IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 18

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 130 продават навсякъде нова вълна на паника се задава

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
      Номерата на 130 май омръзнаха на много от големите играчи,като гледам как им лапат пакетите
      Като гледам как ги лапат, направо са се задавили ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
        Първоначално изпратено от Анакин Скайуокър
        Много са оптимистите ама пазара продължава да пада.Прекалено са силни песимистите.Или вие сте прекалено слаби.
        Патроните свършиха. Трябва ни джедайска сила ... хахаха !
        "Dark side of the force is a path leads to abilities some considered to be unnatural"

Коментар

• Номерата на 130 май омръзнаха на много от големите играчи,като гледам как им лапат пакетите

Коментар

• Първоначално изпратено от Анакин Скайуокър
            Много са оптимистите ама пазара продължава да пада.Прекалено са силни песимистите.Или вие сте прекалено слаби.
            Тоя па Анакин Скайуокър.

Абе как ги измисляте тия никове бре????

Шъ ма уморите, значи!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Анакин Скайуокър
              Патроните свършиха. Трябва ни джедайска сила ... хахаха !

Коментар

• Много са оптимистите ама пазара продължава да пада.Прекалено са силни песимистите.Или вие сте прекалено слаби.

Коментар

Толкова дълго плуване на софих само на шнорхил под водата отдавна не съм наблюдавал .Дали ще изплува?
                  Все някога. Въпроса е дали имаш нерви да го чакаш, така де ..

Коментар

Толкова дълго плуване на софих само на шнорхил под водата отдавна не съм наблюдавал .Дали ще изплува?
                    Ще изплува.Сега залозите са кога ще го направи.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Толкова дълго плуване на софих само на шнорхил под водата отдавна не съм наблюдавал .Дали ще изплува?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                        Абе стабилно ниво на подкрепа се оказа 1405-1409.......,

каквото и да си говорим........погледите са отправени към 1519! ;-))

Ще се поклатим още малко т.е..... консолидация и след това нагоре!;-))
                        Че ще има клатене си прав, ама аз мислех че вече и това ти стига.

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                          Повече ме притесняват на Сашо петиците
                          ей много ни уплаши тоя Сашо, браво на него само незнам кой му поверва, че ше ходиме на 2800 и на 5500, както се беше разпрогнозирал у предишната прогноза
                          Ветре нали знаеш как е най-лесния начин да спечелиш при залагане на футболни мачове?Като залагаш срещу прогнозите на Пеле ........ С това не искам да кажа че Сашо Николов за ТА е като Пеле за футбола
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от RSG
                            Тука големи печалбари, правят струват и все сценарии за забогатяване чертаят.
                            Някой нещо обективно ще каже ли за по непечелещите като мен.
                            Ми ... добре дошъл в отбора ! Така де ... те тук всички са на печалба, всички са продали октомври и все си стоят на кеш и купуват ... големи играчи, да знаеш

Обективно - май ще бъде септември или септеври ще бъде май ... кое от двете и аз не знам. Важното е да си в джаза, а какво ще свири оркестъра - кой знае ? Музика да има, търговия демек ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Keyser Soze
                              Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                              Първоначално изпратено от Storm
                              Направо като гледам сме политнали ... ама не знам от кой етаж, а парашута не се отваря ... хахаха !

Къде летим, то едва мърдаме и то добре, че не продават, щото ако продаваха не знам какво щяхме да правим ! Няма кой да отвърже биците от кошарата, пък и мечките се поумориха май. Никво не е ... рошаво едно такова, не го знаеш накъде ...

Хайде поздрави и дано имаме хубава седмица ! Крайно време е да почнат и хубави неща да се случват, така де ...

За някой сме литнали ама ние май в обратна посока летим.Надолу

Ааа т'ва е щото си станал с задника нагоре и виждаш обърнато!

Верно за това не се бях сетил

Коментар

• Повече ме притесняват на Сашо петиците
                                ей много ни уплаши тоя Сашо, браво на него само незнам кой му поверва, че ше ходиме на 2800 и на 5500, както се беше разпрогнозирал у предишната прогноза

Коментар

Working...
                                X