IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 16

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5
    За историята с репата....

Някои хора не знам защо си мислят, че всички репа (или най-вече големите) са отворени на стойности по-големи (или даже много по-големи) от стойността на собствения капитал. И се надяват, че като като натискат пазара ще принудят народа да разпродава при margin call. Да ама не! Сериозните хора не отварят репа за повече от 50% от собствения капитал. А консервативните и параноични типове като мен - за 30%! как ще ме накарат да разпродавам? Ако получа margin call - просто ще довнеса малко акции Не бива да се забравя също, че обезпечението по репата винаги е от най-качествените акции, с най-стабилен фундамент - просто такива са изискванията на кредиторите. Така че дреме ми на дедовия колко още ще пада пазара. Даже нямам нужда от здрави нерви - само малко повече търпение. Ако пък някой е имал нещастието да пуска къси сертификати, които трябва да се покриват - жална му майка като почне да ги затваря. Както е казано в един блог цитиран в темата за Еврохолд:
    Каквото и да прави един финансист никога не трябва да забравя, че идва момент в който трябва да плати за всичко в КЕШ!
    И това важи не само за биковете, но и за мечките, уви....
    Я да видим тези къси сертификати нали трябва да се осребряват някой ден , тия банки да не са благотворителни дружества да не мислите че им е приятно да изплащат печалби от тези къси сертификати

Коментар

• Хм , добре де . Аз днеска съм на + все пак +0.2%

Коментар

• Първоначално изпратено от Диблър
        Много борси са минавали през такива катаклизми...нормално е и да го има и тук. А нали затова е борса , както се печели , така се и губи..място за драма няма
        true true
        Недвижими имоти

Коментар

• Първоначално изпратено от Диблър
          Много борси са минавали през такива катаклизми...нормално е и да го има и тук. А нали затова е борса , както се печели , така се и губи..място за драма няма
          ima ima ,ako taka prodaljavat neshtata skoro shte si targuvat samo dve tri golemi banki

Коментар

• За историята с репата....

Някои хора не знам защо си мислят, че всички репа (или най-вече големите) са отворени на стойности по-големи (или даже много по-големи) от стойността на собствения капитал. И се надяват, че като като натискат пазара ще принудят народа да разпродава при margin call. Да ама не! Сериозните хора не отварят репа за повече от 50% от собствения капитал. А консервативните и параноични типове като мен - за 30%! как ще ме накарат да разпродавам? Ако получа margin call - просто ще довнеса малко акции Не бива да се забравя също, че обезпечението по репата винаги е от най-качествените акции, с най-стабилен фундамент - просто такива са изискванията на кредиторите. Така че дреме ми на дедовия колко още ще пада пазара. Даже нямам нужда от здрави нерви - само малко повече търпение. Ако пък някой е имал нещастието да пуска къси сертификати, които трябва да се покриват - жална му майка като почне да ги затваря. Както е казано в един блог цитиран в темата за Еврохолд:
            Каквото и да прави един финансист никога не трябва да забравя, че идва момент в който трябва да плати за всичко в КЕШ!
            И това важи не само за биковете, но и за мечките, уви....
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Много борси са минавали през такива катаклизми...нормално е и да го има и тук. А нали затова е борса , както се печели , така се и губи..място за драма няма

Коментар

• Пак сме с бронзов медал
                и утре е ден - ако направим -2,2% ще имаме шанс поне за второто място ;-)
                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• ОК!;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                    да плачеш ли, да се смееш ли.......:-))))))
                    и двете, Пепи) и двете...номерът е да се оцелее в играта
                    Слънцето винаги ще изгрява, нали така )

Коментар

Колко лесно се руши нещо градено години наред, ДОВЕРИЕТО! ;-)))
                      Инвеститорската памет е къса! They'll be BACK! ;-)
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                        Първоначално изпратено от Пепи
                        Съни(тя) , тея които надробиха тенджерата ни говореха,

че участниците на пазара нямали достатъчно опит,

а като ги гледам , какъв опит имат ИП в сегашната ситуация,

Пълни въздухари,които се правят на велики!!!Характерно за нашата действителност!!!
                        няма какжо да допълня

Коментар

• Колко лесно се руши нещо градено години наред, ДОВЕРИЕТО! ;-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                            Първоначално изпратено от Пепи

Пълни въздухари,които се правят на велики!!!Характерно за нашата действителност!!!
                            +1 !

Коментар

Коментар

• Хайде поне на затваряне да подскочим малко, а?
                                Да отчетем все пак не чак толкова голямо пропадане за днес, а нещо по-поносимо?

Коментар

Working...
                                X