If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Още една причина, този път бързичко да ги оправят пазарите, е че СИФ дебнат с 2 трилиона ресурс (който ще расте поне с трилион на година в близко бъдеще, а глобалните акции са на стойност около 30 трилиона )
Меркел и Саркози вече изказаха опасения, а ЕК готви препоръки към 27 те си членки какво отношение да имат към тези фондове.. В Щатите въпроса се дискутира отдавна.
Що касае родната борса, ФБП стартира на 1 февруари, така че продължавам да твърдя, че без хора с руски ИП няма да минат
Апропо, знаете какво се случва с цените на активите при подобни изкупувания
колега какво означава "ФБП стартира на 1 февруари"
Мерси предварително за разяснението :-)
Mnogo sa im zle analisite. Az sam chel analis za BTC i takav na Sopharma. Kato ostavim nastrana otvratitelnoto formatirane, v paper-a ne kazvat nishto novo ot tova, koeto ima v otcheta. E, napravili sa grafiki vmesto cifri. Da ne govorim, che samo analizirat stari danni i vuobshte ne davat mnenie kak vijdat razvitieto prez sledvashtite godini.
Nai-dobrite bulgarski research reporti sa na Kintisheff Research. Te obache praviat analis samo na technologichni companii ot US.
Не знам има ли оптимист в момента, който да не е в позиция.
То по-принцип и аз съм отпимист и все по-голям оптимист ставам като наближаваме 1000, но с идеята за ръст след края на март.
В по-близко време (края на седмицата, месеца) имам чуството ,че оптимизма е залял купилите вече акции. Но всички знаем, че влезе ли човек в позиция - преценката му се променя , очакванията също.
Успех на купилите и търпение на дебнещите да купят
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Още една причина, този път бързичко да ги оправят пазарите, е че СИФ дебнат с 2 трилиона ресурс (който ще расте поне с трилион на година в близко бъдеще, а глобалните акции са на стойност около 30 трилиона )
Меркел и Саркози вече изказаха опасения, а ЕК готви препоръки към 27 те си членки какво отношение да имат към тези фондове.. В Щатите въпроса се дискутира отдавна.
Що касае родната борса, ФБП стартира на 1 февруари, така че продължавам да твърдя, че без хора с руски ИП няма да минат
Апропо, знаете какво се случва с цените на активите при подобни изкупувания
Боби75, можеш ли да обясниш малко по конкретно какъв е този трапец дето все чертаеш. Как го получаваш? Какво значи? Как се нарича? Никога не съм виждал такива графики като твоите.
Мерси
ами не си, защото ползвам автоматизирана експертна система за изчисленията.
после в пейнта правя по-малко изображението и го преобразувам в джейпег.
Удебеления трапец показва най-вероятните стойности на индекса/акцията по вертикалата и вероятното време за получаването им по хоризонталата.
Неудебеления трапец показва стойности, които са достижими, но по-малко вероятно достижими.
Няма място за оптимизъм. Няма. Е, след 10 години .....
Защо се заблуждавате като някакви сектанти, с измислени графики, целящи да заблудят не се знае кого...
Ехо бъркаш нещо ти си за форума "песимизъм на БФБ" не драскай тук.
Боби, анализите ти са хубави / не че много им разбирам :-) /
Но не можеш ли да си оправиш кирилицата или да позваш английските месеци.
Особенно ми хареса края на коментара. Цитирам:
"ВАЖЕН Е ДЪЛГИЯТ..." :-)
Да го разбира всеки както намира за добре!
Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от tomusa
Боби75, можеш ли да обясниш малко по конкретно какъв е този трапец дето все чертаеш. Как го получаваш? Какво значи? Как се нарича? Никога не съм виждал такива графики като твоите.
Мерси
ами не си, защото ползвам автоматизирана експертна система за изчисленията.
после в пейнта правя по-малко изображението и го преобразувам в джейпег.
Удебеления трапец показва най-вероятните стойности на индекса/акцията по вертикалата и вероятното време за получаването им по хоризонталата.
Неудебеления трапец показва стойности, които са достижими, но по-малко вероятно достижими.
Коментар