IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 18

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е как се прави ? така ли ще е борсата за напред , активна търговия последните 2 минути ? вие сте луди всичките ..

колко още "промоции" ще има ми е чудно ..

не препоръчвам нищо на никого !

Коментар

• всичко е добре когато завършва добре весел уикенд на всички

Коментар

• Е така се прави

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
          13:59?
          106 ,

яко стърже по дъното, а останалите само се ослушват,

но скоро ще го последват, няма време за моткане.............:-)))

Коментар

• Какво беше това слънчево...цунами в последните минути))

Коментар

• Хайдееееее,мощно влизане на свежи пари по няколко позиции- ODES, MONBAT, PETHL...
              Работата отива на оптимизъм...

Коментар

• На мен ще ми липсват статиите (това сериозно)!

Коментар

• ОПТИМИСТКЕ не си отивай !
                  Не оставяй да надделеят платените манипулатори и тъпанарщината !
                  "По-умният отстъпва и това е причината за световното господство на
                  глупостта"

Коментар

• Първоначално изпратено от чичо Личо
                    Първоначално изпратено от PLP
                    Първоначално изпратено от оптимистка
                    Добре чичо Лило,разбрах.Предпочиташ камилите,пипоните и прасетата.

пп
                    Интересни новини от щаба на Монбат.Нека които се съмнява във възможностите на българските компании да си немери статията и да си я прочете.Нямам намерение да я копирам тук !!!!

ппп
                    Дано тази тема,след като спра да пиша в нея стане много по-добро място за всички оптимисти.

Това е последния ми пост в темата.Беше ми приятно.Успех на всички разумни инвеститори!
                    Колежке не се връзвай на някакъв недораслек .Не се ядосвай .Тук си много полезна и ако спреш да пишеш форума само ще загуби.Мисля ,че доста хора ще се съгласят с това което казвам.Щях да пиша на инвестора да се намеси ,но видях че колега вече го е направил .Дебилска история.

ако имаш предвид мен с определенията, които използваш, ще ми се наложи да
                    наруша добрия тон!
                    О извинявай -не видях името ти че е изписано -само ползвах цитата .Нямам предвив теб а колегата с много 6666666666.Нека има спор ама не и обиди.Просто не знам как може оня дебил да нащрака такава обида към колежката .Нищо ама нищо лично към теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                      ---------------------------------------------------------------------------------------------------

Пичове, от тази черта нагоре да не съм видял повече простотия!
                      Надявам се това да не мине съвсем за простотия-а именно, поне според мене, е още твърде рано да говорим за скокове, излитания и т.н. Твърде много са наплашените от станалото през последните месеци и дори и наистина добрите отчети на повечето компании едва ли ще успеят да генерират един продължителен възходящ тренд... Струва ми се, че поне още един-два месеца ще сме свидетели на "бънджи"-изпълнения-нагоре-надолу...
                      Или както един приятел на шега се изрази: Като се "хванем за зеленото" ще се хванем за "зеленото":-)

Коментар

• 13:59?

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                          Първоначално изпратено от оптимистка

пп
                          Интересни новини от щаба на Монбат.Нека които се съмнява във възможностите на българските компании да си немери статията и да си я прочете.Нямам намерение да я копирам тук !!!!

ппп
                          Дано тази тема,след като спра да пиша в нея стане много по-добро място за всички оптимисти.

Това е последния ми пост в темата.Беше ми приятно.Успех на всички разумни инвеститори!
                          Колежке не се връзвай на някакъв недораслек .Не се ядосвай .Тук си много полезна и ако спреш да пишеш форума само ще загуби.Мисля ,че доста хора ще се съгласят с това което казвам.Щях да пиша на инвестора да се намеси ,но видях че колега вече го е направил .Дебилска история.

ако имаш предвид мен с определенията, които използваш, ще ми се наложи да
                          наруша добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от оптимистка

пп

ппп

Оптимистка не се връзвай,хора разни и мнения също бол и да права си -подкрепения с информация оптимизъм си е читав начин на защита на мнение а иначе голия оптимизъм дори мисля е вреден-като на гол тумбак чифте пищови!

Коментар

• Първоначално изпратено от оптимистка

пп

ппп

Коментар

• ---------------------------------------------------------------------------------------------------

Пичове, от тази черта нагоре да не съм видял повече простотия!
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X