Първоначално изпратено от lochav
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 16
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от lochavАпропо това което става връзва ли се с некакъв технически анализ или графика или сме си уникални в това отношение!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lochavМай имаше някъде и стойности като 900- дано не стават-ама на там отиват нещата май!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от SoKoLoVкоя институция е е продавала най много(е била мечка),последните месеци от ноември.
Въпросът е да знаеш кога да купуваш и кога да продаваш, а не дали в определен период си продавач или купувач!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVкоя институция е е продавала най много(е била мечка),последните месеци от ноември.
Въпросът е да знаеш кога да купуваш и кога да продаваш, а не дали в определен период си продавач или купувач!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
SoKoLoV
айде да направим анкета да видим коя институция е е продавала най много(е била мечка),последните месеци от ноември.
Поне да се знае.....
не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от DobrichkaЛеле, нямаше ме два дена и кво направихте! Гледам паднали сме под моето собствено психологическо дъно 1185 и сега какво ....?
Баси, трябваше повече кеш да оставя на стенд бай и да чакам.
По дяволите!
иначе.. народа си продава...
логично
сичко е надценено и безперспективно...
...
кошмар некъв...
само чакай малко... ся ше допълзат да ти обяснат, още колко точно ще подне... (всяка една позиция разбира са)
и най-вече що така...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар