IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 18

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pastir
    Първоначално изпратено от Jekata
    Първоначално изпратено от dex
    на всяка сделка ти е комисионната
    тъй че при 0.5 ти отива на 1% при покупко-продажба
    прав си че има с 0.3%, и те нямат минимум от 1 лев
    Значи досега са щипали по 2 % общо.При наличие на други уж по-изгодни алтернативи интересно защо имат клиенти,но това е за друга тема явно.
    Още веднъж се извинявам за спама/разискването по темата тук
    Може да има ИП с по 0.3 % комисионна, но не знам дали ти поемат електронния сертификат , които е 72 лева на година. Аз мисля че отделно трябва да се изръсиш за него при комисионна 0.3 %.

Хайде малко реклама и от мене :-)

Моят Кобос е към Юг Маркет и комисионната е 0.3% , без допълнителни кинти за серификати, без минимални суми от 1 лв. за сделка и обвързвания с оборот.

0.3 % за покупка или продажба - това е всичко.
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• az se seshtam pone za 3 posrednika pri koito komisionnata e 0,3 % i poemat vsichki razhodi

Коментар

• jekata, какво те кара да пишеш с опция "bold"?

Коментар

Първоначално изпратено от Jekata
          Значи досега са щипали по 2 % общо.При наличие на други уж по-изгодни алтернативи интересно защо имат клиенти,но това е за друга тема явно.
          Може да има ИП с по 0.3 % комисионна, но не знам дали ти поемат електронния сертификат , които е 72 лева на година. Аз мисля че отделно трябва да се изръсиш за него при комисионна 0.3 %.
          Поемат го, поемат го...

Коментар

При Елана новата комисиона ще е явно 1 % за покупко-продажба.При друг ИП общата ти е 0.6 . Разликата от 0.4 на покупко-продажба се избива при оборот от 18 хил. лв за годината.Сам ще прецениш дали си заслужава или не
            Иначе повечето поемат поне първата година.Пък и за 70-те лева...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
              Може да има ИП с по 0.3 % комисионна, но не знам дали ти поемат електронния сертификат , който е 72 лева на година. Аз мисля че отделно трябва да се изръсиш за него при комисионна 0.3 %.

Коментар

• Очаквам скоро негри и при нас.Погледни темата за Масларова))))

Коментар

• Първоначално изпратено от duke
                  Америка е тъмнозелена, как ще сме ние утре?

chak pak tamno zelena nie utre shte sme malko po dobre ot dnes

Коментар

• Първоначално изпратено от duke
                    Америка е тъмнозелена, как ще сме ние утре?
                    amerika e palna s negri, kak li ste e utre pri nas?

Коментар

• Америка е тъмнозелена, как ще сме ние утре?

Коментар

• Първоначално изпратено от alexandar
                        Първоначално изпратено от prodigal
                        Първоначално изпратено от Forex Master
                        Първоначално изпратено от Pastir
                        Елана почват да ме кефят
                        Очаквам скоро да обявят нулеви комисионни за купувачите на акции.
                        Ммм да, измислили са го и обмислят 24.77% за продавачите, така че не чакайте разпродавате на кило

Говори се, че Щатите молят Русия да си купи Аляска обратно 520 хиляди долара, но преговорите продължават.

А и знаете че с БГ икономиката нещата са зле -дружествата реализират приходи и печалби, но нямаме телефон 112 и инвеститорите са нервни...
                        Xa Xa Xa tova beshe mnogo dobro
                        Благодаря , извинявам се че срамя темата - всички знаят, че оптимизма на БФБ се корени в намалението на комисионните на Елана и на ОЛП в Щатите ама да си кажа и тревогите..(обещавам да не ги обсъждам колкото комисионните на Елана де)

Коментар

• Първоначално изпратено от dex

Коментар

• Много се е изпростяло тука момчета-а, махленско, махленско!

Коментар

• на всяка сделка ти е комисионната

Коментар

• Първоначално изпратено от Перун
                                Предполагам, че се има предвид оборота, който се реализира. Преди за оборот до 10 000 лв комисионните бяха по 1% и след това слизаха на 0,5%

Това е от таблицата в писмото:

ОПЕРАЦИИ НА БФБ, ИЗВЪРШЕНИ ЧРЕЗ COBOS

1. Търговия с ценни книжа през COBOS комисиони
                                1.1. оборот до 100 000,00 лв. 0,5% от сумата* минимум 1,00 лв.
                                1.2. оборот над 100 000,00 лв. 0,4% от сумата* минимум 1,00 лв.
                                1.3. оборот над 1 000 000,00 лв. по договаряне
                                2. Търговия с акции/дялове на взаимни фондове, управлявани от УД "ЕЛАНА Фонд Мениджмънт" без комисиони
                                3. Годишна такса за търговия през COBOS** за сметка на ИП "ЕЛАНА Трейдинг" АД
                                Забележки:сумата* е с включена комисиона на БФБ и ЦД; ** Годишната такса в размер на 72,00 лв. се поема от ИП "ЕЛАНА Трейдинг" АД
                                _________________________________________________

Впрочем не съм погледнал дали в раздела за ИП-та няма и тема за Елана. Защо ги говорим тия неща тука :shock:
                                Тук се повдигна въпроса и аха с един пост да разбера,ама нейсе . Съжалявам за спама.

Идеята ми беше дали е 0.5 само за покупка или за покупко-продажба.Ако е първото то и сега си ги има някои на 0.3 на сделка,а ако е за покупко-продажба дефакто пада на 0.25 на сделка.Това ме човъркаше

Иначе нещо оптимистите май налегнаха запасите от огнена вода

Коментар

Working...
                                X