IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Другари усещате ли че се появиха нови апокалиптичета В другите засега но ги очаквам и тук
    daaaa, izpusnat po 5% i naserat akciqta .Na vseki se slchva s 5% nqma nikoi da zabogatee samo se izlagat po forumite !! ima daje i hora s po 500-1000 mneniq .........

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
      B.Graham i ti ste bade6 me4o niakoi den
      Че всите сме били мечки Ма сега не му е времето.

Коментар

• Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• B.Graham i ti ste bade6 me4o niakoi den

Коментар

• Другари усещате ли че се появиха нови апокалиптичета В другите засега но ги очаквам и тук
            Life won't wait for you.

Коментар

• е Jones червен 0.34----Nasdaq зелен 0.27

.......за нашите обеми и движения май HOLD си е ОК за утре

......щом става реч за инфлация тука на няколко пъти...

....кво сте кажете инфлация + свиване на икономиката

......аз сте се повторя -- тая криза е уникална

Коментар

• Прима вера, Атилов !!! Наистина - тая цена от 9.2 кинта е позорна за тази могъща компания...

Ламьов - ако правим по 78% годишен борсов ръст, ще ни дреме на членестоногите за 16% инфлация...
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аве, Императоре!

Твоята поява ме наведе на мисълта че е редно да му спретнем сдна бича атака на МЦХ! Че е срамота такова качествено дружество така да бъде низвергнато!
                  Утре лично аз ще поведа един легион хуни в атака!

Коментар

• P O W E R !!!!

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Люк, и аз дочувам дрънченето на оръжието на татуинските бойци, готвещи се за атака!

От няколко дни и бойни машини Т43 включиха в арсенала! И вече два дни яко газят гърчоля и самозвани депозит мастъри! Което обяснява и защо петрола е толкова поскъпнал!

Утре атаката къде ще е насочена?! Или засега е тактическа тайна!

Имаме хубави новини! Златцето се харзулна до 865 $.... Явно арабите вече ще си обличат зъбите с цинк (днес силно ъп) или калай!

А и нашите компании ни заливат с новини за дивиденти, сплитове и обратни изкупувания.

Нека силата да е с нас!

Коментар

• Питиета ти са добри,инвестициите-не!

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
                          Ако си пил вземи се стегни-да си оправиш правописа,че нищо не ти се разбира! Ако искаш да губиш-добре,инвестирай на БФБ!

..ползвам някакъв трансформер от абв....извини правописа ми...немога на кирилица

....но логиката за инфлацията и за това 4 е после стели да ни изсипят ...ти е губеща ламичке

...иначе пийвам да Stella и JD най горещо препоръчвам на всички

Коментар

• Що си излязъл от филма-неяснота?Що пишеш само глупости-свещена простота!?

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
                              Ако си пил вземи се стегни-да си оправиш правописа,че нищо не ти се разбира! Ако искаш да губиш-добре,инвестирай на БФБ!
                              Продължаваш традицията всяка вечер някой да се излага.

Коментар

• Ако си пил вземи се стегни-да си оправиш правописа,че нищо не ти се разбира! Ако искаш да губиш-добре,инвестирай на БФБ!

Коментар

Working...
                                X