If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Forex Master първо прочети относно борда в Аржентина и тогава ръси глупости...
Ами какво да чета, fastanakito, като съм го гледал на живо. В Буенос Айрес не остана нито един магазин който да не е разбит и ограбен. Първо разбиха и запалиха банките разбира се, защото не можеха да им изплатят депозитите... А за борсата им тогава така и нищо не се чу... Както се казва, за умрял се говори или само хубаво или нищо!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Ами то ако се продъни борда ще се продъни и борсата и то ще бъде такова продънване, че сегашните нива ще ги сънувате само в най-розовите си сънища.
Както разбираш ако се срути борда, да имам български акции в порфейла си ще е най-лошия вариант! Е, може да има и изключения... все пак може да пуснат акции на "Бърза Медицинска Помощ" до тогава?
а па ако стане ядрена война сички ша умрем...
Страх ли та е? Не бой са, ти и без това нищо няма да видиш!!!!!
От дъното по надолу няма , колкото и да е надолу , все има дъноо..а колкото до техническите анализи -преди време в Форекса седнах сметах сметах и три дни и три нощи и натоварих хубавка позиция в паундове в петъка ,в неделя треснаха две бомби пред Британска банка в Инстабул ,и познайте , друзя, 600 пипа даун. А през цялото време индикаторите светеха купувай , купувай Та тъй
Техническия анализ при търговия на БФБ е толкова полезен колкото чадър при метеоритен дъжд!
"Най-големият номер на дявола бе да убеди света,че не съществува!"
Ами то ако се продъни борда ще се продъни и борсата и то ще бъде такова продънване, че сегашните нива ще ги сънувате само в най-розовите си сънища.
Както разбираш ако се срути борда, да имам български акции в порфейла си ще е най-лошия вариант! Е, може да има и изключения... все пак може да пуснат акции на "Бърза Медицинска Помощ" до тогава?
а па ако стане ядрена война сички ша умрем...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
da shte padne ,no godina po kasno vsichko pak shte si doide na mqstoto , chujdencite pazaruvat s evro
a ti shte trqbva da sabirash lihvi 20 godini i to pri devalvaciq 4:1 za da si varnesh parite
Коментар