IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 16

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stoian
    Абе нещо и натискане няма вече.
    Ами сигурно са се изпразнили!!!

Коментар

• А бе нещо вече си е е...о майката... дайте да напишем една книга с мнениея от този форум, то ще бъде бестселър, както се превърна в хит В. Хасан с глупостта си

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
        Първоначално изпратено от lazar
        Аз съм оптимист и съм убеден,че след като цената на зенеделската земя върви с 20-30% нагоре ежегодно(от 70 до 400лв/дк) ,норнално е и индустриалния капитал при добро управление да следва "земната" графика на развиващия се пазар,наречен България.
        Лично се учудвам на "умните" български пари.Вместо да вдигнат на прилично ниво капитализацията на българския индустриален капитал(значи на България),който се развива и работи добре,подготвят късогледо появата отмово да дойдат"византйици,турци,шваби,янки",да си направят дубъл и отново да се чупят с печалбата,влошавайки отновопо казателите на външния дълг.
        Та питам,умни ли са "умните"български пари?

А.А,К.К,какво мислите по този казус.Не трябва ли да дадате повече огън под тенджерата? :-)

ПРЕПОРЪКА Е
        +1111111111111

Умните български пари чакат да видят развитието на БГ икономиката през първото тримесечие и тогава да се насочат.

Коментар

• Баси фиаското, БФБ е уникална

тук могат да се правят мноооого кинти ама много

уникални сме с главно У

невероятно но ....... ФАКТ

направо нямам думи

айде да видим пък докъде ще ходим в посока down

Коментар

• +100 може и котенца! Да похапне батко сладко! Е само да не ми приседне....хахаха!

Коментар

• Като си направих една сметка излиза следното:
              Предишните няколко седмици върнах 80% от кеша си на БФБ, защото мислех, че сме ударили дъното. Ако продължи още малко така, с останалите 20% ще мога да купя същото количество акции, което купих с 80-те %. С други думи ще осредня подобаващо и след време, като започнат да се връщат нивата няма да е никак зле.
              Ми да пада тогава пазара!

Коментар

• Абе нещо и натискане няма вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от batko
                  Просто трябва много търпеливо да се допълва....Който има свободни пари сега д аги инвестира,ще има много голяма делавера след 1-2 години! Някой ако иска мога да се хвана на бас, че доходността ще бъде 4-5 пъти по-голяма минимум от тази на депозит!
                  Я елате пиленца при Батко...!!!!!!

Коментар

• Просто трябва много търпеливо да се допълва....Който има свободни пари сега д аги инвестира,ще има много голяма делавера след 1-2 години! Някой ако иска мога да се хвана на бас, че доходността ще бъде 4-5 пъти по-голяма минимум от тази на депозит!

Коментар

• в Бг ще продължи поне 1 месец след края .. 100% ако може ще изстискат Софикса още като за псоледно ...

Коментар

• Първоначално изпратено от TTTSPS
                        Първоначално изпратено от ATILA
                        TTTSPS,

ДО КОГА ЩЕ БЪДЕМ АБСУРДИСТАН!!!!

НА ТАЗИ СВИНЩИНА ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ!!!!

ЯСНО, ЧЕ НЕ МОЖЕ ПОВСЕВМЕСТНО И ОТ РАЗ!!!!

НО ПОНЕ ОТНЯКЪДЕ ДА НЕ СЕ ПОЧНЕ ПРОМЯНАТА!!!!
                        Най лошото е че не може да се върви срещу течението ... нали уж се опитахме да сложим начало 1989 год. и какво началото поставихме .. пълен ЪбСуРд я ми обясни ти лично как го виждаш ?
                        Цирка който е в държавата ни сега го гледаме и тук на БФБ тук явно е арената :-) Как да променим това безумие ? Как ще се върне доверието в хората ? май няма как ...
                        Тук чета всеки ден как се недоволства срещу всичко, което ни заобикаля в тази държава. И аз направих грешката да се прибера с надеждата, че тук сме започнали да се осъзнаваме. И аз съм разочарован и напълно съгласен с изразените тук мнения. Но какво си чешем езиците...Тук четат най-много няколко малко хиляди умни хора с добро образование..Всички осъзнаваме за какво става въпрос, но никой нищо не може да направи..Така, че какво се оплакваме. С това нищо няма да се промени, най-много още повече да се изнервяме или озлобяваме..В крайна сметка имаме избор..Този, който няма избор - той или е доволен какво става тук или е примирен. Това е..Така, че или се борим или да се ходи там където ще водим нормален живот..

Коментар

• Първоначално изпратено от Martillius
                          Ако лева не беше вързан за еврото можете ли да ми кажете, дали инфлацията не би била подобна на тази в Зимбабве
                          Сбъркал си темата :-) Това е за "Бисери и вицове" :-)
                          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Така, така... След като се наляха стотици милиарди, дори трилиони долари и евро, пожара във финансовия сектор е ПОЧТИ погасен. Сега водата от пожарната отнася покъщината на хората към стълбищната площадка... След това следва периода на гниене на похабените вещи и бавно и мъчително почистване... Да не говорим за ремонта... С една дума кризата във финансовия сектор е към края си, започва кризата в реалния сектор...
                            Forex Master, а ти знаеш ли че насажденията от черна ряпа в Ботсуана са били нападнати от злия кафяв червей и цялата реколта от ряпа е тотално компроментирана!!!

Да обясня:
                            Ряпата в Ботсуана се използва в ритуала съпътстващ брачните церемонии....

В Ботсуана, без да има брак, не може да бъде осъществяван сексуален акт! И дори, ако младоженката не е девствена, младоженеца е дъжен да и премаже главата и с камък!!!!

Да обобщим:
                            В Ботсуана се очерава безпрецедентна обществена криза...

Мисля, че е неоходимо да принесем и нашия дан в съпорт на неистовите страдания на ботсуанци!

Едно 10-15% срив на Суфикса по тоя случай, как ви се струва!!!!

Коментар

• Ако лева не беше вързан за еврото можете ли да ми кажете, дали инфлацията не би била подобна на тази в Зимбабве

Коментар

• Първоначално изпратено от Matrosov
                                Ами според мен това ще бъде вече достатъчно красноречив сигнал че тренда започва да се обръща при тях,но разбира се да видим отчетите и на другите им банки
                                уфффф...
                                аре стига вече...
                                би му м.йката...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X