Първоначално изпратено от polki
от зарата и варна, обаче по-готини градове в БГ няма. и заплатите и цените на имотите не отстъпват много на софийските и стандарта на живот, но за съжаление ако си много умен и си кариерист, само в софия можеш да намериш истинска реализация. там са централите на банките :-), само тук може да станеш най-големия :-)
полки, пепи, люкчо, вие колко изкарахте от движението нагоре тез дни? нищо, нали? ами как да изкарате като си бяхте 100% в акции и на дъната нямахте пукнат лев. обаче батко ви споменЪ успя с едва 20-тина % от кеша си да изкара прилична сумичка. и после къде съм бил онез дни? ами много ясно, че като имам интерес да върви борсата нагоре няма да пиша негативни неща и да се дразня из форумите. кой си бяга от интереса. обааааче. всичко с времето си. добре е да се използва конюнктурата на пазара и да не се правим на щрауси. когато имаше настроения за Ъп, трябва да сме с тълпата, дори за кратко. днес почти кеширах всичко. само една позиция остана и то малка. аз не съм много алчен. на есен ще си пазарувам на воля и с кеф на 700-750. сега е време само за дребни хапки, тогава ще лапаме здраво :-)
айде със здраве.
Коментар