IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ПИЧ
    prodigal, какво е СИФ, ФБП, не мога да ги отгатна ???
    На 01.02.2008г стартира ефективно Руският "Фонд за Бъдещите Поколения". Пък и Путин наскоро беше в България .

За ФИБ се занасям - не се знае къде ще инвестират. България изглежда добро място, но пазара е малък та…

Факт е, че СИФ (суверените инвестиционни фондове) са фрашкани с пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
      боби, дай да изчакаме и утре, че да не стане като преди 2 седмици - за един ден графиките отидоха в обратната посока;-)

преди имаше причина - пробито тройно дъно
      сега пак има причина - първото от двете дъна дето ще устоят мина

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
        prodigal, какво е СИФ, ФБП, не мога да ги отгатна ???
        това намерих:
        http://money.ibox.bg/comment/id_2039368183

Коментар

• боби, дай да изчакаме и утре, че да не стане като преди 2 седмици - за един ден графиките отидоха в обратната посока;-)
          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• prodigal, какво е СИФ, ФБП, не мога да ги отгатна ???

Коментар

• Ето как изглежда и S&P500 - нали се казва, че може да сме в някаква корелация със световните пазари.

В съответните теми съм дал анализ и на дружествата, а които мисля, че ще се печели независимо дали има корекция или не!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                Още една причина, този път бързичко да ги оправят пазарите, е че СИФ дебнат с 2 трилиона ресурс (който ще расте поне с трилион на година в близко бъдеще, а глобалните акции са на стойност около 30 трилиона )

Меркел и Саркози вече изказаха опасения, а ЕК готви препоръки към 27 те си членки какво отношение да имат към тези фондове.. В Щатите въпроса се дискутира отдавна.

Що касае родната борса, ФБП стартира на 1 февруари, така че продължавам да твърдя, че без хора с руски ИП няма да минат

Апропо, знаете какво се случва с цените на активите при подобни изкупувания
                колега какво означава "ФБП стартира на 1 февруари"
                Мерси предварително за разяснението :-)

Коментар

• Mnogo sa im zle analisite. Az sam chel analis za BTC i takav na Sopharma. Kato ostavim nastrana otvratitelnoto formatirane, v paper-a ne kazvat nishto novo ot tova, koeto ima v otcheta. E, napravili sa grafiki vmesto cifri. Da ne govorim, che samo analizirat stari danni i vuobshte ne davat mnenie kak vijdat razvitieto prez sledvashtite godini.
                  Nai-dobrite bulgarski research reporti sa na Kintisheff Research. Te obache praviat analis samo na technologichni companii ot US.

Коментар

• Ха ха ха
                    Eлана Трейдинг ще публикува анализи в Thomson Financial, Ройтерс и Блумбърг
                    http://www.businessweek.bg/news.php?category=1&id=1101
                    Е сега ще разбием и инвестиционните банкери от цял свят.

Коментар

• Не знам има ли оптимист в момента, който да не е в позиция.
                      То по-принцип и аз съм отпимист и все по-голям оптимист ставам като наближаваме 1000, но с идеята за ръст след края на март.
                      В по-близко време (края на седмицата, месеца) имам чуството ,че оптимизма е залял купилите вече акции. Но всички знаем, че влезе ли човек в позиция - преценката му се променя , очакванията също.

Успех на купилите и търпение на дебнещите да купят
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Още една причина, този път бързичко да ги оправят пазарите, е че СИФ дебнат с 2 трилиона ресурс (който ще расте поне с трилион на година в близко бъдеще, а глобалните акции са на стойност около 30 трилиона )

Меркел и Саркози вече изказаха опасения, а ЕК готви препоръки към 27 те си членки какво отношение да имат към тези фондове.. В Щатите въпроса се дискутира отдавна.

Що касае родната борса, ФБП стартира на 1 февруари, така че продължавам да твърдя, че без хора с руски ИП няма да минат

Апропо, знаете какво се случва с цените на активите при подобни изкупувания

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                          Първоначално изпратено от tomusa
                          Боби75, можеш ли да обясниш малко по конкретно какъв е този трапец дето все чертаеш. Как го получаваш? Какво значи? Как се нарича? Никога не съм виждал такива графики като твоите.

Мерси
                          ами не си, защото ползвам автоматизирана експертна система за изчисленията.

после в пейнта правя по-малко изображението и го преобразувам в джейпег.

Удебеления трапец показва най-вероятните стойности на индекса/акцията по вертикалата и вероятното време за получаването им по хоризонталата.
                          Неудебеления трапец показва стойности, които са достижими, но по-малко вероятно достижими.
                          Боби75, а каква програма използваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от YamiYami
                            Няма място за оптимизъм. Няма. Е, след 10 години .....
                            Защо се заблуждавате като някакви сектанти, с измислени графики, целящи да заблудят не се знае кого...
                            Ехо бъркаш нещо ти си за форума "песимизъм на БФБ" не драскай тук.

Коментар

• Боби, анализите ти са хубави / не че много им разбирам :-) /
                              Но не можеш ли да си оправиш кирилицата или да позваш английските месеци.

Особенно ми хареса края на коментара. Цитирам:
                              "ВАЖЕН Е ДЪЛГИЯТ..." :-)

Да го разбира всеки както намира за добре!
                              Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Първоначално изпратено от tomusa
                                Боби75, можеш ли да обясниш малко по конкретно какъв е този трапец дето все чертаеш. Как го получаваш? Какво значи? Как се нарича? Никога не съм виждал такива графики като твоите.

Мерси
                                ами не си, защото ползвам автоматизирана експертна система за изчисленията.

после в пейнта правя по-малко изображението и го преобразувам в джейпег.

Удебеления трапец показва най-вероятните стойности на индекса/акцията по вертикалата и вероятното време за получаването им по хоризонталата.
                                Неудебеления трапец показва стойности, които са достижими, но по-малко вероятно достижими.

Коментар

Working...
                                X