IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 16

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    Първоначално изпратено от Forex Master
    Първоначално изпратено от Императорът
    Вечно в дългосрочен план - никога не съм отричал възможността от корекции...
    Все още казваш на 6 /шест/ месечен низходящ тренд... корекция?! Колко трябва да продължи според теб тази "корекция" за да стане тренд?
    Корекция е, докато според финансовите данни...
    Аз те питам друго... КОЛКО ВРЕМЕ трябва да продължи "корекцията" за да признаеш че е тренд?
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Първоначално изпратено от Forex Master
      Все още казваш на 6 /шест/ месечен низходящ тренд... корекция?! Колко трябва да продължи според теб тази "корекция" за да стане тренд?
      Корекция е, докато според финансовите данни и респективно според фундаментът, а и според другите условия (членството ни в ЕС, плоският данък и т.н.) акциите трябва да вървят нагоре, а не надолу.
      що се хабиш да му обясняваш

дай му линк да сравнява лихви по депозити ....................

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
        Корекция е, докато според финансовите данни и респективно според фундаментът, а и според другите условия (членството ни в ЕС, плоският данък и т.н.) акциите трябва да вървят нагоре, а не надолу.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
          Няма голяма разлика дали ще купиш на дъното или 5 % по нагоре ако портфейла ти е малък. Големите портфейли обаче се пълнят при падащ пазар много по-лесно отколкото при възходящ. След като пазара обърне и "малките" инвеститори започнат да взимат от наличното предлагане, на фондовете ще им е доста по трудно да си усвоят парите които пазят сега. Да не говорим за това, че повечето "преписват" един от друг и портфейлите им имат много повече общи позиции от колкото различни...

Цената на една акция може да падне най много до нула и това е при фалит, само че при нас компаниите не фалират а се развиват. Така че колкото повече падат цените толкова по малко риск има в покупката им и това рано или късно ще създаде основа за дъно. Тая година според постовете тук ще падаме вечно както вечно растяхме през миналата
          Перфектно казано!

Сори, че реагирам толкова емоционално!

Но, много се кефя на мъдрите слова и опита!
          всичко е ок Мечка, ама да тикажа освен фондовете на елана май другите са мнооого зле с кеша

та мисълта ми кво да пълнят като няма с кво

визирам българските ДФ и ИД

за пенсиите не говорим обаче .......................

Коментар

• BigBear im go obiasni kato za idioti)
            tuka na vsi4ki pesimisti obiasnenieto im e 4e ste produlji spada zastoto 6 meseca e taka i druga posoka niama)
            No te sa sigurno razni proshliaci s 100lv koito ste gi izharchat za 5 akcii i 5% za tiah e iaka dalavera

Naposleduk puskash dobri statii i smisleni mnenie - pozdravlenia
            che vav foruma samo gluposti cheta....

Stom i golemite mechki se razkolebaha iasna rabotata))))

Коментар

• Няма голяма разлика дали ще купиш на дъното или 5 % по нагоре ако портфейла ти е малък. Големите портфейли обаче се пълнят при падащ пазар много по-лесно отколкото при възходящ. След като пазара обърне и "малките" инвеститори започнат да взимат от наличното предлагане, на фондовете ще им е доста по трудно да си усвоят парите които пазят сега. Да не говорим за това, че повечето "преписват" един от друг и портфейлите им имат много повече общи позиции от колкото различни...

Цената на една акция може да падне най много до нула и това е при фалит, само че при нас компаниите не фалират а се развиват. Така че колкото повече падат цените толкова по малко риск има в покупката им и това рано или късно ще създаде основа за дъно. Тая година според постовете тук ще падаме вечно както вечно растяхме през миналата
              Перфектно казано!

Сори, че реагирам толкова емоционално!

Но, много се кефя на мъдрите слова и опита!

Коментар

• Ника ми е от много по-ранно време и е геймърски не инвестиционен - от съзвездието Голяма мечка е, но като се появи форума на Инвестора ми хареса двусмислието и си пиша с него от самото създаване на форума. Тези които ме познават добре знаят, че печеля при възходящ пазар
                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear
                  Няма голяма разлика дали ще купиш на дъното или 5 % по нагоре ако портфейла ти е малък. Големите портфейли обаче се пълнят при падащ пазар много по-лесно отколкото при възходящ. След като пазара обърне и "малките" инвеститори започнат да взимат от наличното предлагане, на фондовете ще им е доста по трудно да си усвоят парите които пазят сега. Да не говорим за това, че повечето "преписват" един от друг и портфейлите им имат много повече общи позиции от колкото различни...

