If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ама тве верно е готина стратегия. Един ник за върл песимист, един за невероятен оптимист, един за улегнал играч боравещ с коефициенти, един за спекулант и разбира се един с който да се пишат абсолютни глупости нямащи нищо общо с борсата. С две думи винаги в час, винаги от страната на знаещите и можещите.
Зема се мултиплицирам и аз.
Аве, туй с многото никове е жалко и пошло! Означава, че някой безотговорник си дрънка без да застане зад думите си! В тоз ред на мисли, евала на П.К., че се оставя да бъде публично обругаван!
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Ама тве верно е готина стратегия. Един ник за върл песимист, един за невероятен оптимист, един за улегнал играч боравещ с коефициенти, един за спекулант и разбира се един с който да се пишат абсолютни глупости нямащи нищо общо с борсата. С две думи винаги в час, винаги от страната на знаещите и можещите.
Зема се мултиплицирам и аз.
Тря се отвори специална тема за никове. И там като допитване може да се излагат мнения, относно кой кой е и колко имена притежава. Хаха. Да не стане само, че във форума пишат 15 човека, под 25 различни ника.
Абе я всички мрънкала изчезвайте от тук. Днес сме на +2%.
:-) Това къде - в средна гора ли ?
Незнам защо, ама сигурно ти се развали обяда като не се срива борсата. Какво ли ти е толко приятно да даваш своите мрачни прогнози не мога да разбера. Вече не останаха плашливи инвеститори и явно тенденциозните ти писаници не показват кой-знае какъв богат интелект и познания.
Ава забрайх ва ти владееш силата .не та е страх от нищо
Ето, сега мога да кажа, че си напълно прав.
Да не се забави доставката на зелените мечове... Аз като ти казвах че червеното е модния цвят тази година ти ... Май силата те е напуснала или те е обладала повече от необходимото.. ти знаеш къде
Виждам, че много ги разбираш нещата.
Успех в размислите.
напомняш ми за един тип - profix...
Не знаех, че напомням за него. Може би заради оптимизма.
И аз съм го чел. Харесваше ми големият му оптимизъм.
Но той беше много по-хард.
Коментар