If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То бива мечки, бива, ама тука е като мечешка бърлога!!! Като не харесвате тази банка, отидете във форума на конкурентната и там напишете нещо по-добро. Само да не си помислите, че имам сантименти към тази! Напротив ..., но това не означава, че трябва да я оплюваме постоянно.
нито виждам някой да оплюва банката, нито виждам мечки в темата ............. има един от малцинствата който не знае какво прави, но понеже много пари загуби тук никой не му обръща внимание...
То бива мечки, бива, ама тука е като мечешка бърлога!!! Като не харесвате тази банка, отидете във форума на конкурентната и там напишете нещо по-добро. Само да не си помислите, че имам сантименти към тази! Напротив ..., но това не означава, че трябва да я оплюваме постоянно.
и на мен ми прави впечатление....фиксация някаква имат
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Банката е хубава,но ситуацията в момента е такава,че акцията ще пада.Просто сега не е време за разтеж.Иначе аз лично я харесвам.
При положение, че другите акции никой не ги крепи ,след време ще станат по привлекателни . Няма смисъл някой да рискува и да се натиска там и да трепери денонощно какво ще стане утре. След преминаване на наближаващата криза, другите хартии ще бъдат по печеливши от изкуствено поддържаните на ХИМ и ЦКБ. Тоест ралито ще бъде другаде, а не където предполагаш. Разбира се това си мой проблем и нямам препоръка.
Аз не виждам и рали да има.Положението ще стане трагично когато по време на кризата спрат и еврофондовете.Трудни времена идват отново за България,много трудни.Не виждам как ще има някакъв голям ръст.По скоро времена на безветрие от дъното ще видим .
Бруталното рали тепърва предстои!
Ще махам от совалката на тези, които не слушкат.
При положение, че другите акции никой не ги крепи ,след време ще станат по привлекателни . Няма смисъл някой да рискува и да се натиска там и да трепери денонощно какво ще стане утре. След преминаване на наближаващата криза, другите хартии ще бъдат по печеливши от изкуствено поддържаните на ХИМ и ЦКБ. Тоест ралито ще бъде другаде, а не където предполагаш. Разбира се това си мой проблем и нямам препоръка.
Коментар