IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Q3
    ПЕЧАЛБА ИЛИ (-) ЗАГУБА СЛЕД ДАНЪЧНО ОБЛАГАНЕ ОТ ТЕКУЩИТЕ ДЕЙНОСТИ НИ 6 от МСС 1 21781

Коментар

• Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
      То бива мечки, бива, ама тука е като мечешка бърлога!!! Като не харесвате тази банка, отидете във форума на конкурентната и там напишете нещо по-добро. Само да не си помислите, че имам сантименти към тази! Напротив ..., но това не означава, че трябва да я оплюваме постоянно.
      нито виждам някой да оплюва банката, нито виждам мечки в темата ............. има един от малцинствата който не знае какво прави, но понеже много пари загуби тук никой не му обръща внимание...
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

То бива мечки, бива, ама тука е като мечешка бърлога!!! Като не харесвате тази банка, отидете във форума на конкурентната и там напишете нещо по-добро. Само да не си помислите, че имам сантименти към тази! Напротив ..., но това не означава, че трябва да я оплюваме постоянно.
        и на мен ми прави впечатление....фиксация някаква имат
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Банката е хубава,но ситуацията в момента е такава,че акцията ще пада.Просто сега не е време за разтеж.Иначе аз лично я харесвам.

Коментар

Банката е хубава,но ситуацията в момента е такава,че акцията ще пада.Просто сега не е време за разтеж.Иначе аз лично я харесвам.

Коментар

• То бива мечки, бива, ама тука е като мечешка бърлога!!! Като не харесвате тази банка, отидете във форума на конкурентната и там напишете нещо по-добро. Само да не си помислите, че имам сантименти към тази! Напротив ..., но това не означава, че трябва да я оплюваме постоянно.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

При положение, че другите акции никой не ги крепи ,след време ще станат по привлекателни . Няма смисъл някой да рискува и да се натиска там и да трепери денонощно какво ще стане утре. След преминаване на наближаващата криза, другите хартии ще бъдат по печеливши от изкуствено поддържаните на ХИМ и ЦКБ. Тоест ралито ще бъде другаде, а не където предполагаш. Разбира се това си мой проблем и нямам препоръка.
                Аз не виждам и рали да има.Положението ще стане трагично когато по време на кризата спрат и еврофондовете.Трудни времена идват отново за България,много трудни.Не виждам как ще има някакъв голям ръст.По скоро времена на безветрие от дъното ще видим .

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                  Бруталното рали тепърва предстои!
                  Ще махам от совалката на тези, които не слушкат.
                  При положение, че другите акции никой не ги крепи ,след време ще станат по привлекателни . Няма смисъл някой да рискува и да се натиска там и да трепери денонощно какво ще стане утре. След преминаване на наближаващата криза, другите хартии ще бъдат по печеливши от изкуствено поддържаните на ХИМ и ЦКБ. Тоест ралито ще бъде другаде, а не където предполагаш. Разбира се това си мой проблем и нямам препоръка.
                  Last edited by realista; 29.10.2018, 17:31.

Коментар

От хартиени играчки не разбирам.
                    Ако като дете си правил хартиени корабчета има вероятност като голям да построиш совалка. За съжаление случая на БФБ не такъв.
                    Last edited by Todor Sabev; 29.10.2018, 20:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Совалка трудно ще стане но детско хартиено корабче по вероятно.
                      От хартиени играчки не разбирам.

Коментар

Бруталното рали тепърва предстои!
                        Совалка трудно ще стане но детско хартиено корабче по вероятно.

Коментар

• Бруталното рали тепърва предстои!

Коментар

• Бавно и елегантно си пада артията и бавно и елегантно ще занули някой играчи.Ефекта на сварената бавно жаба .

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Не.
                              Жалко! Ще страдаш и ти след като не усещаш тренда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                БфБ би трябвало да е пазар а не концерт по желание каквото ти си поръчаш.
                                Разбира се,че е пазар само,че аз го усещам кога тръгва надолу за разлика от много други.

Коментар

Working...
                                X