Първоначално изпратено от pesho777
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 18
Collapse
Заключена.
X
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от zlata lamiaКОЛКО ВИ ПЛАЩАТ,БЕ ХУБАВЦИ ДА ПИШЕТЕ "ВЕРНИ" АНАЛИЗИ ПО ФОРУМИТЕ?СТОТИНКИ СИГУРНО-ЛЪХА НА ОТ4АЙВАЩА НЕГРАМОТНОСТ ОТ ТЯХ!
Когато всички ние оптимисти бяхме раздразнени пазара падаше.
Сега раздразнени са песимистите -какво може да очакваме?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от HakkinenА от Март'07 до ден днешен коя доходност е по-висока? От твоя депозит или от EUBG-то на kork? Не е нужно да ми отговаряш, мисля, че стана ясно на всички...Хехе Forex, аз си пазех парички за твоите на 6.30, но ако ще ги даваш на Корк ми кажи да си знам
Коментар
-
Първоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от Пепиа Kork е пич.............реалист, уравновесен човек! :-)))
От депозитите получавам лихва всеки ден, а при акциите /освен че цените им падат/ получавам само розови обещания в неопределено бъдеще-пожелателно време.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от Пепиа Kork е пич.............реалист, уравновесен човек! :-)))
От депозитите получавам лихва всеки ден, а при акциите /освен че цените им падат/ получавам само розови обещания в неопределено бъдеще-пожелателно време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от HakkinenА от Март'07 до ден днешен коя доходност е по-висока? От твоя депозит или от EUBG-то на kork? Не е нужно да ми отговаряш, мисля, че стана ясно на всички...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от HakkinenА от Март'07 до ден днешен коя доходност е по-висока? От твоя депозит или от EUBG-то на kork? Не е нужно да ми отговаряш, мисля, че стана ясно на всички...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenА от Март'07 до ден днешен коя доходност е по-висока? От твоя депозит или от EUBG-то на kork? Не е нужно да ми отговаряш, мисля, че стана ясно на всички...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от Пепиа Kork е пич.............реалист, уравновесен човек! :-)))
От депозитите получавам лихва всеки ден, а при акциите /освен че цените им падат/ получавам само розови обещания в неопределено бъдеще-пожелателно време."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар