Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеО, Ташунко е намерил време, почивайки си на някой ТИР паркинг, да драсне 4-5 реда!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Много вероятно! Хубаво е че купуват пакетно само на 6-7 ст. под пазара. Значи мажо вярва че акцията ще ходи нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Ей Ташунко, къде се изгуби бе човек? Последно май, преди 1 година беше, разправяше как Хим-а ще се срути яко, а той взе че направи над 20% доходност за година. Сега пак същото ... май е време да купуваме значи
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
вземе ли да купува то тогава трябва да продаваме ............ вземе ли той да продава хартии значи е време да се отварят репа...Last edited by Ташунко със сапа; 30.09.2018, 00:16.
Коментар
-
нека върти геврека за да направи някой долар ............. че и ние трябва да папаме
а вземе ли да пише всекидневно значи са го сложили пак на автомивката да мие тировете
Коментар
-
вземе ли да купува то тогава трябва да продаваме ............ вземе ли той да продава хартии значи е време да се отварят репа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Ей Ташунко, къде се изгуби бе човек? Последно май, преди 1 година беше, разправяше как Хим-а ще се срути яко, а той взе че направи над 20% доходност за година. Сега пак същото ... май е време да купуваме значиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеО, Ташунко е намерил време, почивайки си на някой ТИР паркинг, да драсне 4-5 реда!
нека върти геврека за да направи някой долар ............. че и ние трябва да папаме
а вземе ли да пише всекидневно значи са го сложили пак на автомивката да мие тироветеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Няма никаква злоба в думите ми младежо.Казвам какво ще се случи.Само бунаците купуват артии сега,но скоро ще разбереш.Парите са си твои.Аз моите ги държа здраво в кеш е американски банки а не в бг ментаците.Пари изкарвам много повече от достатъчно а и ренти ми се плащат редовно така че имам за артии,но не ги искам сега.Ама трябва да има и такива като теб за да се движи тоя пазар .Last edited by petyob; 14.09.2018, 15:16.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Няма никаква злоба в думите ми младежо.Казвам какво ще се случи.Само бунаците купуват артии сега,но скоро ще разбереш.Парите са си твои.Аз моите ги държа здраво в кеш е американски банки а не в бг ментаците.Пари изкарвам много повече от достатъчно а и ренти ми се плащат редовно така че имам за артии,но не ги искам сега.Ама трябва да има и такива като теб за да се движи тоя пазар .
Имаш опит вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
И ти пък сега.
Липсата на артии не ти се отразява добре.
Ако беше изкарал някой лев по островите и си беше купил некоя артия, сега немаше да злобееш и да се гърчиш безпомощно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Дали пък не са изцедили онзи пловдивски пакет вече?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар