Първоначално изпратено от stoian
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 16
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от lazarАз съм оптимист и съм убеден,че след като цената на зенеделската земя върви с 20-30% нагоре ежегодно(от 70 до 400лв/дк) ,норнално е и индустриалния капитал при добро управление да следва "земната" графика на развиващия се пазар,наречен България.
Лично се учудвам на "умните" български пари.Вместо да вдигнат на прилично ниво капитализацията на българския индустриален капитал(значи на България),който се развива и работи добре,подготвят късогледо появата отмово да дойдат"византйици,турци,шваби,янки",да си направят дубъл и отново да се чупят с печалбата,влошавайки отновопо казателите на външния дълг.
Та питам,умни ли са "умните"български пари?
А.А,К.К,какво мислите по този казус.Не трябва ли да дадате повече огън под тенджерата? :-)
ПРЕПОРЪКА Е
Умните български пари чакат да видят развитието на БГ икономиката през първото тримесечие и тогава да се насочат.
Коментар
-
Като си направих една сметка излиза следното:
Предишните няколко седмици върнах 80% от кеша си на БФБ, защото мислех, че сме ударили дъното. Ако продължи още малко така, с останалите 20% ще мога да купя същото количество акции, което купих с 80-те %. С други думи ще осредня подобаващо и след време, като започнат да се връщат нивата няма да е никак зле.
Ми да пада тогава пазара!
Коментар
-
Първоначално изпратено от batkoПросто трябва много търпеливо да се допълва....Който има свободни пари сега д аги инвестира,ще има много голяма делавера след 1-2 години! Някой ако иска мога да се хвана на бас, че доходността ще бъде 4-5 пъти по-голяма минимум от тази на депозит!
Коментар
-
Първоначално изпратено от TTTSPSПървоначално изпратено от ATILATTTSPS,
ДО КОГА ЩЕ БЪДЕМ АБСУРДИСТАН!!!!
НА ТАЗИ СВИНЩИНА ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ!!!!
ЯСНО, ЧЕ НЕ МОЖЕ ПОВСЕВМЕСТНО И ОТ РАЗ!!!!
НО ПОНЕ ОТНЯКЪДЕ ДА НЕ СЕ ПОЧНЕ ПРОМЯНАТА!!!!
Цирка който е в държавата ни сега го гледаме и тук на БФБ тук явно е арената :-) Как да променим това безумие ? Как ще се върне доверието в хората ? май няма как ...
Коментар
-
Така, така... След като се наляха стотици милиарди, дори трилиони долари и евро, пожара във финансовия сектор е ПОЧТИ погасен. Сега водата от пожарната отнася покъщината на хората към стълбищната площадка... След това следва периода на гниене на похабените вещи и бавно и мъчително почистване... Да не говорим за ремонта... С една дума кризата във финансовия сектор е към края си, започва кризата в реалния сектор...
Да обясня:
Ряпата в Ботсуана се използва в ритуала съпътстващ брачните церемонии....
В Ботсуана, без да има брак, не може да бъде осъществяван сексуален акт! И дори, ако младоженката не е девствена, младоженеца е дъжен да и премаже главата и с камък!!!!
Да обобщим:
В Ботсуана се очерава безпрецедентна обществена криза...
Мисля, че е неоходимо да принесем и нашия дан в съпорт на неистовите страдания на ботсуанци!
Едно 10-15% срив на Суфикса по тоя случай, как ви се струва!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MatrosovАми според мен това ще бъде вече достатъчно красноречив сигнал че тренда започва да се обръща при тях,но разбира се да видим отчетите и на другите им банки
аре стига вече...
би му м.йката...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар