IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blah blah
    Нали? Няма нищо лошо, хохохохо. Човешката личност е многолика и различните никове се балансират взаимно. Хохохохо.
    То това си има и точна диагноза - Шизофрения

Коментар

• Нали? Няма нищо лошо, хохохохо. Човешката личност е многолика и различните никове се балансират взаимно. Хохохохо.

Коментар

• Първоначално изпратено от voda
        Ама тве верно е готина стратегия. Един ник за върл песимист, един за невероятен оптимист, един за улегнал играч боравещ с коефициенти, един за спекулант и разбира се един с който да се пишат абсолютни глупости нямащи нищо общо с борсата. С две думи винаги в час, винаги от страната на знаещите и можещите.
        Зема се мултиплицирам и аз.
        Аве, туй с многото никове е жалко и пошло! Означава, че някой безотговорник си дрънка без да застане зад думите си! В тоз ред на мисли, евала на П.К., че се оставя да бъде публично обругаван!
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Ама тве верно е готина стратегия. Един ник за върл песимист, един за невероятен оптимист, един за улегнал играч боравещ с коефициенти, един за спекулант и разбира се един с който да се пишат абсолютни глупости нямащи нищо общо с борсата. С две думи винаги в час, винаги от страната на знаещите и можещите.
          Зема се мултиплицирам и аз.

Коментар

Добре, извинявай ако греша. Просто писанията ви понякога са 1:1.
            Извинен си.
            Това, което той пишеше ме кефеше. Все пак и аз съм оптимист и то голям.

Коментар

• Правилният отговор беше 50! Никакъв профикс не си! ;-)
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                Първоначално изпратено от blah blah
                Люк не напомня за Профикс, ами е Профикс.
                Да, но не е.
                Казвал съм ти го и по-рано и сега ме принуждаваш да се повтарям.
                Има само един начин да разберем -> Люк на колко ще литнии кака Мони с големите балкони? ;-)
                Труден въпрос, като се има впредвид, че позицията е сравнително изчистена от спекуланти.

Коментар

• Или 5 под 50 ника.

Коментар

• Тря се отвори специална тема за никове. И там като допитване може да се излагат мнения, относно кой кой е и колко имена притежава. Хаха. Да не стане само, че във форума пишат 15 човека, под 25 различни ника.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      Първоначално изпратено от ivan61
                      Абе я всички мрънкала изчезвайте от тук. Днес сме на +2%.
                      :-) Това къде - в средна гора ли ?
                      Незнам защо, ама сигурно ти се развали обяда като не се срива борсата. Какво ли ти е толко приятно да даваш своите мрачни прогнози не мога да разбера. Вече не останаха плашливи инвеститори и явно тенденциозните ти писаници не показват кой-знае какъв богат интелект и познания.

Коментар

• Добре, извинявай ако греша. Просто писанията ви понякога са 1:1.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                          Първоначално изпратено от blah blah
                          Да, но не е.
                          Има само един начин да разберем -> Люк на колко ще литнии кака Мони с големите балкони? ;-)

Коментар

Да, но не е.

Коментар

• Люк не напомня за Профикс, ами е Профикс.

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                                Първоначално изпратено от JJMax
                                Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                                Ава забрайх ва ти владееш силата .не та е страх от нищо
                                Ето, сега мога да кажа, че си напълно прав.
                                Да не се забави доставката на зелените мечове... Аз като ти казвах че червеното е модния цвят тази година ти ... Май силата те е напуснала или те е обладала повече от необходимото.. ти знаеш къде
                                Виждам, че много ги разбираш нещата.
                                Успех в размислите.
                                напомняш ми за един тип - profix...
                                Не знаех, че напомням за него. Може би заради оптимизма.
                                И аз съм го чел. Харесваше ми големият му оптимизъм.
                                Но той беше много по-хард.

Коментар

Working...
                                X