IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Весела Коледа !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бой на монаси във Витлеем

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4427171
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Джейс-различен както винаги
      Кажи що подскочи ес енд пито?
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=5WcKrdFHTds

Коментар

• Весела Коледа на всички! Повече здраве, обич и положителни мисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
            ...АЗ като сyздание имам 2 вyзмојности :

...1/АЗ сyм се самосyздал ....2/ниакои които е сy6тествувал преди мен ме е сyздал .....само 2 вyзмојности!!!

....АКО 1 <аз сyм се самосyздал> сy6тествуват само 2 вyзмојности!!!
            ...1.1/аз сyм сy6тествувал преди себе си .....1.2/аз несам сy6тествувал преди себе си !!!! АКО 1.1 ниама нујда да сyздавам себе си ,застото аз ве4е сyм сy6тествувал<отпада логи4ески> АКО 1.2 не е вyзмојно да сyздам себе си застото аз несам сy6тествувал <отпада логи4ески>

...Остава единствената вyзмојност 2/ ниакои които е сy6тествувал преди мен ме е сyздал !!!...Логи4ески ниама Сy6тествуване без Сyздател!!!

...аз биах сyздаден, преди мен друг и така назад назад до пyрвото сyздание ,Кои сyздаде пyрвото сyздание ?...Нека да го наре4ем Сyздателиа <бог> или каквото и да е там име ниама зна4ение за Логи4еското следствие!!!

...Зна4и Сyздателиа<бог> сyздава пyрвото сyздание !!! Как да сyм сигорен 4е има Сyздател <бог>?....АЗ сyзданието сyм доказателството за сy6тествуването на Сyздателиа<бог> !!!

...Кои сyздаде Сyздатела<бог> ? ...Сyздателиа ниама Сyздател,застото ако има сyздател то и сyздателиа му има сyздател и се полу4ава една верига само от сyзданиа без Сyздател, а ние знаем от по горе 4е логи4ески немоје да сy6тествува сyздание без Сyздател.....
            Интересни въпроси. За да им се даде отговор немедлено се нуждаем от спиритически сеанс с духа на Дарвин. Нека сподели човекът, какво точно е имал в предвид под термина "общ прародител" в своята теория за еволюцията и естествения подбор!?

Честита Коледа!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• ...АЗ като сyздание имам 2 вyзмојности :

...1/АЗ сyм се самосyздал ....2/ниакои които е сy6тествувал преди мен ме е сyздал .....само 2 вyзмојности!!!

....АКО 1 <аз сyм се самосyздал> сy6тествуват само 2 вyзмојности!!!
              ...1.1/аз сyм сy6тествувал преди себе си .....1.2/аз несам сy6тествувал преди себе си !!!! АКО 1.1 ниама нујда да сyздавам себе си ,застото аз ве4е сyм сy6тествувал<отпада логи4ески> АКО 1.2 не е вyзмојно да сyздам себе си застото аз несам сy6тествувал <отпада логи4ески>

...Остава единствената вyзмојност 2/ ниакои които е сy6тествувал преди мен ме е сyздал !!!...Логи4ески ниама Сy6тествуване без Сyздател!!!

...аз биах сyздаден, преди мен друг и така назад назад до пyрвото сyздание ,Кои сyздаде пyрвото сyздание ?...Нека да го наре4ем Сyздателиа <бог> или каквото и да е там име ниама зна4ение за Логи4еското следствие!!!

...Зна4и Сyздателиа<бог> сyздава пyрвото сyздание !!! Как да сyм сигорен 4е има Сyздател <бог>?....АЗ сyзданието сyм доказателството за сy6тествуването на Сyздателиа<бог> !!!

...Кои сyздаде Сyздатела<бог> ? ...Сyздателиа ниама Сyздател,застото ако има сyздател то и сyздателиа му има сyздател и се полу4ава една верига само от сyзданиа без Сyздател, а ние знаем от по горе 4е логи4ески немоје да сy6тествува сyздание без Сyздател.....

Коментар

• Канибали?

