IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 16

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колчо, ама нали заради тази пуста народопсихология сме на това дередже!

Човече ние сме прецакани от всякъде!

Ама хайде да направим така, че нашите деца да живеят НОРМАЛНО!!!

Нямам деца, но определено не искам да ги създам в тази кочина!! Не искам да ги обричам на моите страдания!!!!

Коментар

• Драги Лазаре - на никой заю не са му опрели ножът на гърленцето, за да продава !!! Всеки будала от слабият си мозък пати - това е истината.
      Който продаде октомври-ноември - аферим - който продавл тогаз, купува сега - двойно аферим - ама който СЕГА тепърва продава, е кухо парче, което просто няма място на БФБ.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
        Петре, стига дразни хората!
        Гари ти каза нещо тази заран, ама главата ти не увира.
        Не го разбирам това твое садистично удоволствие, което явно изпитваш.
        остави човека да си пише...
        намерил е поле заизява, трибуна...
        нек си лае...
        ... нали знаеш.. "мое си запала къщата, та да изгори на съседа плевнята"
        народпсихология...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от sorenet
          Е това вече не се трае ...
          Трябва ли да гледаме как се сриваме, не е ли вече време да се спре търговията за днес?
          Ако продължаваме така да се сриваме, по-добре изобщо да закрием борсата.
          Не е препоръка.
          Zashto ??? Neka se sriva. A nie neka gubim...i BG neka gubi. A nashte MEGA KOMPANII koito se targuvat na BFB i si gi mislim i nie za "golemi" da zabravqt vsqkakva ideq , che ot BFB moge da si nabavqt sveg bezlixven resurs nqkoga veche!!! Tova koravo "pre..." e i tqxno delo. Kogato BFB rasteshe te prodavaxa svoite xartii-akcii na neveroqtni niva, a sega si traqt. No shte im trqbvat i svegi pari i togava nadqvam se ne sa ostanali BALACI da se vklqchat v IPQ na BG firma. Osven ako ne e na NOMINALNA STOINOST. VSICHKO DRUGO E MANIPULACIQ I IZMAMA.

p.s. Lichno mnenie.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunlight
            Първоначално изпратено от lazar
            А няма ли някой от клегите пишещи тук усещането,че умишлено и безкрупулно жестоко се мачка пазара на БФБ преди стартирането и налагането на XETRA-та от чуждите и "умните" пари с цел безпроблемен дубъл или трипъл след това?
            Ако е така, желая им успех и въпреки че съм ловец ,с тъга и жал ще наблюдавам отстрела на плашливите наивни зайчета на псевдопазара.Горките! :-(
            Разбирам и апокалиптиците-професионални гоначи,които гонят зайчетата на открито, а там ги чакат ловците. .Затова им се плаща.
            Аз съм пас.Само гледам и ще чакам и за нас да остане есента по някоя трошичка за нашите малки човчици. :-)

И разбира се не препоръчам на никого нищо.Просто питам.
            Ех тази нова система. И аз мислех, че ще има скок в цените след въвеждането и. Но сега мисля обратното, защото българските инвеститори ще имат достъп до световни акции и най малкото ще диверсифицират. Примерно аз ще си купя Shell.
            Ще имат достъп ако наща борса (или посредницте) си плати има опция за чужденците да имат достъп до нас а ние навън не
            Business as Usual

Коментар

• днес сме най-зле не само от цяла европа ами и от африка,
              няма такава борсофобия дето е обзела институционалните инвеститори, страх майка и пълни гащи

Коментар

• Първоначално изпратено от lazar
                А няма ли някой от клегите пишещи тук усещането,че умишлено и безкрупулно жестоко се мачка пазара на БФБ преди стартирането и налагането на XETRA-та от чуждите и "умните" пари с цел безпроблемен дубъл или трипъл след това?
                Ако е така, желая им успех и въпреки че съм ловец ,с тъга и жал ще наблюдавам отстрела на плашливите наивни зайчета на псевдопазара.Горките! :-(
                Разбирам и апокалиптиците-професионални гоначи,които гонят зайчетата на открито, а там ги чакат ловците. .Затова им се плаща.
                Аз съм пас.Само гледам и ще чакам и за нас да остане есента по някоя трошичка за нашите малки човчици. :-)

Ех тази нова система. И аз мислех, че ще има скок в цените след въвеждането и. Но сега мисля обратното, защото българските инвеститори ще имат достъп до световни акции и най малкото ще диверсифицират. Примерно аз ще си купя Shell.

Коментар

• Високото ниво на интелект залива вси теми. Форума става все по приятно място .

Коментар

• А няма ли някой от клегите пишещи тук усещането,че умишлено и безкрупулно жестоко се мачка пазара на БФБ преди стартирането и налагането на XETRA-та от чуждите и "умните" пари с цел безпроблемен дубъл или трипъл след това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      Първоначално изпратено от ATILA
                      Истината е, ако ПФ не ударят по-сериозно рамо в този момент... всичко ще отиде в канала!

Но аз лично не вярвам в тяхна по-крупна намеса!

Защото знаят какво се случва в БГ и в частност на БФБ....
                      Ти май и снощи ГАРАНТИРАШЕ + на БФБ за днес ?

Петре, стига дразни хората!
                      Гари ти каза нещо тази заран, ама главата ти не увира.
                      Не го разбирам това твое садистично удоволствие, което явно изпитваш.
                      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Е това вече не се трае ...
                        Трябва ли да гледаме как се сриваме, не е ли вече време да се спре търговията за днес?
                        Ако продължаваме така да се сриваме, по-добре изобщо да закрием борсата.
                        Не е препоръка.

Коментар

• edmundo, приятелю!

Да пожънеш каквото си посял, ти пожелавам!

Да те клатят манафите...

Коментар

• Egati i shoparite!Niama da im prodam nishtichko.

Коментар

• Хем хунски вожд, хем реве кат бебе Що е то?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvoDim
                                Zdr.

Ама за 30 допълване ли си говорим? че то само комионните ти оскъпяват видимо позицията/покупката. специално за позиция с цена под 10 лв при мен допълването е стандартно - 200 бр. поне.

Нейсе! подпирай!

Сполай Ви!
                                Аааа подпирането си е подпиране. Малко но от сърце.Пи тоя пазар и тва е много. Ако има още 100 човека. Или пък един, като един от преди малко, дето търгува с целия фрифлот.

Коментар

Working...
                                X