Цената на една акция може да падне най много до нула и това е при фалит, само че при нас компаниите не фалират а се развиват. Така че колкото повече падат цените толкова по малко риск има в покупката им и това рано или късно ще създаде основа за дъно. Тая година според постовете тук ще падаме вечно както вечно растяхме през миналата :-)
                  Голяма мечка, противно на никнейм-а ти, в мненията ти се усещат бичи настроения и много реализъм. Respect
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• умерен оптимизъм гарниран с предпазливост и презастраховане...все пак сесията не е лоша, една от малкото зелени и от многото с малък оборот...но има още няколко дни до великден тази седмица ако няма тест на 1230-1250 ще съм неприятно изненадан

Коментар

• Няма голяма разлика дали ще купиш на дъното или 5 % по нагоре ако портфейла ти е малък. Големите портфейли обаче се пълнят при падащ пазар много по-лесно отколкото при възходящ. След като пазара обърне и "малките" инвеститори започнат да взимат от наличното предлагане, на фондовете ще им е доста по трудно да си усвоят парите които пазят сега. Да не говорим за това, че повечето "преписват" един от друг и портфейлите им имат много повече общи позиции от колкото различни...

Цената на една акция може да падне най много до нула и това е при фалит, само че при нас компаниите не фалират а се развиват. Така че колкото повече падат цените толкова по малко риск има в покупката им и това рано или късно ще създаде основа за дъно. Тая година според постовете тук ще падаме вечно както вечно растяхме през миналата :-)
                      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Оптимизъм на БФБ !!! архив 16

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                          То се знай - акции няма да падат вечно - аз уверен, че скоро или по-късно в бъдещето ще бъдем още по-могъщи, отколкото в краят на миналото лято.
                          Ама в края на миналото лято си мислеше, че ще се вдигат вечно... Нале?
                          Вечно в дългосрочен план - никога не съм отричал възможността от корекции... дори неизбежността на същите.

Коментар

То се знай - акции няма да падат вечно - аз уверен, че скоро или по-късно в бъдещето ще бъдем още по-могъщи, отколкото в краят на миналото лято.
                            Ама в края на миналото лято си мислеше, че ще се вдигат вечно... Нале?

Коментар

Ако мислите че акциите ще падат вечно е по-добре да не си губите времето с инвестиции или да четете и да пишете тук. Цените ще спрат да падат рано или късно, но повечето от нас няма да разберат къде е дъното както не разбраха къде е върха.
                              Ако съществува достатъчно надежден начин на анализ който да предсказва със значителна степен къде е дъното и върха , то първо този които го владее нямаше да си прави труда на публикува анализите си а щеше да ги прилага и да стане невероятно богат.
                              Второто следва от първото - след като някой успява да е все от печелившата страна на сделките а другите от губещата то този човек или ще притежава значителна част от пазара и това ще го унищожи или никой няма да търгува повече ако не знае "правилната" цена и пак няма да има пазар.

С две думи пазар има все още значи няма достатъчно надежден метод който да дава 100 % верни анализи...
                              не мисля че има начин за анализ и то точно на нашия пазар( той е независима еденица) ( влияние върху него имат неведоми фактори ) ! нека някой да ме обори .. дали ще влезеш точно на дъното или малко след това не мисля че има ралика ... при толкова голям спад ... аз не бих рискувал ... бих изчакал

Коментар

Ако мислите че акциите ще падат вечно е по-добре да не си губите времето с инвестиции или да четете и да пишете тук. Цените ще спрат да падат рано или късно, но повечето от нас няма да разберат къде е дъното както не разбраха къде е върха.
                                Ако съществува достатъчно надежден начин на анализ който да предсказва със значителна степен къде е дъното и върха , то първо този които го владее нямаше да си прави труда на публикува анализите си а щеше да ги прилага и да стане невероятно богат.
                                Второто следва от първото - след като някой успява да е все от печелившата страна на сделките а другите от губещата то този човек или ще притежава значителна част от пазара и това ще го унищожи или никой няма да търгува повече ако не знае "правилната" цена и пак няма да има пазар.

С две думи пазар има все още значи няма достатъчно надежден метод който да дава 100 % верни анализи...

Коментар

Working...
                                X