Нещо което се знае от всички обикновенно не се получава , няма да се учудя ако третата вълна на разпродаване не се състои. В САЩ искаха да бутнат още малко надолу индексите с къси и тогава да им влязат но то какво се оказа че като пробваха преди това как се купува и каква готовност има да се купува изригна ...тук положението с готовността е още по нагрято има вече много с кеш които не смеят да мръднат за да не ги отнесе в един миг и да се окаже че те са платили корекцията..вече плащат и луди пари на топ анализаторите да предричат че кризата е катастрофа.Близо е до точката на взривяване...много по близо отколкото си мислим сигурно , определено си личи че има такива излезли от големи позиции и им се ще да продължи но ще го отнесат.Има и друго съвършенно ясно е че сме страна от Евросъюза а усвояването на фондове с което се злоупотребяваше никак не вървеше добре ..това което влезе си беше за тест ... интереса на Европа е България да усвоява много и добре тези фондове и да генерира БВП и растеж това е цел на на този съюз той затова е създаден а не за да ни затрие като икономика и потребление и най-важното съюза в момента е много силен и щом казват че корупцията ще изчезне значи изчезва. Притесненията по отнешение на Косово също падат защото само луд може да посегне на територия на съюза. Изхода е в една посока..няма раздвояване , а че ще има здраво усвояване на фондове и то както трябва(без присвояване) съмнения нямам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 17
Collapse
Заключена.
X
X
-
3 stages of a bear market:
1) when just a few prudent investors recognize that, despite the prevailing bullishness, things won’t always be rosy;
2) when most investors recognize things are deteriorating, and
BG e v tazi faza
3) when everyone’s convinced things can only get worse.
za nedvijimite imoti moje bi sme v parvata fazaapartament v Sofia da struva kolkoto v Vienna NO NO WAY hahahahahhahayh
REAL ESTATE E ZA MRASEN SELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Коментар
-
Всеки казва различни неща според интересите си в момента.
Рано или късно ще тръгнем нагоре. Неизбежно е.
Аз мисля, че днес ще бъде преломния момент ( така си мисля ).
Важното е, че дръвчетата цъфнаха и започнаха вече да се раззеленяват.
А това, че американци и руснаци се карат, кой първи да се намести в България може само да ни радва. Кой е на власт няма никакво значение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluserВече сме понеделник...
... идва ми да посъветвам търгуващите на БФБ да си завържат крачолите ... може ако искат и да си ги вкарат в чорапите...
...
...хайде лека ... ще ви гледам утре на монитора ....Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValuatorПървоначално изпратено от През 1933 Франклин Делано Рузвелт
"Единственото, от което трябва да се страхуваме, е самият страх"BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Уважаеми читатели, уважаеми СЪРАТНИЦИ, дойде време разделно. Очаквайте моята последна статия "За Домашните Брокери". Тя ще бъде пусната в понеделник между 16:00 и 22:00 (24.03.1008). Статията ще бъде поучителна и ЗНАКОВА. За мен ще бъде специално удоволствие, преди да бъде изтрита, да бъде прочетена и евентуално записана от следните НИКОВЕ: WANNAROCK, NESPOCOX, VIKHUNTER, PIMP, DON0815, FOREX MASTER, СЪНИ(ТЯ), CYMRU, и разбира се, двама мои специални, ДОСТОЙНИ, КУЛТУРНИ И ЗНАЕЩИ ОПОНЕНТИ, а именно: KORK и ПРОДИГАЛ!!!! Приятна вечер! До скоро!
Коментар
Коментар