Да сте живи и здрави,другото се купува!.Ето,дядо Коледа минал метър 2011 http://www.segabg.com/pic/10702/583108-l.jpg ,но следващата може и да бъде третиран като коледна пуйка.На там вървим ,май?

Коментар

• Мерси, коки!

Но се съмнявам, че това евангелие е написано на английски.

Весела Коледа!

Коментар

• Честита Коледа и от мен !!!Да сте живи,здрави и много щастливи през 2012година !!!http://www.youtube.com/watch?v=Rwv1M...watch_response
                    По мрежата върви текст, озаглавен "Евангелие от Юда"; от там е взет.

Чувал съм за такова апокрифно евангелие, но доколко текстът в интернет е верен превод, не знам.
                    Ето ти го на английски,,THE GOSPEL OF JUDAS'' http://www.nationalgeographic.com/lo...pelofJudas.pdf и си прецени дали е верен превода на Черкезов или не .
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                      Ако имаше реално съществуващ бог, той би бил по скоро жена а не мъж, защото жената има функцията за възпроизвеждане в този свят!
                      От къде на къде мъж трябва да е?!
                      Характерно за жената е, че трябва да бъде оплодена...

Я да видим кое е първото: яйцето или кокошката?
                      И дали висшият творец може да бъде ограничен с пол

Не гледай в канчето на командира, Черкезов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнение
                        Би ли ми казал къде точно се намира тази извадка ( глава, стих), че нещо не се сещам за такъв превод!? А за езическите празници съм съгласен, тъй като според Библията не става ясно точно кога се е родил Исус - най-вероятно е през пролетта
                        Честито Рождество Христово !
                        По мрежата върви текст, озаглавен "Евангелие от Юда"; от там е взет.

Чувал съм за такова апокрифно евангелие, но доколко текстът в интернет е верен превод, не знам.

Коментар

• Бончо, богове много има и всичките са наказателни или ревниви.Богове със смущаващи чувства могат да ти говорят само едно, измислени са от объркани човешки умове, но има още по-объркани човеци, които вярват на цялата история...Ако имаше реално съществуващ бог, той би бил по скоро жена а не мъж, защото жената има функцията за възпроизвеждане в този свят!
                          От къде на къде мъж трябва да е?!
                          Бончо, четенето на библията няма да те спаси душата, а ще ти обърка ума!
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            Един ден той беше с учениците си в Юдея и ги свари сбрани и седнали на земята в изпълнение на религиозния обичай. Като ги наближи и ги видя седнали така да произнасят благодарствена молитва над хляба, засмя се.
                            А учениците му рекоха: Учителю, защо се смееш на нашата благодарствена молитва? Направихме всичко, каквото трябва.
                            А той им отговори и рече: Не се смея на вас. Вие не правите това по собствена воля, а защото този е начинът, по който вашият Бог бива възхваляван.
                            Те рекоха: Учителю, ти си (...) синът на нашия Бог.
                            Рече им Исус: Откъде знаете кой съм? Истината ви казвам, никое поколение от хората, които са сред вас, не ще ме узнае.

Исус никога не е бил божии син, защото богове съществуват само в празните ви глави! Празнувате едни езически празници, без да си задавате въпроси защо го правите, кои сте и от къде идвате!
                            Весела Коледа.
                            Би ли ми казал къде точно се намира тази извадка ( глава, стих), че нещо не се сещам за такъв превод!? А за езическите празници съм съгласен, тъй като според Библията не става ясно точно кога се е родил Исус - най-вероятно е през пролетта
                            Честито Рождество Христово !

Коментар

• Между другото-ти от къде идваш ?
                              И защо си мислиш,че ние не знаем от къде идваме и за къде сме се запътили?
                              Ти като цяло си една отрицателна енергия и мога да ти кажа и накъде си се запътил но не желая да ангажираме аудиторията!

Здраве,щастие и успехи на всички!!!
                              По малко нерви у Форекса,повечко парички в джобеца

Коментар

• Черкезов
                                И на теб весела коледа!

Коментар

Working...
                                X