IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Утре продължаваме.
    А за журналиста изобщо не искам да си казвам мнението.
    Излишно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
      Първоначално изпратено от Диблър
      Ако всички са дългосрочни тук , задавам въпрос , по скоро на себе си..
      В момента след спада на финансовите пазари , се направи зверско инкасо от стоки , да не говорим за петрола . Който е надуван най вече от спекулации,щото не знам да се е увеличила стойността на добиването му ..та
      Огромни печалби от петрол и метали и тн.... въпроса е къде ще се вложат ??за да се изкарат още по зверски печалби и след като един пазар може да бъде раздвижен с мизерни 20 милки , какво иде като извод ...И сега ако някой си вика този му се иска ,за да изкара някой лев , ами разбира се , не мисля че някой е тук заради спорта
      Братята казакстанци си правили изчисленията по бюджета на базата 45 долара за барел! Сега барела е към 110, май! Т.е имат огромен излишък за тази година по бюджета! Смятай и с другите износители как е!
      В тази връзка, да питам колегата wannarock, който на 9 май хулеше "комунистите", вижда ли огромен финансов реурс от Изток или напротив! Т.е. когато бизнеса е намесен, цвета на петолъчката няма значение! Аз се сещам поне за 2 БГ компании, които играят комбина с братушките! :-)

А за теб другарю Диблър, моите адмирации, щом 20 милки ти се струват мизерни! :-)
      Благодаря , комрад Ами мизерни са когато говорим за финансови пазари и за манипулацията им . А както всички знаем , какъв ресурс се мота из света . Пример сливането на "шоколадите" и "дъвките " и цифрата дет чичко Уорън извади . А и както правилно отбеляза , бюджета на редица държави -износители , е правен при 50 долара за барел тъй чеизводи

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
        Аз съм се разтревожил за мома Андреа.... Нали ми е легнала на сърцето та сега я мисля да не закъснее да си напазарува, че то мойта любоФ не е само за едната и хубост
        ... мани и тия скоро ще нахълтат..
        :P
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Диблър
          Ако всички са дългосрочни тук , задавам въпрос , по скоро на себе си..
          В момента след спада на финансовите пазари , се направи зверско инкасо от стоки , да не говорим за петрола . Който е надуван най вече от спекулации,щото не знам да се е увеличила стойността на добиването му ..та
          Огромни печалби от петрол и метали и тн.... въпроса е къде ще се вложат ??за да се изкарат още по зверски печалби и след като един пазар може да бъде раздвижен с мизерни 20 милки , какво иде като извод ...И сега ако някой си вика този му се иска ,за да изкара някой лев , ами разбира се , не мисля че някой е тук заради спорта
          Братята казакстанци си правили изчисленията по бюджета на базата 45 долара за барел! Сега барела е към 110, май! Т.е имат огромен излишък за тази година по бюджета! Смятай и с другите износители как е!
          В тази връзка, да питам колегата wannarock, който на 9 май хулеше "комунистите", вижда ли огромен финансов реурс от Изток или напротив! Т.е. когато бизнеса е намесен, цвета на петолъчката няма значение! Аз се сещам поне за 2 БГ компании, които играят комбина с братушките! :-)

А за теб другарю Диблър, моите адмирации, щом 20 милки ти се струват мизерни! :-)
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Ако всички са дългосрочни тук , задавам въпрос , по скоро на себе си..

Коментар

• da interesna borba ste e mejdu bikove i mechki
              ste razberem koj e kupuval spekulanti ili i dalgosro4ni sa vlizali

Коментар

Днес беше хубав ден за оборота, но още е слабичък! Забележи, че при последните срутвания е бил около 20 милки! Но ахой, важното е да има раздвижване, а и идва сезона на дивитата, което ще налее свеж ресурс в бичите ясли :-)
                20 милки да го срутят с 3 %

я сега си представи 20 милки ама бичи кинти къде ще пратят тоя индекс

ще видим........................ интересни времена ни чакат следващите хмм 20

дни

Коментар

• Днес беше хубав ден за оборота, но още е слабичък! Забележи, че при последните срутвания е бил около 20 милки! Но ахой, важното е да има раздвижване, а и идва сезона на дивитата, което ще налее свеж ресурс в бичите ясли :-)
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                    Първоначално изпратено от psycoholic
                    Първоначално изпратено от Пепи
                    абе , който налапа акции на тези нива,

все по-трудно ще се разделя с тях ,

при мисълта, че идва XTRA-ta..........хахахаха...!;-))

А и чужденци започнаха да обикалят борсите от региона,

така че.............
                    А скоро идва и презокенаския чужденец! :-)
                    Но тази седмица интересна ще да е! А мен лично ме вълнува, дали спекулантите ще нацвъкат утре с книжа купени в събота или и те ще са оптимисти за тест на 1350...
                    според мен тук някъде ще се кешират 50 % от покупките в събота

не е препоръка и успехи
                    мхм, а в четвъртък покупките от понеделник, а в петък от днес! Хубавото е, че броят им (на спекитата) ще намалява, а тук-таме ще отворят местенца за влизане на позакъснелите...
                    обаче ако забелязваш оборота расте следва че влизат повече кинти отколкото ще се приберат сам знаеш какво означава (за близките дни де ) тка че може и да свалим леко на в никакъ случай под 1190

говоря до края на седмицата

не е препоръка и успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                      Първоначално изпратено от psycoholic

така че.............
                      Но тази седмица интересна ще да е! А мен лично ме вълнува, дали спекулантите ще нацвъкат утре с книжа купени в събота или и те ще са оптимисти за тест на 1350...

не е препоръка и успехи
                      мхм, а в четвъртък покупките от понеделник, а в петък от днес! Хубавото е, че броят им (на спекитата) ще намалява, а тук-таме ще отворят местенца за влизане на позакъснелите...

Коментар

така че.............

не е препоръка и успехи

Коментар

• Ейййй, изядохте му главата! Вие нямате ли да си играете? Пийте по едно от радост в кръчмата, виртуалната и реалната, няколко пъти. Във виртуалната вино
                          Съгласен съм, че е смешник, но много внимание отделяте за лични нападки, не само на П.К.
                          Радвайте се, пролет дойде, навсякъде зелено, слънцето се смее...
                          Да не пада нивото на форума поне.
                          Късмет на всички!

Коментар

• Аз съм се разтревожил за мома Андреа.... Нали ми е легнала на сърцето та сега я мисля да не закъснее да си напазарува, че то мойта любоФ не е само за едната и хубост
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи

така че.............

Коментар

• абе , който налапа акции на тези нива,

така че.............

Коментар

Working...
                                X