Мисля че Булбанк (130 дето му викате) вече приключиха с продажбите на уплашените инвеститори.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от StormЧестно, направо ми е смешно ! Какви индикатори, какви пет лева ? Утре излизат 130 да продават и айде пак надолу !
А де .. сега ще кажете, че и това го има ! Какъв са тия индикатори тогава ? Ясно е, че те не работят. Доклоко имаме основание за оптимизъм, то идва не от нещо друго, а от добрите компании, които имаме на борсата и от техните резултати.
Така че ... споко и да не викаме мечките, че ... много мечка, много чудо таз година. Да вземем да напишем писмо на Бриджит Бардо да дойде да си ги прибере ... хахаха ! Шега, но на дъно 1232 като най ниска стойност нямаше купувачи по основни позиции, което говори не само за паника, а и за липса на нива на подкрепа в този момент. Надявам се с излизането на отчетите и на консолидираните такива таргетите да се вдигнат, но това си е моя прогноза.
Много ентусиазъм има натрупан, много оптимизъм, както и много очаквания. Дали цялата борса ще е нагоре - определено не, мисля че вече ще има по трезвен поглед и избор на компании за инвестиране. Така че тепърва има да гледаме интересни неща, пък да видим къде ще изскочат бичетата първо.??? q se premesti na drugata tema i ne manipulirai a ? Te 130 i drugi qkooo prodavaxa cqlata sedmica ama ne uspqxa da q svalqt na 900
Ti mai mnoogo ti s iska??? Tuk e za optimisti Kapi6e
USPEX I BEZ $ERNI MISLI!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormЧестно, направо ми е смешно ! Какви индикатори, какви пет лева ? Утре излизат 130 да продават и айде пак надолу !
А де .. сега ще кажете, че и това го има ! Какъв са тия индикатори тогава ? Ясно е, че те не работят. Доклоко имаме основание за оптимизъм, то идва не от нещо друго, а от добрите компании, които имаме на борсата и от техните резултати.
Така че ... споко и да не викаме мечките, че ... много мечка, много чудо таз година. Да вземем да напишем писмо на Бриджит Бардо да дойде да си ги прибере ... хахаха ! Шега, но на дъно 1232 като най ниска стойност нямаше купувачи по основни позиции, което говори не само за паника, а и за липса на нива на подкрепа в този момент. Надявам се с излизането на отчетите и на консолидираните такива таргетите да се вдигнат, но това си е моя прогноза.
Много ентусиазъм има натрупан, много оптимизъм, както и много очаквания. Дали цялата борса ще е нагоре - определено не, мисля че вече ще има по трезвен поглед и избор на компании за инвестиране. Така че тепърва има да гледаме интересни неща, пък да видим къде ще изскочат бичетата първо.
Коментар
-
Честно, направо ми е смешно ! Какви индикатори, какви пет лева ? Утре излизат 130 да продават и айде пак надолу !
Много ентусиазъм има натрупан, много оптимизъм, както и много очаквания. Дали цялата борса ще е нагоре - определено не, мисля че вече ще има по трезвен поглед и избор на компании за инвестиране. Така че тепърва има да гледаме интересни неща, пък да видим къде ще изскочат бичетата първо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersKork, pravi li ti vpechatlenie na koi sektori zalagat US investors ....
Kato gledam zalozite, recesiqta mai se otlaga za malko ...
Аз съм доста изненадан от развитието на ситуацията с тези французи,но щом и Бернанке се е почувствал извозен,евала на играчите
Но определено са повели хорото на панираните с масираните разпродажби.Все пак 50-60млрд са си напълно достатъчни за да всееш паника.
Рецесията в Щатите определено се отлага за неопределено време,и вероятно на БФБ ще се почувства шума на парите по рано отколкото съм си мислил досега.
Коментар
Коментар