IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitak123
    На нашия пазар инвестиренето във фондове тепърва ще се развиват. В момента статистиката показва, че в взаимните схеми в Чехия, Полша и Унгария са инвестирани около 10-12% от спестяванията на населението. При нас този процент е около 2. Би трябвало в рамките на следващите 1-2 години да стонем свидетели на нарастване по посока на достигане на 7-8%, инвестирани в допълнителни схеми. При падане на пазара този поток от инвестиции намалява. Пари ще има. Пенсионните и застрахователните дружества все още генерират средства.
    а в Европа е 30-40%

Коментар

• Първоначално изпратено от lochav
      Ще ли да има некакво ефектче днес 13,59ч. както напоследък и с какъв знак ще да е е интересно-некакви прогнози?
      В последните минути ще се изхвърлят да купуват като за последно

Коментар

• На нашия пазар инвестиренето във фондове тепърва ще се развиват. В момента статистиката показва, че в взаимните схеми в Чехия, Полша и Унгария са инвестирани около 10-12% от спестяванията на населението. При нас този процент е около 2. Би трябвало в рамките на следващите 1-2 години да стонем свидетели на нарастване по посока на достигане на 7-8%, инвестирани в допълнителни схеми. При падане на пазара този поток от инвестиции намалява. Пари ще има. Пенсионните и застрахователните дружества все още генерират средства.http://www.darikfinance.bg/view_arti...rticle_id=3898

Коментар

• Дано да е щурмче нагоре, че окото ми се радва , а иначе ефтинки позицийки също не е зле ама нема кешче нещо да си гризна/мисля че нема да е вече дръвцето, че аман-не съм дървояд или термит -не ми се услажда/

Коментар

• Спокойно,Метал,погледни Хима,ПИБ и общи обеми...

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
              Браво,бе,Митак! Имаш настроение днес- това с телата ми хареса(дедо Вазов дано да не 4ете)! И да се вардите да не ви порежат във високите нива!
              имам настроение що ти нямаш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
                Браво,бе,Митак! Имаш настроение днес- това с телата ми хареса(дедо Вазов дано да не 4ете)! И да се вардите да не ви порежат във високите нива!
                ей,ламя,нали си зла?защо ни предупреждаваш?стой си отстрани и си се кефи!

Коментар

• Днес щурма ще е за покачване на индекса .

Коментар

• Първоначално изпратено от lochav
                    Ще ли да има некакво ефектче днес 13,59ч. както напоследък и с какъв знак ще да е е интересно-некакви прогнози?
                    оу и по кои позиции

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Първоначално изпратено от B.Graham
                      Първоначално изпратено от Вълчо-34
                      Греъм, прав си за Ветъра, като че ли липсва тука да подпре нещата па и по неопитните, дето все пак стискаме зъби, да "купим" акълец!
                      Липсва да.Отсъства вече 2 седмици май.Но за сметка на това форума се напълни с "разбирачи" и "спецове" по ТА.
                      ... и by default СРИВЛЬОВЦИ
                      Всъщност може и да бъркам.Може да си били тук отдавна.Ама нали си сменят никовете постоянно
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Браво,бе,Митак! Имаш настроение днес- това с телата ми хареса(дедо Вазов дано да не 4ете)! И да се вардите да не ви порежат във високите нива!

Коментар

• Честно казано усетих, че "разбирачите" чакат отдолу, май си го постигнаха![/quote]
                          И това ще мине ...

Коментар

• Ще ли да има некакво ефектче днес 13,59ч. както напоследък и с какъв знак ще да е е интересно-некакви прогнози?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Първоначално изпратено от Вълчо-34
                              Греъм, прав си за Ветъра, като че ли липсва тука да подпре нещата па и по неопитните, дето все пак стискаме зъби, да "купим" акълец!
                              Липсва да.Отсъства вече 2 седмици май.Но за сметка на това форума се напълни с "разбирачи" и "спецове" по ТА.
                              ... и by default СРИВЛЬОВЦИ
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Vetura i toi mnogo si pada bo Fibo-to ....

Коментар

Working...
                                X