Абе колеги да знаете някой да е пуснал дълъг Дау
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 15
Collapse
Заключена.
X
X
-
SoKoLoV
http://evropa.dnevnik.bg/show/?storyid=512169
за апокалиптично настроените....
А ЗА НАС
"Вашингтон таймс: Без санкции за България"
http://new.profit.bg/index.php?cid=1...0325&sec_name=
не е препоръка ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от DobrichkaЩо да нямата значение - имат. Пък и хубава картинка - стъпаловидно нагоре ... :-)
Промишлените продажби и те много добри и най-вече ръст в качествени сектори. Може да си права и да ги следи някой тези работи, знае ли човек
Хубава вечер от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от morisПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Novaka_Bullтова беше за днес
ако утре не сме зелени с поне 1% ни чака 1139
не е препоръка
Днес за съжаление само гледах - не успях да направя каквото исках...но от не е от значение - просто краста.
Лек ден на всички!
На мен всеки ден ми се струва,че като изляза и ще срещна Джулия Робъртс и......... ще живеем заедно дълго и щастливо (метафора - името е случайно,първото което ми дойде на ум)
Има 2 други думи които движат пазара и те са СТРАХ и АЛЧНОСТ - мислете повече за тях.
Петкаа, Петка
Коментар
-
Първоначално изпратено от pink pantherПървоначално изпратено от ghettoffДжулия и Петър...Ще я скъсява всяка нощ...
То ти само къси знаеш-размерът има значение.
Кат и видя зъбатата усмивка, две седмици не поглеждам женаБех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
на тези, които ни лишават скоро ще им приседне!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НА ВНИМАНИЕТО НА КОМИСИЯТА
НЕ РАЗРЕШАВАЙТЕ ТЪРГОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ОТПИСВАНЕ БЕЗ ПОНЕ ЕДНА ОЦЕНКА НА ИМОТИТЕ ОТ ЛИЦЕНЗИРАН ОЦЕНИТЕЛ!
10 ГОДИНИ МИНОРИТАРНИТЕ АКЦИОНЕРИ СА ИЗВОЗВАНИ ПО ТОЗИ НАЧИН
АИКБ: Борсата трябва да се изчисти от "заспалите" дружества
От: Иван Нончев
ivan@investor.bg
10.06.2008 14:14
Същевременно прави впечатление, че 41,7% от дружествата се опитват да “спестят” разкриването на информация за финансовите и оперативните резултати от дейността на дружеството и разкруват такава само “ако е възможно”. Своите цели публикуват едва 33,3% от компаниите, докато за останалите 66,7% това остава като потенциална възможност.
При близо 25% от компаниите режимът за разкриване на информация за мажоритарната собственост е силно рестриктивен и непрозрачен, показва още анализът.
В същото време изследването сочи, че акционерите проявяват много висок интерес към разкриването на допълнителна информация, извън оповестената. Близо 50% от акционерите изпитват дефицит именно на допълнителна финансова информация, а 25% - на допълнителна нефинансова информация. Едва 16,7% не проявяват какъвто и да е интерес към допълнителна информация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от morisПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Novaka_Bullтова беше за днес
не е препоръка
Днес за съжаление само гледах - не успях да направя каквото исках...но от не е от значение - просто краста.
Лек ден на всички!
На мен всеки ден ми се струва,че като изляза и ще срещна Джулия Робъртс и......... ще живеем заедно дълго и щастливо (метафора - името е случайно,първото което ми дойде на ум)
Има 2 други думи които движат пазара и те са СТРАХ и АЛЧНОСТ - мислете повече за тях.
Коментар
-
не е препоръка
От друга страна от известно време разбрах, че страхът на БФБ е по-силен от алчността, така че базирайки се на този печален опит, ако това изобщо е аргумент, и утре може да сме на червено. Но, по дяволите, представа нямам защо така се получава ...
Коментар
-
не е препоръка
Лек ден на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Караиванов
Колега,думички като "струва ми се" и "мисля" не са АРГУМЕНТИ.
Има 2 други думи които движат пазара и те са СТРАХ и АЛЧНОСТ - мислете повече за тях.Тъй, де - тъй...НО мен ме движат други подбуди като съм на пазара - слва богу като влезнах "почти" послушах един съвет да играя с толково колкото мога да загубя - е загубих повечко, но пък и спечелих доста, та в момента съм се изчистил от тези чувства и гледам спокойно да разсъждавам.
Пак казвам, без да някого да ангажирам -зелено - пък ще видим!
Лек ден на всички и времето е добро за една разходка
Коментар
Коментар