Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Весела Коледа !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение...АЗ като сyздание имам 2 вyзмојности :
...1/АЗ сyм се самосyздал ....2/ниакои които е сy6тествувал преди мен ме е сyздал .....само 2 вyзмојности!!!
....АКО 1 <аз сyм се самосyздал> сy6тествуват само 2 вyзмојности!!!
...1.1/аз сyм сy6тествувал преди себе си .....1.2/аз несам сy6тествувал преди себе си !!!! АКО 1.1 ниама нујда да сyздавам себе си ,застото аз ве4е сyм сy6тествувал<отпада логи4ески> АКО 1.2 не е вyзмојно да сyздам себе си застото аз несам сy6тествувал <отпада логи4ески>
...Остава единствената вyзмојност 2/ ниакои които е сy6тествувал преди мен ме е сyздал !!!...Логи4ески ниама Сy6тествуване без Сyздател!!!
...аз биах сyздаден, преди мен друг и така назад назад до пyрвото сyздание ,Кои сyздаде пyрвото сyздание ?...Нека да го наре4ем Сyздателиа <бог> или каквото и да е там име ниама зна4ение за Логи4еското следствие!!!
...Зна4и Сyздателиа<бог> сyздава пyрвото сyздание !!! Как да сyм сигорен 4е има Сyздател <бог>?....АЗ сyзданието сyм доказателството за сy6тествуването на Сyздателиа<бог> !!!
...Кои сyздаде Сyздатела<бог> ? ...Сyздателиа ниама Сyздател,застото ако има сyздател то и сyздателиа му има сyздател и се полу4ава една верига само от сyзданиа без Сyздател, а ние знаем от по горе 4е логи4ески немоје да сy6тествува сyздание без Сyздател.....
Честита Коледа!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
...АЗ като сyздание имам 2 вyзмојности :
...1/АЗ сyм се самосyздал ....2/ниакои които е сy6тествувал преди мен ме е сyздал .....само 2 вyзмојности!!!
....АКО 1 <аз сyм се самосyздал> сy6тествуват само 2 вyзмојности!!!
...1.1/аз сyм сy6тествувал преди себе си .....1.2/аз несам сy6тествувал преди себе си !!!! АКО 1.1 ниама нујда да сyздавам себе си ,застото аз ве4е сyм сy6тествувал<отпада логи4ески> АКО 1.2 не е вyзмојно да сyздам себе си застото аз несам сy6тествувал <отпада логи4ески>
...Остава единствената вyзмојност 2/ ниакои които е сy6тествувал преди мен ме е сyздал !!!...Логи4ески ниама Сy6тествуване без Сyздател!!!
...аз биах сyздаден, преди мен друг и така назад назад до пyрвото сyздание ,Кои сyздаде пyрвото сyздание ?...Нека да го наре4ем Сyздателиа <бог> или каквото и да е там име ниама зна4ение за Логи4еското следствие!!!
...Зна4и Сyздателиа<бог> сyздава пyрвото сyздание !!! Как да сyм сигорен 4е има Сyздател <бог>?....АЗ сyзданието сyм доказателството за сy6тествуването на Сyздателиа<бог> !!!
...Кои сyздаде Сyздатела<бог> ? ...Сyздателиа ниама Сyздател,застото ако има сyздател то и сyздателиа му има сyздател и се полу4ава една верига само от сyзданиа без Сyздател, а ние знаем от по горе 4е логи4ески немоје да сy6тествува сyздание без Сyздател.....
Коментар
-
Канибали?
Да сте живи и здрави,другото се купува!.Ето,дядо Коледа минал метър 2011 http://www.segabg.com/pic/10702/583108-l.jpg ,но следващата може и да бъде третиран като коледна пуйка.На там вървим ,май?
Коментар
-
Честита Коледа и от мен !!!Да сте живи,здрави и много щастливи през 2012година !!!http://www.youtube.com/watch?v=Rwv1M...watch_response
По мрежата върви текст, озаглавен "Евангелие от Юда"; от там е взет.
Чувал съм за такова апокрифно евангелие, но доколко текстът в интернет е верен превод, не знам.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАко имаше реално съществуващ бог, той би бил по скоро жена а не мъж, защото жената има функцията за възпроизвеждане в този свят!
От къде на къде мъж трябва да е?!
Я да видим кое е първото: яйцето или кокошката?
И дали висшият творец може да бъде ограничен с пол
Не гледай в канчето на командира, Черкезов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнениеБи ли ми казал къде точно се намира тази извадка ( глава, стих), че нещо не се сещам за такъв превод!? А за езическите празници съм съгласен, тъй като според Библията не става ясно точно кога се е родил Исус - най-вероятно е през пролетта
Честито Рождество Христово !
Чувал съм за такова апокрифно евангелие, но доколко текстът в интернет е верен превод, не знам.
Коментар
-
Бончо, богове много има и всичките са наказателни или ревниви.Богове със смущаващи чувства могат да ти говорят само едно, измислени са от объркани човешки умове, но има още по-объркани човеци, които вярват на цялата история...Ако имаше реално съществуващ бог, той би бил по скоро жена а не мъж, защото жената има функцията за възпроизвеждане в този свят!
От къде на къде мъж трябва да е?!
Бончо, четенето на библията няма да те спаси душата, а ще ти обърка ума!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЕдин ден той беше с учениците си в Юдея и ги свари сбрани и седнали на земята в изпълнение на религиозния обичай. Като ги наближи и ги видя седнали така да произнасят благодарствена молитва над хляба, засмя се.
А учениците му рекоха: Учителю, защо се смееш на нашата благодарствена молитва? Направихме всичко, каквото трябва.
А той им отговори и рече: Не се смея на вас. Вие не правите това по собствена воля, а защото този е начинът, по който вашият Бог бива възхваляван.
Те рекоха: Учителю, ти си (...) синът на нашия Бог.
Рече им Исус: Откъде знаете кой съм? Истината ви казвам, никое поколение от хората, които са сред вас, не ще ме узнае.
Исус никога не е бил божии син, защото богове съществуват само в празните ви глави! Празнувате едни езически празници, без да си задавате въпроси защо го правите, кои сте и от къде идвате!
Весела Коледа.
Честито Рождество Христово !
Коментар
-
Между другото-ти от къде идваш ?
И защо си мислиш,че ние не знаем от къде идваме и за къде сме се запътили?
Ти като цяло си една отрицателна енергия и мога да ти кажа и накъде си се запътил но не желая да ангажираме аудиторията!
Здраве,щастие и успехи на всички!!!
По малко нерви у Форекса,повечко парички в джобецаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар