо ме викаш да Ви развалям Оптимизма без покритие...
                            Идва световна финансова криза и тук даже 480 ми идва Високо ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Става скучно....вземете го спрете това...не е това идеята!
                              Абсолютно съм съгласен.От моя страна няма проблем,но комплексирания винаги се чуди как да се заяжда мислейки,че ще блесне пред аудиторията.Мен лично много ме забавлява,защото ми е ясен колко скъсан е и не ми е на нивото,но пък от друга страна трябва да се поставя на място за да не се самозабравя .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Порки след година-две като отиде артията пак на левче да ти уредя заемче от моите приятели от бързите кредити да инвестираш малко искаш ли ? Много ще спечелиш.Ти си по риска .Хихихи !
                                Става скучно....вземете го спрете това...не е това идеята!

Коментар

Working...
                                X