If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ей много ни уплаши тоя Сашо, браво на него само незнам кой му поверва, че ше ходиме на 2800 и на 5500, както се беше разпрогнозирал у предишната прогноза
Ветре нали знаеш как е най-лесния начин да спечелиш при залагане на футболни мачове?Като залагаш срещу прогнозите на Пеле ........ С това не искам да кажа че Сашо Николов за ТА е като Пеле за футбола
Тука големи печалбари, правят струват и все сценарии за забогатяване чертаят.
Някой нещо обективно ще каже ли за по непечелещите като мен.
Ми ... добре дошъл в отбора ! Така де ... те тук всички са на печалба, всички са продали октомври и все си стоят на кеш и купуват ... големи играчи, да знаеш
Обективно - май ще бъде септември или септеври ще бъде май ... кое от двете и аз не знам. Важното е да си в джаза, а какво ще свири оркестъра - кой знае ? Музика да има, търговия демек ...
Направо като гледам сме политнали ... ама не знам от кой етаж, а парашута не се отваря ... хахаха !
Къде летим, то едва мърдаме и то добре, че не продават, щото ако продаваха не знам какво щяхме да правим ! Няма кой да отвърже биците от кошарата, пък и мечките се поумориха май. Никво не е ... рошаво едно такова, не го знаеш накъде ...
Хайде поздрави и дано имаме хубава седмица ! Крайно време е да почнат и хубави неща да се случват, така де ...
За някой сме литнали ама ние май в обратна посока летим.Надолу
Ааа т'ва е щото си станал с задника нагоре и виждаш обърнато!
ей много ни уплаши тоя Сашо, браво на него само незнам кой му поверва, че ше ходиме на 2800 и на 5500, както се беше разпрогнозирал у предишната прогноза
Коментар