If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Каква атака от фондове, те в момента са под сериозен натиск на обратни изкупувания и кешът им е на привършване. Ако тръгнат и те да кешират за да покриват ще видим нови дъна.
Сещам се за една тема тук в която много хора оплюха Алианц че продали ударно всички инвестиции в ценни книжа и договорни фондове.
Сега спокойно могат да си влязат с по 20% отбив от цената.
И аз писах по долу за същото. Не знам дали може кеша да им свърши. Според мене са задължени според правилата имат за фондовете да държат определено ниво кеш. Така че ако намалее това ниво ще трябва да трябва да го възтановяват бързо на другия ден, а не да чакат да им стане кеша 0. /Имам предвид взаимните фондове /
Колкото до Алианц съмнявам се че ще влязат още повече точно в този момент. Промоцията продължава :-(
има една много стара поговорка !
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
ТА : ВСЕКИ ОТ НАС СЕ Е ВЪЗХИЩАВАЛ НА АМЕРИКАНЦИТЕ , ЧЕ ВСИЧКО ИМ Е ОК . ВЗЕМАШ КРЕДИТ НА КИЛО , КУПУВАШ КОЛА , КЪЩА ОБИКАЛЯШ СВЕТА И ХАРЧИШ В ЛАС ВЕГАС ! ВСИЧКИ ЖИВЕЯТ НА КРЕДИТ . УРА ДА ЖИВЕЙ АМЕРИКА
НО НЯКОЙ ТРЯБВАШЕ ДА МИСЛИ , ЧЕ САМО НА КРЕДИТ НЕ СТАВА .
ВСИЧКИ КАЗВАХА , ЧЕ СТАВА И НЕГРИ (БЕЗРАБОТНИ ),НИСКОПЛАТЕНИ КАДРИ ВЗЕМАХА КРЕДИТ , БАНКИТЕ ДАВАХА С ЛЕКА РЪКА! ДА ЖИВЕЙ АМЕРИКА
ОТ 5 М. ИПОТЕЧНАТА КРИЗА Е В СИЛА .
БОРСИТЕ СЕ СРИВАТ !
САМО ДА ЗАПИТАМ , ЗАЩО НИЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ , КОГАТО НЕГРИТЕ И НАЙ ГОЛЯМАТА ДЕМОКРАЦИЯ В СВЕТА ЖИВЕЕШЕ НА КОРЕМ И НА КРЕДИТ , ЗАЩО !
И ПОСЛЕДНА ПОГОВОРКА < КОГАТО АТОВЕТЕ СЕ РИТАТ , СТРАДАТ МАГАРЕТАТА >
Коментар